הישרדות - פרק 5: שלב העלילה

גם אני לא מוצא ../images/Emo6.gif

אבל קראתי מקודם.. ואני עדיין דבק בעמדתי
חוצמזה אני מעדיף באמת שג'יבארו יפלו אחד אחד לידיים של עומר ממיילא יהיו עוד הפתעות במשחק וג'יבארו יקבלוא יזשהי הפתעה טובה בהמשך..זה ברור.

אוהד 49

New member
פאק! מצאתי, קראתי, ואז רציתי להגיד

לך איפה זה- רק כשחיפשתי, שוב לא מצאתי!! רק מה שאני זוכר זה, שזה בשירשור הראשון (זה ש'נעוץ') זה שכתוב בכותרת "הישרדות- פרק 5: שלב העלילה"..איפשהו שמה...

אוהד 49

New member
מצאתי שוב פעם! הכותרת של זה:

"אסור לא לחזור- זאת תיהיה טעות!!!" בשירשור יש 2 סימנים של
, שתיהם שלי
, בסימן 'ספוילר' השני, רק איזה 5-9 תגובות למטה- זה שם!

LiRs Lullaby

New member
שכחת שהם הפסידו היום במשימת חסינות?

כבר בפרק הבא ג'יבארסיט הולך להיות מודח. אממה, צריך לראות עדיין אם עומר יזכה בקרב מול טינה ואז נוכל לראות אותו "מטפל" במפסיד מג'יבארו

LiRs Lullaby

New member
אני יודעת שדיברת על סבאנה. אבל דיברת גם על

כך שג'יבארו הולכים ליפול אחד אחד - ואני אמרתי שכבר עכשיו מישהו מג'יבארו הולך להיות מודח - בפרק הבא יש את משימת הכח הכפול לג'יבארו. משימה שנראית די מעניינת לפי הפרומואים (הם הולכים לחטוף אותה מכאב כמו שהבנתי
מגיעה להם; על העפת עומר הם מקבלים עונש כפול ומכופל
הו הסאדיזם
)

LiRs Lullaby

New member
אכן כן, רק ציינתי את העובדה ש...

כבר בפרק הבא מישהו הולך לחטוף אותה מעומר, ורק צריך לחכות שהוא באמת הולך לחטוף אותה מעומר, ולא מטינה. כי אז זה יהיה יותר מעניין.

AshkenaziAmiti

New member
יהיה טיפשי מצידו לא לחזור

בסבאנה כמו שראינו הוא יצר חיכוכים וכבר מולי בלחץ ועידן לא סגור עליו וחותרים להדחתו בעוד שבג'יבארו הוא פשוט נחשב ה-מלך.הם בחיים לא יעיפו הם כמעט סוגדים לו שם. מה שכן זה מה שאנחנו רואים מנקודת המבט של הצופים שראו את כל הראיונות האישיים של כולם,במיוחד אני מדבר על אלה של מולי ועידן. יכול להיות שהוא לא חש ממב בעוינות ומתח כלפיו בסבאנה וכמו שהוא טען הם אכן מאורגנים טוב יותר

Volldemort

New member
אם לפי הפרומואים

זה הפרק הכי מפתיע של הישרדות, אני לא רוצה לדעת איזה עוד הפתעות יהיו לנו בהמשך העונה

LiRs Lullaby

New member
טוב, אין, היה יופי של פרק,

פתאום מראים את כל הקטעים עם נועם ועד כמה הוא בעצם היה זה שהחזיק את הג'יבארסטים...... עשה עבודה של 8 אנשים כמו שמשה אמר.... אני לא חושבת ששבט סבאנה זקוקים לו כל כך, האמת.... כמו שכבר ציינתי בהודעה אחרת, הם שבט שמפסיד בקרבות אבל די מוביל במלחמה. הם מנצחים במשימות הפרסים (להזכירכם, יש להם מיטות, ברזנטים, ציוד דיג) אבל מפסידים במשימות החסינות מה שמדלל להם את השבט - אבל יש יותר אוכל. אם זה ימשיך כך - הם יישארו עם מספר מועט של אנשים על אי מלא כל-טוב ובאיחוד אנשים מג'יבארו יצטרכו לעבור אליהם. בינתיים ג'יבארו לא יודעים מה לעשות עם עצמם............. נועם - נראה לי די בטוח שהוא יחזור מכמה סיבות: א. בראיון בוואינט הוא ציין שהוא התחבר הכי טוב לבנות משבט ג'יבארו ואין שם מילה אחת על סבאנה. ב. הוא נראה לי נקלע למצב שהוא לא הכי בטוח מה יקרה לו והוא יודע שבשבט ג'יבארו זקוקים לו. הוא בעצמו אמר שהוא עוד לא מרגיש שם בנח. ג. אני חושבת גם שהוא יתגעגע ליעל, מרינה ונעמה, והוא גם מכיר יותר טוב את מצב העניינים בשבט. ד. וסתם, נראה לי שהוא בנאדם נאמן, מין טיפוס כזה שלא יבגוד בשבט שלו. ניתן לראות את זה גם במה שליה כינתה "הזיוף שלו בחתירה"(
), ואיך שהוא הסתכל לראות מה הם עושים שם מאחורה. וחוץ מזה - אם אני הייתי עכשיו אחת מבנות שבט סבאנה הייתי מעיפה את דן במהירות הראויה ומשאירה את ויקה לעמוד בכוחות עצמה. אה, ונחמד לראות סוף כל סוף את החולשות של אנשים - כמו החוסר ביטחון של מולי אל מול נועם, ההתפרקות של שבט ג'יבארו בחוסר האונים הזה, דן מתחיל להיות מיואש ומבין עד כמה נועם הוא חשוב לשבט למרות שהוא יותר פופולארי ממנו (יש מישהו בשבטים שלא מרגיש מאוים מנועם?
היה מצחיק לראות איך מרינה מדברת על נועם בלי תחתונים ואת דן מסתכל כזה למטה....... ואומר בראיון "אני נדפק מזה")

נמשל

New member
אל תשכח אבל שסבאנה כדי לשרוד

עד הסוף, חייבים להגיע לשלב המיזוג עם יתרון מספרי, אחרת אם ג'יבארו יהיו חכמים, הם ידיחו אותם אחד אחרי השני זו חשיבות ראשונה במעלה להגיע למיזוג עם יתרון מספרי של השבט שלך, או לפחות בני הברית שלך, אחרת אתה נלחם כל שבוע רק כדי לשרוד

LiRs Lullaby

New member
למה? חשבתי שמהמיזוג זה כל אחד לעצמו.

וכמו שאני מכירה את הסבאנים, הם ידיחו את כל החלשים ויישארו רק עם החזקים (מושיק וליה לטעמי, כל השאר נקבות
)

Fairywitch

New member
אוי, אוי, אוי- איזה פרק מעצבן../images/Emo122.gif

א. בועת "מה קרה לנועם" התנפצה, והשאירה בעיקר תחושה של "זה הכל?! זה מה שקרה לנועם?" הפקה מפגרת עם פרומו יומרני ומטומטם
ב. עוד פעם ליה עם היציאות הפרימיטיביות המטופשוץ שלה... "נועם עושה מה שגבר ראוי לעשות". צאי מזה כבר, קיבינימט
באיזו מאה היא חיה? מאיזה שבט נידח היא הגיעה? היא מחרפנת אותי
שמישהו ינער אותה
ג. ויקה, ויקה, ויקה. נעמה צודקת ב-100%. בארבי מטופשת שמתעקשת סתם. נעמה אמרה הכל, אין לי מה להוסיף. אני מקווה שהיא או דן יעופו, וכמה שיותר מהר יותר טוב.

redsnowhite

New member
הפרומואים עשויים בצורה מעולה..../images/Emo28.gif

לא סתם הייתה עליה של 2 אחוזים לפרק הזה

להבאת צופים? כן, מצויינים.

אבל אפקטיבים לפרק אחד. הצופים מצפים לפרק דרמטי ומותח, מאוכזבים מהתוצאה ונוטשים...

למעלה