טוב, אין, היה יופי של פרק,
פתאום מראים את כל הקטעים עם נועם ועד כמה הוא בעצם היה זה שהחזיק את הג'יבארסטים...... עשה עבודה של 8 אנשים כמו שמשה אמר.... אני לא חושבת ששבט סבאנה זקוקים לו כל כך, האמת.... כמו שכבר ציינתי בהודעה אחרת, הם שבט שמפסיד בקרבות אבל די מוביל במלחמה. הם מנצחים במשימות הפרסים (להזכירכם, יש להם מיטות, ברזנטים, ציוד דיג) אבל מפסידים במשימות החסינות מה שמדלל להם את השבט - אבל יש יותר אוכל. אם זה ימשיך כך - הם יישארו עם מספר מועט של אנשים על אי מלא כל-טוב ובאיחוד אנשים מג'יבארו יצטרכו לעבור אליהם. בינתיים ג'יבארו לא יודעים מה לעשות עם עצמם............. נועם - נראה לי די בטוח שהוא יחזור מכמה סיבות: א. בראיון בוואינט הוא ציין שהוא התחבר הכי טוב לבנות משבט ג'יבארו ואין שם מילה אחת על סבאנה. ב. הוא נראה לי נקלע למצב שהוא לא הכי בטוח מה יקרה לו והוא יודע שבשבט ג'יבארו זקוקים לו. הוא בעצמו אמר שהוא עוד לא מרגיש שם בנח. ג. אני חושבת גם שהוא יתגעגע ליעל, מרינה ונעמה, והוא גם מכיר יותר טוב את מצב העניינים בשבט. ד. וסתם, נראה לי שהוא בנאדם נאמן, מין טיפוס כזה שלא יבגוד בשבט שלו. ניתן לראות את זה גם במה שליה כינתה "הזיוף שלו בחתירה"(
), ואיך שהוא הסתכל לראות מה הם עושים שם מאחורה. וחוץ מזה - אם אני הייתי עכשיו אחת מבנות שבט סבאנה הייתי מעיפה את דן במהירות הראויה ומשאירה את ויקה לעמוד בכוחות עצמה. אה, ונחמד לראות סוף כל סוף את החולשות של אנשים - כמו החוסר ביטחון של מולי אל מול נועם, ההתפרקות של שבט ג'יבארו בחוסר האונים הזה, דן מתחיל להיות מיואש ומבין עד כמה נועם הוא חשוב לשבט למרות שהוא יותר פופולארי ממנו (יש מישהו בשבטים שלא מרגיש מאוים מנועם?
היה מצחיק לראות איך מרינה מדברת על נועם בלי תחתונים ואת דן מסתכל כזה למטה....... ואומר בראיון "אני נדפק מזה")