הישרדות - פרק 5: שלב העלילה

Jen74

New member
ויקה

שמתם לב שבמשימת החסינות ויקה מחזיקה את המשוט ביחד עם מרינה, נדמה לי ובעצם מפריעה לה לחתור? מה היא חשבה לעצמה?
אני מבינה את ויקה שרוצה להשתתף במשימות כדי להרגיש שהיא תורמת לשבט. אבל מה לעשות שהיא יותר איטית וחלשה מהאחרים/ות?

Joe Louis

New member
אם ויקה הייתה משתמשת קצת בשכל

היא הייתה יודעת שעדיף לה במשימות לשבת בצד כי: 1.כי היא חלשה ויכולה לגרום לשבט שלה להפסיד וזה ייתן לבנות סיבה להעיף אותה.. 2.כי כשהיא יושבת בצד אי אפשר להאשים אותה בהפסדים,והאשמה נופלת על מי שהיה גרוע במשימה.. אני מתפלא שדן לא קלט את זה מההתחלה,אבל בטח עכשיו הוא ייתן לה פקודה לא להשתתף במשימות עד הודעה חדשה.. אולי משה נחשב חלש יחסית לבן,אבל חזק יחסית לבת וברור שהיה עדיף שמשה ישתתף במשימה ולא וויקה. אם שמתם לב במשימה של הסולם שכל אחד צריך להביא שלב,אם טינה לא הייתה שם השבט שלה היה מנצח והיו מאשימים את וויקה בהפסד כי היא הייתה על הפנים. חוץ מזה אם נועם לא יחזור לג'יבארו,שיתכונן לדו קרב מול עומר..

LiRs Lullaby

New member
כה, גמני שמתי לב לזה (למשימה עם התורן)

נזכרתי בזה כשדן שאל שאלה רטורית את נעמה "במה עוד היא פישלה?" ורציתי לצעוק "במשימת השליחים!"

XקוקיX

New member
../images/Emo207.gif חחח ראיתי את ויקה בת"א D:

סורי, לא ידעתי לאן לשרשר. חזרתי כרגע מת"א, וכשרציתי לחצות שם כביש ליד סנטר, עמדה לידי ברבי עם קול של פקצ"ה (
) שדיברה בטלפון וזאת לא הייתה אחרת מאשר ויקה.. חחח היא קלטה אותי מסתכלת עליה וזה היה ממש מצחיק. ד"א, היא יותר יפה במציאות.

AshkenaziAmiti

New member
גם במציאות היא מטושטשת?

היה פרק בFAMILY GUY שכאילו צינזרו להם את החיים האמיתיים
אחחח איזה סדרה טובה פאמילי גאי...בואו לפורום 1609

אז ההימור שלי לפרק הבא

וויקה עפה, וטינה מנצחת את עומר... מי שאומר שדן יודח הוא טועה כי לפי מה שהבנתי הוא יגיע למיזוג -וגם אין סיבה להדיח אותו.. כבר אין בנים בג'יבארו... ההדחה הבאה חייבת להיות בת, וזה לא יהיה משה כי הוא לא מזיק לשבת, לעומת וויקה שכן... אה וכמובן נועם חוזר לג'יבארו.. בלי ספקות בכלל עומר

../images/Emo41.gif עורכי הפרומואים, אנא,

מיצאו מקצוע אחר
. אתם לא טובים במיוחד במקצוע שלכם, אתם...יותר מידי, כן. ולפרק- חביב. ההעברת קבוצה הייתה צפויה אבל בכל זאת הייתה בליבי תקווה קטנה, קטנטנה, מזערית, שיקרה משהו יותר מעניין מזה. נועם? יחזור לג'יבארו. אם לא- הוא די טיפש. בג'יבארו מובטחת לו חסינות למועצת השבט הקרובה, אהדה של שאר חברי הקבוצה, שייכות. בסבאנה, לעומת זאת- הוא מהווה איום ממשי, הסילוק מעל ראשו, הוא לא מרגיש שייך. מלבד זאת, אם הוא יחזור לג'יבארו- הרבה יותר הערכה הוא יקבל שם, גאווה שבטית וכאלה. [אגב, חצי מהכיתה שלי בטוחה ש"תקשיבו ליייייייי! אני יודעת מי עףףףף אני יודע מי בגמרררר"]

אוהד 49

New member
../images/Emo207.gif הלווו חבר'ה איפה אתם??

מה קורה אנשים איפה אתם? לאן כולם נעלומוו...? שממה יש פה
שומם פה לגמרי! איפה כולם??

למעלה