המודחת הערב מהיכל היא דפנה ארמוני

אילנה לא הבינה איך רוחמה נשארה

חחח בטח היא
כאשר רוחמה נשארת ושורדת הדחות.
את דפנה היא אהבה בהתחלה?

didush100

New member
מיצי../images/Emo24.gif

את דפנה היא מכירה שנים עוד מפסטיבל 77 המפורסם שבו התחילה לשנוא את רוחי. סה"כ היא אוהבת ומכבדת אותה מאוד אבל את זוכרת איך היא התנהגה כשדפנה העיזה להעמיד אותה להדחה? היא לא דיברה איתה יומיים מוזרה ברמות!!! העיקר שרוחי עדיין שם

לא ראיתי איך היא התנהגה לדפנה כאשר היא העמידה

אני זוכרת שכאשר היא עמדה להדחה, היא עשתה להם כל הזמן פרצופים. וגם הראו קטע שהיא לא דיברה יפה לאדם והתעצבנה שנתן לה ניקוד נמוך.

didush100

New member
וואי היא היתה נוראית היא רתחה מעצבים

ולא הבינה איך אריק קיבל חסינות לעומתה. היא כל הזמן אמרה שהיא מאוכזבת מדפנה בני ואדם שנקדו אותה נמוך מדי.אדם נתן לה 8 וזה גם לא סיפק אותה. היא מאוד נעלבה מהם לא ברור למה. כנראה שאח"כ היא כבר לא ידעה איך לחזור בה אז דפנה ניגשה אליה וביקשה שיסיימו עם כל השטות הזאת. וכמובן שאילנה נתנה בשידור את הקרדיט לבני על כך שהחזיר את השלום לבית.

תותי 40

New member
תודה אילנה על העידוד../images/Emo140.gif

באמת שזה בסך הכל לא נורא - וכמו שכתבת עוד מעט כולם ממילא הולכים והיא בסך הכל קיבלה במה מאוד יפה ומאוד מכובדת. אני מאחלת לה המון הצלחה בהמשך והמון הופעות
אבל קצת משעמם בלעדיה בהיכל... לא? היא הכניסה הרבה צבע ויופי לדעתי (הלא אובייקטיבית...

היי יונתנסקי../images/Emo140.gif

שאלת לגבי מברק עבורך?!
מאמינה שדפנה שאפה לתוכה את כל האנרגיות הטובות,סילקה את הרעות ומאחלת לה שתצלח דרכה המקצועית והאישית ותזכה, כרצונה, ל:הופעות,הופעות,הופעות
ומענה לשאלתך הבוקר:לא גרה בחו"ל,אני ינשופית..עירנית יותר בלילה ולא משנה שהבוקר ב6:00 עוד קמתי ליום עבודה קשה
עניתי ב3 לפנות בוקר,כי באתי לכבות כאן את האור ופתאום ראיתי את דפנה בדד בשרשור ה
אז החלטתי שלא ייתכן שאת ותותי תקומו בבוקר ולא יהיה
לרפואה

באמש'לך?!../images/Emo2.gif(אני תמיד חוששת שתיכנס../images/Emo55.gifלפה

לפה של האייקון הזה. לא נורא,היתה לה סיבת היעדרות מוצדקת ביותר וזה עובר גם אצל
הגבולות.

יונתנסקי

Well-known member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif אני אתאושש איכשהו.

מחר אני נוסעת לת"א, כדי להיות במסיבת הסיום של ליהיא נכדתי (בגן, רק בגן). סוף סוף אשתחרר מהטלויזיה. אצל בתי לא רואים 24. אז הנה, אני אישה משוחררת....

didush100

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

לא הייתי כאן מלא זמן מה קורה? חבל שדפנה הודחה אבל העיקר שרוחי נשארה

didush100

New member
הייתי אצל המשפחה בצפון כל השבוע

והיתה בעיה במחשב אבל חשבתי עליכם כל הזמן

למעלה