אוי העינת הזאת הורסת לי את כל חווית הצפיה מה נסגר איתה? איזה יופי יפעת עושה רושם מקסים!!!
D didush100 New member 21/6/11 #68 אוי העינת הזאת הורסת לי את כל חווית הצפיה מה נסגר איתה? איזה יופי יפעת עושה רושם מקסים!!!
מ מיק101 New member 21/6/11 #69 עכשיו אני רואה שאת שואלת על אבי ביטר נשוי באבא אבוה עם איזה 4 ביטרים קטנים
D didush100 New member 21/6/11 #64 היא תהיה שם עד הסוף אני עוד מקווה לדו-קרב שלה עם רוחי ושתקבל בעיטה החוצה!!! אבל אין מה להגיד שהיא מוסיפה היא ובני זה צמד חמד קומי טראגי כזה.
היא תהיה שם עד הסוף אני עוד מקווה לדו-קרב שלה עם רוחי ושתקבל בעיטה החוצה!!! אבל אין מה להגיד שהיא מוסיפה היא ובני זה צמד חמד קומי טראגי כזה.
ב בוףברכה New member 21/6/11 #77 שתן???????????????????????????????-)../images/Emo111.gif , , , , , , , , , , , , , , הוא יילך למקווה...לטהרה..., אחרי שישיר... &nbs
שתן???????????????????????????????-)../images/Emo111.gif , , , , , , , , , , , , , , הוא יילך למקווה...לטהרה..., אחרי שישיר... &nbs
ב בוףברכה New member 21/6/11 #78 תיקון???????????????????????????../images/Emo164.gifקונדום| , , , , , , , , , , , , , , הוא יילך למקווה...לטהרה..., אחרי שישיר...  
תיקון???????????????????????????../images/Emo164.gifקונדום| , , , , , , , , , , , , , , הוא יילך למקווה...לטהרה..., אחרי שישיר...  
ב בוףברכה New member 21/6/11 #79 נו.............................../images/Emo164.gif../images/Emo111.gif
D didush100 New member 21/6/11 #65 חחח 4 הדחות והיא עוד לא מבינה טוב נו אחרי הכל היא עדיין מנסה להבין איך לעזאזל היא הפסידה לה ב- 77 כפרה על רוחי!!!!!!
חחח 4 הדחות והיא עוד לא מבינה טוב נו אחרי הכל היא עדיין מנסה להבין איך לעזאזל היא הפסידה לה ב- 77 כפרה על רוחי!!!!!!
S SHELGIA21 New member 21/6/11 #81 חחחחחח That was a good one../images/Emo192.gif../images/Emo254.gif