אני בטוח שבעוד כמה שנים יהיה אפשר להגיב מהמחשבה
D didush100 New member 21/6/11 #19 אילנה היתה בשוק כשרוחי נשארה האמת נראה לי שאף אחד מהם שם לא מבין איך היא עדיין שם אבל העיקר שהיא שם!!!
אילנה היתה בשוק כשרוחי נשארה האמת נראה לי שאף אחד מהם שם לא מבין איך היא עדיין שם אבל העיקר שהיא שם!!!
נ נגההההההה New member 21/6/11 #20 אילנה לא מבינה איך רוחמה שרדה 4 הדחות אבל יש קהל גדול של אוהבי שירת ארץ ישראל היפה שמאוד אוהבים את רוחמה,ובנוסף האופי המדהים שלה תורם לקהל בבית לאהוב את רוחמה כפליים
אילנה לא מבינה איך רוחמה שרדה 4 הדחות אבל יש קהל גדול של אוהבי שירת ארץ ישראל היפה שמאוד אוהבים את רוחמה,ובנוסף האופי המדהים שלה תורם לקהל בבית לאהוב את רוחמה כפליים
D didush100 New member 21/6/11 #34 זה די מוזר שהם לא מכירים את השירים מה זה? אני מכירה יותר שירים מהם. מילא המילים אבל באופן כללי יש שירים שזה פשוט הזוי שהם לא מכירים
זה די מוזר שהם לא מכירים את השירים מה זה? אני מכירה יותר שירים מהם. מילא המילים אבל באופן כללי יש שירים שזה פשוט הזוי שהם לא מכירים
י ידידותי לסביבה88 New member 21/6/11 #51 אני מאוכזב מהרשימה של השירים (חוץ מ2 שירים) הם יכלו לבחור שירים יותר יפים (בין היתר של אותם זמרות)
D didush100 New member 21/6/11 #55 אני ממש אוהבת את השיר של ירדנה ודווקא אותו לא בחרו. צודק לגבי בחירת השירים אבל כנראה שזה מה שקיבלו בהפקה
אני ממש אוהבת את השיר של ירדנה ודווקא אותו לא בחרו. צודק לגבי בחירת השירים אבל כנראה שזה מה שקיבלו בהפקה
D didush100 New member 21/6/11 #37 כולם להיות בשקט האמנים בפעולה פחחחחחחחחח זה נראה מזה מגוחך חבל"ז ממ"ז
D didush100 New member 21/6/11 #48 מיק../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif התגעגעתי מה קורה?
D didush100 New member 21/6/11 #54 חחח צודקת מצטערת הייתי בצפון אצל המשפחה והיתה בעיה במחשב אבל חשבתי עליכם כל הזמן
D didush100 New member 21/6/11 #56 הפסדתי משהו מעניין חוץ מההדחה של ביטר? ראיתי את המשפחות בשבת זה היה נחמד הילדים של דפנה מקסימים!!!
מ מיק101 New member 21/6/11 #59 ההדחה של ביטר שהוטרד מינית, מסכן../images/Emo7.gif לא הפסדת משהו מיוחד, לדעתי..גם מראים כ"כ מעט.. אה ראית את הצעת הנישואין של אריק?
ההדחה של ביטר שהוטרד מינית, מסכן../images/Emo7.gif לא הפסדת משהו מיוחד, לדעתי..גם מראים כ"כ מעט.. אה ראית את הצעת הנישואין של אריק?
מ מיק101 New member 21/6/11 #66 אהההההה הפסדת טוב קבלי - היה שידור חצות בערוץ 2 כשאריק עלה לשיר, הוא ביקש לומר משהו לפני השירה הפוסטמה עינת ארליך אמרה "אבל קצר" ואז הוא סיפר שיפעת והוא היו נשואים נישואים רפורמיים והתגרשו (לא אמר מתי) בכל מקרה, הוא אמר - יפעת אני מבקש שתנשאי לי, כאן בהיכל קולולולולו
אהההההה הפסדת טוב קבלי - היה שידור חצות בערוץ 2 כשאריק עלה לשיר, הוא ביקש לומר משהו לפני השירה הפוסטמה עינת ארליך אמרה "אבל קצר" ואז הוא סיפר שיפעת והוא היו נשואים נישואים רפורמיים והתגרשו (לא אמר מתי) בכל מקרה, הוא אמר - יפעת אני מבקש שתנשאי לי, כאן בהיכל קולולולולו