המועמדות להדחה: איילת, ענת, ליז וליהי

ליהי הפכה להיות כמו הקחבות בפאטייה תיאלנד חחח

עוד מעט בן ישאיר לה 1000 באט בבוקר חסר רק שהיא תגיד לו same same or no money no hooney or my baby need food ha ha ha

שריוקי

New member
לו זו היתה הבת שלי,הייתי שולחת מסר תקיף על

הטרדה..אבל.,היא לא וכנראה תשתף איתו פעולה וזה עוד יותר מרגיז אותי....

noaxxx

New member
אולי בגלל זה היא בכתה בקטע ההוא, שבן אמר לה..

שאם היא תהיה איתו היא לא תודח. היא מצאה את עצמה במצב שבו היא מוכרת את עצמה כדי לא להיות מודחת.

ובעיה של מי זה?

שלה בלבד. לאיזה מקומות את יכולה לרדת כבר... זה שהוא אדיוט שגובל בהטרדה זה דבר אחד. אבל זה שאת מסכימה לקבל את זה, הכל כדי לא לעוף,וול.. בחירה שלה.

noaxxx

New member
אם היתה מוצאת עמוד שדרה, ומתרחקת ממנו.....

אני חושבת שהיא לא היתה מועמדת להדחה. הצופים היו מעריכים אותה ומזדהים איתה. חבל שהיא כ"כ טיפשה ונגררת

ברור, לגמרי מסכימה

לא רק מתרחקת ממנו, אלא בכלל, מוצאת את עצמה בבית כאינדיבידואל.

יופי טופי הוילה הופכת לבית זונות תיאלנדי יששש

ככל שהזמן יעבור אנו הצופים נראה יותר דברים כחולים ונועזים על חשבון 14 מטומטמות חחחחחחחחח

איציק911

New member
ליהי הקורבן בקשר של עם בן

בן הוא הצד התוקף והמטריד הוא האשם אי אפשר להאשים את ליהי למרות שנאתה הרבה אליה ולמרות שהיא חלאה בזה שהיא מביאה על עצמה את ההטרדות של בן.

שום קורבן

בן אדיוט, והיא נותנת לזה לקרות. עם כל הכבוד, הוא לא תקף אותה מינית ולא אנס אותה חס וחלילה.. הוא זורק יציאות מטרידות ללא אבחנה, והיא מקבלת אותן וממשיכה צמודה אליו.

איציק911

New member
רגע אם בן אונס חלילה את ליהי,היא אשמה?????

אתם טועים אין שום תירוץ לתוקף ואין שום אשמה במותקף,ליהי יכולה להתנהג ולדבר ולעשות מה שהיא רוצה לבן אין זכות לנסות לאיים ולסחוט אותה (כמו שהוא אמר אם אני אגיד לאיתן שאין לי איתך כלום את תצאי מהוילה) בטח לא לגעת בה בכוח כמו שתמיד הוא עושה ובטח שחלילה לא לאנוס אותה. זכותה של ליהי לעשות מה שבא לה אבל ברגע שהיא לא רוצה אז בן צריך להפסיק. וכל זאת למרות שאני שונא את ליהי שהיא חלק גדול בציר הרשע (אתי,קרן,ליהי)

בשביל עוד שבוע של ריכולים בוילה ליהי תאנוס

אפילו את יוני נגמד הבלוטון החופר עם אוזני הכרובית

noaxxx

New member
כי בזמנו, חשבתי שהיא בוכה בגלל שהיא הבינה

שאיתן לא מעוניין בכלל לדעת מיהי... ושהיא פספסה את כל המשחק... וכל מה שנשאר לה, זה להסתפק בבן.

הפעם אני מקווה שיתלוננו על זה

כי הוא כל הזמן חוזר על זה וזה כבר לא לעניין בכלל.

איציק911

New member
בן מנסה לסחוט את ליהי,נדבק ונוגע בה בכוח

זה ממש מגעיל בן הזה ממש מכוער ומטומטם ההתנהגות שלו היא שפלה ורעה הוא פשוט לא מניח לה.

למעלה