המועמדות להדחה: איילת, ענת, ליז וליהי

didush100

New member
בן נדלק על ליהיא מההתחלה

וליהיא גם בקטע שלו זה ממש לא משחק יש בניהם משהו

סתיו7337

New member
ואם הבנתי נכון למה הוא מאוכזב, הוא חוצפן

אם הוא מאוכזב מאיילת, כי היא חשבה שקרן צריכה לבלות איתו את בסוויטה ולא דניאל, הוא חצוף. הוא מאוכזב ממנה כי יש לה דעה משלה? זה מה שהיא חושבת. הוא גם יוצא אידיוט בכל הקטע הזה, כשמצד אחד הוא אומר שהוא מרגיש לשתיהן ומצד שני עושה הכל כדי לא לבלות עם קרן. מה נסגר?

הוא מאוכזב ממנה

כי איילת ידעה בדיוק מה הוא מעדיף. והייתה ביניהם ידידות יחסית קרובה... הוא מאוכזב ממנה כי פתאום היא נהייתה חברה של קרן ויומיים אחרי מעדיפה להצביע לה ולא למה שהוא, שיותר קרוב אליה, הודיע לה שהוא רוצה. מאוכזב ממנה כי הוא הרגיש שהיא השתנתה לרעה.

סתיו7337

New member
עדיין חושבת שהוא חצוף

בוא תכתוב על שלט חוצות שהמשחק נגמר ואפשר לפזר את כולם וללכת הביתה. מה קרה ל"יש לי רגשות לשתיכן"? מה קרה ללתת צ'אנס ? אם הוא היה כזה חבר טוב לאיילת, הוא היה מכבד את הבחירה שלה ולא מכריח אותה (בלי מילים) לבחור בדניאל ועושה לה מצפון כשהיא לא. גם בן בחר בקרן. שאיתן יתמודד. יצא תינוק

מה זה חצוף

זה החיים שלו, זה לא משחק. יש לו רגשות לשתיהן.. אבל תהיי את 24 שעות בכח, עם מישהי שגם ככה לא מתקרבת אליך כמעט. זה לא התאים לו 24 שעות, אני מאמינה שאם זה היה דייט רגיל של שעתיים שלוש, הוא היה מגיב אחרת.

סתיו7337

New member
החוצפה היא הגישה שלו

אם הוא רצה לשכנע את איילת שתיתן לו להיות עם דניאל, הוא יכול היה לבקש את זה ישירות. במקום, הוא עשה לה חקירה\שאלון ואז התעצבן עליה כש"ענתה את התשובה הלא נכונה". אתה מבקש מאחרים כנות וישירות, תהיה אתה כזה. אתה רוצה שחברה שלך תבחר במי שאתה רוצה, אז תבקש ישירות ועם כל זה!!!! תכבד את העובדה שיש לה דעה אחרת משלך ואותה. למה לעשות לה פרצופים אחרי? למה לעשות לה רע על הנשמה? מה היא כבר עשתה לך? זה מזכיר לי ילד שלא מקבל את הצעצוע שלו ועושה פרצופים.

בן האדיוט הזה אומר לליהי

"ביומיים הקרובים את צריכה לנשק אותי המון" מה שעצוב זה שהיא תעשה את זה.

בפועל זו הטרדה

ז"א פמיניסטיות קיצוניות עלולות לזעוק על זה. לא צריך מצד אחד לקחת את זה קשה, אבל הוא אדיוט לאללה... כי זו לא פעם ראשונה שהוא זורק לה דברים כאלו. והיא סתומה בלומה, אהבלה.

קשקשה9

New member
סוזי כאמא לבת אני כן לוקחת את זה קשה

קשה מאוד אפילו כי פני התוכנית הם כפני החברה בושה לבן ובושה לליהי

תראי

אני לא פמיניסטית.. ולו האמירה הזו הייתה נאמרת פעם אחת בצחוק ולא חוזרת על עצמה.. אז לא הייתי לוקחת קשה.. באמת שלא. אבל בגלל בגלל שהוא כל הזמן חוזר על זה.. אז אני בהחלט חושבת שזה כבר עובר כל גבול! בכל מקרה, היא טיפשה ומטומטמת.

קשקשה9

New member
עצוב ומכעיס מצד שניהם,אם היה לה שכל היא היתה

קמה ואומרת לא עוד!!! עכשיו נצטרך לסבול יומיים של גועל של שניהם מתגפפים כמו סרט רע

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo5.gif

לא יודע מה יותר גרוע... לראות אותם או לשמוע את ענבר מברברת בירבורים

אני לא יושנת הלילה עד שאני רואה את בן

תוקע את הרכלנית הקטנה בשידור חי חחחחחחחחחחחח

למעלה