המועמדות להדחה: איילת, ענת, ליז וליהי

רינתי77

Active member
מה שמעורר בחילה זה

שהוא יודע שהיא תנשק אותו רק כדי להישאר בוילה והוא מוכן לזה. רק בישביל לקבל...@#$%

ללא ספק את צודקת סוזי

אני חשבתי שעו"ד הוא אדם חכם, שמתנהג על פי הספר, שמודע למעשיו ולמה שיוצא לו מהפה,,, בן טמבל,, אדם טיפש,,,לא מודע לעצמו ולא למעשיו, לדעתי הוא עושה טעויות בדיוק כמו העו"ד באח הגדול שהרס לעצמו את הקריירה. בן ראה את ליז יושבת בפינה אוכלת את עצמה משתגעת, הוא הסתכל עליה ואמר לה ליז היומיים האלה את צריכה לנשק אותי הרבה כדי להשאר... בן כנראה יודע,,, ליהי איתו,,, ענת ואורן לתת סיכוי למשהו,,ליז לא תלך כי איתן לא יתן,, ואיילת הם יודעים מאיתן שעצבנה את איתן ואיתן לא ישאיר אותה. זו אכן הטרדה, גם כלפי ליהי וליז,, זו סחיטה ריגשית וגם מינית,אני במקום ההפקה הייתי קוראת לו ואומרת לו בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שזו הפעם האחרונה שהוא מעמיד בנות על תנאי לסחיטה ריגשית מינית אחרת הוא יועף בבושת פנים מהתוכנית.

טפי ! איזה מבחיל הוא... והיא טמבלית!

איזה גועל נפש לנצל את החולשה שלה, הוא יודע שהיא רוצה להישאר ולא בגללו והוא אשכרה מנסה לשחד אותה...אם היא תמשיך לשתף פעולה עם זה ולא ללכת עם האמת שלה (שזה להודות שהיא לא מעוניינת בו) היא ממש תעשה צחוק מעצמה! ודווקא אם היא תהיה כנה זה יכול אולי להציל אותה...

רותי167

Well-known member
בן אמר את זה לליז ולא לליהי,קרץ לה

והבעת פנים של יהייה בסדר.

OK סבבה.

פשוט אמירה כזו, הוא אמר לא פעם לליהי.. וכששמעתי את זה, לא הסתכלתי למי הוא אמר.. אוטומטית הנחתי שהוא אמר את זה שוב, לליהי.

adiyon2

New member
אני חושבת שזה בין ענת לליז

הוא לא יעיף את איילת ולא את ליהי. סביר להניח שליז תלך. מאוד מאכזב

billc

New member
למה שיעיף את ענת? כולם אוהבבים אותה שם

עכשיו לאיילת יהיו סרטים, היא צריכה לבקש ממנו שהוא ידיח אותה

24שעות1

New member
לדעתי הוא יעיף את ליהי לנקום בבן - למה

1. רמז לבן רמז עבה שהוא מעדיף את עדי בשבוע שעבר כי לדניאל אין חברות - בן בחר בליהי 2. בן בחר בקרן לדייט למרות שידע שאיתן מעדיף את דניאל

billc

New member
נראה לכם?

הוא חבר שלו הרבה שנים, והוא יהיה חבר שלו אחרי התוכנית

noaxxx

New member
רעיון מעניין, השאלה האם איתן יתחיל לזייף בקשר

שלו עם הבנים...

למעלה