המועמדות להדחה: איילת, ענת, ליז וליהי

goodpink

New member
ענת הכי חכמה שם מדהימה מקסימה. למה היא צרי

צריכה ללכת לאיילת שהיא גם מועמדת. היא מספיק תומכת באיילת ולעומת איילת לענת את עריכה וזמן מסך כמו שאיילת מקבלת. כמו כן ענת סידרה לאיילת את הדיבור עם איתן היא הלכה וביקשה מאיתן לדבר עם איילת אז סליחה.

goodpink

New member
עריכה מגמתית ביותר. זמן מסך והרצה של אתי ענבר

קרן דניאל ואורטל מישהו מריץ אותה בכל מקרה. הפקה מגינה על אתי פשוט גועל הסתירו מה אתי עשתה כמו שעשו במקרה של לירון מגעילים ההפקה הזו. מראים את אתי כל הפרק מתמוטטת מריצים את זה כל הפרק ככה מריצים מישהו כי אבל לא הראו מה אתי ומה היא עשתה באותו יום. אין סיכוי בעולם שאתי היתה ניצלת עם היו מראים מה היא אמרה לענת והשיחה של ענת וענבר לאחר מכן הריצו את התמוטטות שלה ולא הראו את הרוע שלה הבנות אם הכי פחות זמן מסך מועמדות להדחה ליהיא קיבלה הכי הרבה זמן מסך מבינהם אבל ענת איילת וליז קיבלו הכי פחות זמן מסך בפרק פשוט מגמתי ביותר

איציק911

New member
שהוא יבחר להעיף אחת מ3 העקומות

איילת ליהי או ענת --------------ענת יכלה להיות מקסימה אבל הקירבה שלה לציר הרשע גמרה אותה

ela501

New member
אני מבינה שמה שמניע אותך זה רק שינאה

ליז צריכה להשאר רק כי השאר חברות של אתי וקרן? אתה אמיתי?

goodpink

New member
ראיתה את הרגלים של ליז? לא לדבר על עקומות בבק

בבקשה ליז עקומה ביותר מה יש לה בברכיים שלא לדבר על חוסר תחת וגוף רפוי ביותר. אז בבקשה. שענת ואיילת ישארו.

איציק911

New member
תכלס חוץ מדניאל כולם שם עקומים ועקומות של אתי

אתי שולטת בהם אתי מחליטה הבית מתנהל לפי אתי היחידות ששמות על אתי ז..... זאת דניאל שבעצם חוץ מאיתן לא רואה שם אף אחת וליז שנלחמה באתי קרן וליהי. זה בעצם התוכנית של אתי השטן וכל שאר הבחורות הכנועות הפחדניות חסרות האופי והטיפשות וכמובן של זוג השפלים יוני ובן שלא מפסיקים ללקק את התחת של אתי

loni rali

New member
לליז יש תחת שטוח נכון,אבל חוץ מזה היא סבבה.

יש יותר עקומות ממנה בבית

איזו עריכה מגמתית של הפרק.איכסה

שוב שינו את דרך ההצבעה ואפשר להצביע רק בפרק וראו זה פלא? ענת, איילת ממש כמעט ולא נראו בפרק ליז, נראתה רק כשאורן ובן לועגים לה ומה הפלא שהן אלה שמועמדות להדחה. את קרן, הראו ברומן עם איתן וידוע שבזה קנתה את עולמה אצל המסמסים. אתי, הראו אותה במסכנותה ואפילו אני הייתי מסמסת לה אם היית מסמסת ואם הייתי רואה רק את הפרק הערוך. בקיצור, ההפקה שוב משחקת בנו ואיתנו ומטומטם מי שיסמס אפילו אסאמאס אחד. ברור שליהי תישאר כי בן ייבקש ונראה שאיילת תשלם על ה"בגידה" שלה באיתן כשאיתן אמר לה במפורש שהוא זה שצריך להיות 24 שעות והוא מעדיף את דניאל והיא הצביעה לקרן או שאולי סוף סוף הוא יצמיח גאוובס ויחזיר לבן באותה מטבע ולמעשה יעשה לבן טובה וישלח את ליהי הביתה

מאוד מגמתית

קרן נראתה טוב, אתי נראתה יחסית טוב, ענבר נראתה מעולה! מקסימה פושפושית, קושקושה אללה!!

N o a m V

New member
מוזר שההפקה נתנה בסך הכל שעה וחצי להצביע

אני מניח שאם ההצבעה היתה נימשכת עד שלישי איילת לא היתה בפנים .

אני צפיתי ב"צחוק מהעבודה" ולא ידעתי על ההצבעה

גם אני חושב שאם היו נותנים יומיים אז הרשימה של המועמדות היתה יכולה להיות שונה לגמרי

עינת 1

New member
מישהו שמע מה צעקו בחוץ???

בדיוק כשליהי ובן הלכו לשבת בצד???

למעלה