המועמדות להדחה: איילת, ענת, ליז וליהי

מי האדיוט שנסנס לענבר מי?!

עכשיו נקבל ממנה עוד שבוע... איכס.. אגב כל פעם שאני נכנס לליב אני מוצא אותה באמצע שיחה ואיכשהוא היא תמיד מכניסה אוכל לנושא "בא לך לנשנש" "מה עם צהריים" "בואי נאכל שלא ייגמר ולא ישאר לנו אחר כך" רבאק11

JasPoint

New member
קלטתם את החיוך של בן שאמרו שליהי מועמדת?

הוא יודע שהיא חלשה ופגיעה עכשיו והעתיד שלה בידיים שלו. הוא הולך לנצל את העובדה הזאת עד תום
אין לי בעיה עם סקס, גם בטלוויזיה, אני בעד ואני הכי ליברלי בקטע הזה. אבל הקשר בין בן לליהי פשוט דוחה אותי.

goodpink

New member
ענת את גדולה ואמיתית לא להאמין שענבר אמרה לה

ללכת על אורן איתן כדי להישאר. לא להאמין האנשים שם ענבר איזה עצות את נותנת לענת. אבל ענת אמיתית כמו שסירבה בפעם הראשונה שהיתה מועמדת להתחנחן לאיתן ואמרה שהיא לא רוצה לשחק משחקים בנוגע לאיתן ואורן מה היא אומרת לענבר עכשיו? גם ככה לא הייתי בטוחה אז מה אני אעשה את זה כדי להישאר?! לא. היא לא תעשה את זה. גדולה הבחורה.

goodpink

New member
לא נראה לי רק תמשיך לראות מה היא מרגישה המשך

של מה שהיא עשתה מאז שגב עזב. לראות מה היא מרגישה אם מרגישה להם משהו רומנטי מעבר לחברות. עדין לדעתי האינקרציה שלה והכימיה שלה הם יותר לכיוונו של בן אבל היא גם יודעת להתרחק שצריך. רק רוצה שיכנסו כבר בשידור המרכזי מעט זמן מסך שהקהל יכיר אותה הקהל לא מכיר אותה בשידור המרכזי כל כך הרבה דברים יכלו להכניס אבל הם לא מכניסים. כמו שעשו עריכה מגמתית עד עכשיו שיכנסו מה שהיה השבוע לפרק ביום שלישי שיכנסו את השיחה שלה עם בן שמסכמת הכי טוב למה היא שם, שיכנסו מה אתי עשתה לה ומה היא חושבת על אתי, שיכנסו את הריב המדומה שלה עם בן. הם גם יכולים להכניס הרבה דברים בנוגע לאיתן שראו את המחאה וכו' ובנוגע לאורן גם אם לא יצבעו את זה בצבעים רומנטיים זה מספיק...

goodpink

New member
זה היה כבר לפני המועמדות...היא לא תעשה שום

דבר עם היא לא מרגישה באמת משהו רומנטי לאחד מהם. היא אמרה שהיא לא יודעת עדין מה היא מרגישה להם. יוני ניסה להעמיד אותה בפינה בנוגע לגבר שהיא מעוניינת בו במשחק שהם שיחקו והיא לא יכלה לענות... זה בין 3 בן איתן ואורן . למרות שזה נראה שבעצם זה בין 2 איתן ובן.

KEEK

Member
אבל לה לפחות יש את איתן שינחם אותה בלילות

מה לנו יש?!

Lichy7

New member
מי מקלקל לנו את keek? ../images/Emo7.gif

תרגיעו..
רגע זה כולל גם אותך שובב

למעלה