המועמדות להדחה: איילת, ענת, ליז וליהי

רגע רק רגע

Active member
איך בלונדינית, איך?

סיכמנו כבר שאני נמוך, שמן וקירח... ז'תומרת קירח בלי שיער

KEEK

Member
תסלחו לי אבל

אם ליהי תתקרב לבן ביומיים האחרונים שוב, היא פשוט זונה. אין לזה מילה אחרת. הוא לא פחות ממנה, כי הוא יודע שהיא לא בקטע שלו ומנצל את זה אבל היא.. פשוט גועל. ממש מוכרת את עצמה למען המשחק.

Klayhamn

New member
נכון, כבר דיברתי על הנשיקה הלוהטת

הצפויה לנו לקראת יום שלישי... ובן כבר הודה שאין לו שום התלבטות: "תצטרכי לתת לי הרבה נשיקות..." הוא מתכוון להתנות את הישארותה בסחיטה המינית... והיא כמובן תציית, כי היא לא רוצה לעוף (בטח לא אחרי שכביכול אמרה לכולם כמה שהיא רוצה אותו... פתאום התחרטה? איך זה יאיר אותה? עדיף לה (מסתבר) להמשיך עם העמדת הפנים מאשר להודות בה - מבחינתה)

רגע רק רגע

Active member
שניהם מגעילים באותה מידה.

הוא - מנצל ת'מצב אליו נקלעה. היא - עקב המצב אליו נקלעה והדברים שהיא מוכנה לעשות.

JasPoint

New member
בן יותר גרוע מליהי כי הוא בעמדת כוח

ליהי פועלת מנואשות ו-"החברות" שלה במשחק לוחצות עליה ללכת רחוק עם בן. במצב כזה צריך עמוד שדרה כדי לשמור על הכבוד העצמי, גם במחיר של הדחה. אני מאוד מקווה שההפקה תעמיד את בן במקום.

רגע רק רגע

Active member
אני יכול לומר לך בוודאות ש...

אם ליהי (!) תעמיד את בן במקום ולא ההפקה... היא תקבל המון נקודות זכות אצל הקהל. ליהי לוקחת ת'החלטות הלא נכונות ולכן אני רואה בה אשמה באותה המידה.

didush100

New member
משהו ממש מסריח בהצבעות

איך לעזאזל אורטל לא מועמדת? כל ה-4 צריכות להישאר בבית זה פשוט לא הגיוני. איך אתי המגעילה הזאת ממשיכה? איך??? צריך להעיף אותה משם!!!

למעלה