הסיכום שלי לפרק של היום....
אתי תמשיך לייצר רייטינג לשעשע, לעשות צחוקים,תככים בעוד שבועיים שלושה תעוף כשיתחילו להגיע ליישורת האמיתית. קרן נשארת כדי להיות קונטרה לדניאל,כדי להכניס קצת פלפל למשחק בינה לבין דניאל ואיתן=גם רייטינג. דניאל נשארת כי דניאל מקסימה, ילדה אמיתית פתוחה מלאת שמחת חיים,בובה של ילדה. ליז תשאר איתן לא יעיף אותה, במיוחד לאחר שהיא התחילה שבוע חדש, דינמיקה חדשה,היא עוברת תהליך חשוב ומשמעותי,נפתחה לאיתן סיפרה לו מה היא מרגישה, איתן ישאיר אותה לא יתן לה ללכת. אורטל תעלומה,, היא כל פעם מתהפכת, והופכת את ההחלטות שלה,,, לאיתן יש סנטימנטים אליה וישאיר אותה לתת לה עוד הזמנות להחליט. ענת מתוקה חכמה נעימה לכולם בספק אם תלך אם איתן יודע שאורן רוצה את קרבתה... לדעתי האישית היא לא מתאימה לאף אחד מהם. ליהי חטפה היום בומבה פעם נוספת,ליהי לא תלך כי בן רוצה אותה ולא יתן לה ללכת,,,,ליהי יודעת אבל חייבת לייצר דרמה,,, ליהי יודעת שהיא לא מעניינת בחוץ לכן נפגעה ובצדק,,טוב תעשה ליהי אם תצא לטובתה,,פחות לחץ מבן, תצא מציר הרשע שהיא לא אמורה להיות שייכת אליו,, ליהי חנונית מבית טוב שירדה מהפסים. איילת בחורה מתוקה,, מלאה שמחת חיים,,,אבל עשתה טעויות במשחק,,,איילת לא השכילה להבין גם כשאיתן אמר לה במפורש שהם רק ידידים ולא מעבר, איילת ניסתה לכפות את עצמה על אייתן וגבר לא אוהב שמנסים לכפות עליו,איתן צדק כשאמר לאיילת את לא הצבעת עם הלב שלך הוא צדק, איילת נסחפה אחרי ענבר ורצתה להעניש גם את איתן וגם את דניאל,,, את איתן כי הוא דוחה אותה,, ואת דניאל כי היא הצליחה עם איתן... לכן לדעתי איילת תשלם את המחיר... ותודח. ענבר,,מדיירת שהועמדה פעמיים להדחה בתחילת המשחק,, והתחילה לפרוח תפסה תפקיד מרכזי במשחק,, אם שמתם לב לקיסוס שאמר שיש לו הרגשה שמשהו עוד יתפתח בין ענבר לאיתן,, אז אני שואלת הכל מבויים?הכל ההפקה?האם הוא יודע משהו שאנחנו לא יודעים? ענבר מדמות שאהבתי בהתחלה הפכה לפחות אצלי לדמות שאני פחות אוהבת,, אני לא אוהבת את ההתנשאות שלה,,לא אוהבת שהיא מתערבת לכולם,, לא אוהבת שהיא מדברת בשם כולם,,,לא אוהבת שהיא התחילה לרכל והפכה לרכלנית על,,,מבחורה שחשבתי שהיא שקטה צנועה התאכזבתי,היא ערמומית, מתלקקת ובוחשת... יש לי הרגשה,,, וזו הרגשה מלפני שבועיים שבסופו של המשחק יהיה טוויסט רציני,, שאיתן יבחר בענבר,, או שתכנסנה דיירות אחרות והוא יבחר אחת מהן. אני כרגע חושבת שמי שהכי מתאימה לו היא דניאל,, בגלל שמחת החיי,הפתיחות,החוכמה,ההתמודדות שלה עם כל המצבים כמו גדולה,,אני אוהבת את השיחות שלה את הבגרות שלה והיא כולה בת 24 לדעתי הם יהיו זוג נהדר. אני גם מהמרת שליז יכולה להתאים לאיתן,בגלל המראה, בגלל היכולת הוורבלית שלה,התמימות שלה, העדינות שבה בגלל היותה בלבוסטה=בעלת יכולת לנהל בית לתפארת,בקיצור ילדה טובה מבית טוב. ימים יגידו.