יוווווווווו איך ליהי נגעלת ממנו מה הבעיות שלהם??!
ק קייזר סוזי New member 8/8/11 #198 ../images/Emo240.gifדניאל שואלת את אורטל... אם לדעתה עכשיו איילת חטפה כאפה והיא תנסה להתקרב לדניאל. אורטל אומרת שלדעתה כן לפי מה ששמעתי. לדעתן ליז תלך הביתה.
../images/Emo240.gifדניאל שואלת את אורטל... אם לדעתה עכשיו איילת חטפה כאפה והיא תנסה להתקרב לדניאל. אורטל אומרת שלדעתה כן לפי מה ששמעתי. לדעתן ליז תלך הביתה.
A andy181 New member 8/8/11 #212 לפי דעתי איילת מועמדת השבוע בגלל שהתקרה לקרן וליהי, זה מאוד פגע בה.. אגב אורטל גם אמרה לגבי ציר הרשע..שיכול להיות שהיו שלושתן מועמדות שבוע שעבר בגלל שדיברו ל מיני דברים.
לפי דעתי איילת מועמדת השבוע בגלל שהתקרה לקרן וליהי, זה מאוד פגע בה.. אגב אורטל גם אמרה לגבי ציר הרשע..שיכול להיות שהיו שלושתן מועמדות שבוע שעבר בגלל שדיברו ל מיני דברים.
ק קשקשה9 New member 8/8/11 #228 ואותי מצחיק שהוא חושב שהוא מעניין מישהו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
A adiyon2 New member 8/8/11 #264 וא מבין ואפילו אמר את זה ליוני ואתי אבל מה אכפת לו להמשיך. הוא בטוח שבחוץ יקבל את עדי. הוא אומר את זה כל הזמן. גם יוני וגם בן מגעילים אותי.
וא מבין ואפילו אמר את זה ליוני ואתי אבל מה אכפת לו להמשיך. הוא בטוח שבחוץ יקבל את עדי. הוא אומר את זה כל הזמן. גם יוני וגם בן מגעילים אותי.
ק קייזר סוזי New member 8/8/11 #226 הוא מקריח גם ככה אז שיקריח את עצמו החוצה. לתך אחד פחות בוילה. תאמינו לי.. אורן.. שקט שקט, אבל הכי גבר.
הוא מקריח גם ככה אז שיקריח את עצמו החוצה. לתך אחד פחות בוילה. תאמינו לי.. אורן.. שקט שקט, אבל הכי גבר.
ק קשקשה9 New member 8/8/11 #231 ../images/Emo6.gif סוזי מזל שאת פה ,נשבעת לך את לא מבינה איך רתחתי על בן וליהי טוב את מצחיקה אותי