אבל יעל כזו מעוותת :/
ל ליאןןן New member 28/5/07 #37 אה באמת? הבנת הכל? אז סתם התקשרת אליי כדי להוציא ממני את כל קורות חייהם של הדמויות?
° °•°ShAnShuNa°•° New member 29/5/07 #41 אבל אני שונאת את יעל../images/Emo7.gif היא לא אמורה להיות לסבית או משהו??? לא שידכו אותה לטוקו? סעעמעמעמעמק
אבל אני שונאת את יעל../images/Emo7.gif היא לא אמורה להיות לסבית או משהו??? לא שידכו אותה לטוקו? סעעמעמעמעמק
I izzys New member 28/5/07 #29 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif מה?!?!? אבל אמרו לי שזה בסוך התינוק שמת, לא סיגי!! אעלק קוראי התקצירים האלה, שיקרו לי ככה.. ממש מעל גופתה הטרייה של סיגי בר-חיים.
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif מה?!?!? אבל אמרו לי שזה בסוך התינוק שמת, לא סיגי!! אעלק קוראי התקצירים האלה, שיקרו לי ככה.. ממש מעל גופתה הטרייה של סיגי בר-חיים.
S S h A b i T New member 29/5/07 #46 הולכתי שולל!!!!! אמרו לי שסיגי ויעל יהיו ביחד. וזה היה נשמע לי ממש הגיוני. כוס אמק. אני רואה תסדרה המטומטמת הזאת בשביל לנוון את המוח, לא בשביל להתמרמר. א-י-ף. שגגה. כל העולם הזה.
הולכתי שולל!!!!! אמרו לי שסיגי ויעל יהיו ביחד. וזה היה נשמע לי ממש הגיוני. כוס אמק. אני רואה תסדרה המטומטמת הזאת בשביל לנוון את המוח, לא בשביל להתמרמר. א-י-ף. שגגה. כל העולם הזה.
ת תומע79 New member 29/5/07 #52 ../images/Emo34.gifגם אני הייתי בטוחה!!! הייתי בטוחה במליון אחוז שהיא רוצה אותה ושהן יהיו ביחד!
Z Z A M i New member 29/5/07 #59 וואי, גם זה היה נשמע לי ממש הגיוני.. רק בגלל ההשפעה של "ילדות רעות".. אבל באיזשהו פרק היא אמרה לזיוה שהיא לא לסבית, אז ירדתי מהעניין..
וואי, גם זה היה נשמע לי ממש הגיוני.. רק בגלל ההשפעה של "ילדות רעות".. אבל באיזשהו פרק היא אמרה לזיוה שהיא לא לסבית, אז ירדתי מהעניין..
° °•°ShAnShuNa°•° New member 29/5/07 #60 היא יכולה להגיד מה שבא לה העובדות הן שבכל סצנה שלהן ביחד היא לא הוריד ממנה ת'ידיים ככה חברות לא מתחבקות ומתנשקות!!
היא יכולה להגיד מה שבא לה העובדות הן שבכל סצנה שלהן ביחד היא לא הוריד ממנה ת'ידיים ככה חברות לא מתחבקות ומתנשקות!!
Z Z A M i New member 29/5/07 #61 חחחח..זה אולי כתוצאה מזה שהיא לסבית במציאות... וגם אולי כי היא התרגלה לדמות שלה בילדות רעות.. ו.. בטח שכן.
חחחח..זה אולי כתוצאה מזה שהיא לסבית במציאות... וגם אולי כי היא התרגלה לדמות שלה בילדות רעות.. ו.. בטח שכן.
° °•°ShAnShuNa°•° New member 29/5/07 #64 היא לסבית במציאות?../images/Emo12.gif ולאלאלא...הן פשוט היו נמרחות אחת על השניה!! כאילו דמאט, זו רק אני או שהכרתן לפני יומיים?!
היא לסבית במציאות?../images/Emo12.gif ולאלאלא...הן פשוט היו נמרחות אחת על השניה!! כאילו דמאט, זו רק אני או שהכרתן לפני יומיים?!