המצעד הישראלי של רדיו ירושלים 101fm

HiPpiE Boy

New member
חחחחחח תראו איך אנשים נסחפו../images/Emo6.gif

כולה איזה אחת עם אף לא קטן חחח http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=999241 (ואם כבר מרקו...בחיים לא ראיתי את הסוף...איך זה נגמר?..זה לא שהוא מוצא אותה ואז היא חולה ומתה?...)

3-0 א ג ד י ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

תודה לך הפועל
מכבי שלום מכבי שלום איך זה לראות גביע אדום?

nils11

New member
סלים, טועמה, סלים..

אנחנו אוהבים ערבים!!! איזו בעיטה מסובבת.. הפועל חלום!

Z A M i

New member
חחחח..אני חייבת להשתתף..../images/Emo9.gif

מספר 1 גרמני מספר 2 גרמני מספר 3 גרמני מספר 4 גרמני מספר 5 גרמני מספר 6 גרמני מספר 7 גרמני מספר 9 גרמני מספר 10 גרמני שער 11 ג-ר-מ-נ-י מספר 8, זה נימני... א-ח-ו-ש-ר-מ-ו-ט-ה ג--ר--מ--נ--י--!!!!!!!111
הצילו..! שברתי את האצבע ברגל..

יש חניהההה

יאלה להרוס את אוסישקיןןןןןן יאלה להרוס את אוסישקיןןןןןן יאלה להרוס את אוסישקיןןןןןן איזה בירכיה קובי מוסא הביא לו אחח אחחח יאלה להרוס את אוסישקיןןןןןן יאלה להרוס את אוסישקיןןןןןן יאלה להרוס את אוסישקיןןןןןן אכלתם מכות בסףףף יאלה להרוס את אוסישקיןןןןןן יאלה להרוס את אוסישקיןןןןןן יאלה להרוס את אוסישקיןןןןןן

הפועל לא תזוז מאוסישקין !!!!

איזה שקט, איזה נחת מכבי אכלה ב....
תל אביב אדומה, מאמי :)

../images/Emo207.gif ראיתם ת'כתבה בנענע?

"אם היה כאן איזשהו קונספט מינימלי, אז הוא נבלע בתוך ההפקה הגדולה. הסיפור הפשוט קיבל נופך גדול מדי. סך הכל רצועת רוק משובחת, אנרגטית, מבוצעת היטב. אבל גם לא אומרת יותר מדי. חבל." זה חלק ממנה. השאר בלינק. ממש פה.

קראתי בכל זאת...אין לי הרבה מה להגיד...

שיהיו לו לבריאות,זאת דעתו ואני מכבד אותה. גם בנושא הזה וגם בנושא הקודם על הביקורת על הסינגל אני ירדתי מהעסק ומהנושא ואני לא הולך לדון בו יותר. קיבלתי את התשובה שרציתי מהאדם שרציתי ואני מסופק בכל מאת האחוזים ואם מקודם היה סיכוי אז עכשיו אין סיכוי בעולם שמישהי ישכנע אותי אחרת בנושא הזה

שחוררר

New member
באמת באמת

שהוציאו לי את המילים מהפה. סקירה קצרה וקולעת. אהבתי.

שחוררר

New member
:)

יפה שמישהו סופסוף מכיר בעובדות ולא מושפע מהפאנטיות של עצמו ללהקה אותה הוא אוהב....

"מהפאנטיות של עצמו ללהקה אותה הוא אוהב",

למה אתה מזלזל ככה בכל מי שכן אהב את השיר ? קשה לי להבין.

hadas2401

New member
הוא לא התכוון למי שאוהבת את השיר

[לפי דעתי] אלא לכל מי שתקף את אלו שלא אוהבים את השיר.

ומי בדיוק תקף את אלה שלא אוהבים את השיר?

חוץ מאיזה אחד שבחיים לא ראינו וכמו שהוא הגיע בבום ככה הוא גם הלך... ואם בכל זאת הרמיזה הייתה אלי אז חבל שאתם רואים את זה כהתקפה בגלל שאתם לא אוהבים את השיר. אני מכבד את טעמו של כל אדם על היקום גם אם הוא חובב היהודים שלא מחבב שיר חדש שלהם. אני "תקפתי" את אותם אלה שלא אהבו את השיר ודיברו עליו בבוטות ובזלזול. את אותם אלה שלא אהבו את השיר והביעו את דעתם בנחת לא תקפתי וגם לא התכוונתי לתקוף וצר לי אם הם חשו כך. בכל מקרה אני לא פותח שוב את הנושא,רק היה חשוב לי להבהיר פה אי הבנה(אם בכלל יש כזאת) כמו שאמרתי,את התשובה שרציתי לקבל מהאדם שרציתי לקבל קיבלתי,ולכן אני לא רואה טעם להמשיך בדיון הזה,לא איתי בכל אופן. ובנוגע למשפט "יפה שסוף סוף מישהו מכיר בעובדות ולא מושפע מהפנאטיות של עצמו" תסלח לי איתן אבל איזה עובדות? מישהו עשה מחקר מדעי על כך שהשיר לא טוב ופורסמו המסקנות? לדעתך השיר לא משהו אז כל מי שחושב שהשיר כן טוב הוא פנאט שמושפע? זה עניין של טעם נקודה,אתה חושב שהשיר לא משהו,אני חושב שהשיר לא רע בכלל,אחרים יחשבו שזה שיר גרוע במיוחד,ויש גם כאלה שיחשבו שזה שיר גאוני בין הכי טובים של היהודים. ואני בטוח שמלי היא לא" ה"פנאטית" היחידה שלא ממש התלהבה מהשיר,אני בטוח שיש עוד. אבל כן,יותר סביר ש90% מה"פנאטים" יאהבו את השיר ולא בגלל שהם פנאטים,אלה בגלל שהם מתים על הלהקה ומתים כמעט על כל השירים שלהם,ואם יוצא שיר חדש אז סבירות גבוהה מאוד שהם יאהבו אותו. ואגב,אם הרמיזה הזאת הייתה ספציפית אלי(תאמינו לי שאני כבר לא יכול לדעת) אז סתם שתדע שלמרות שאני אוהב את השיר הזה אני לא מחזיק ממנו עילוי,וגם טרחתי לציין את זה בתגובה אחרי שהשיר התפרסם. ובלי שום קשר,יש הרבה שירים של היהודים שאני ממש לא מחזיק מהם ומקווה שהם לא יתפסו מקום של שירים אחרים בהופעות. אולי אומרים שאני פנאט,אבל אני לא עיוור ולא חירש ואם יש משהו שאני לא אוהב או לא מתחבר אני לא מתבייש להגיד את זה... ולא הגנתי על השיר בגלל שאני מטורף עליו כמו לא יודע מה ולא מוכן שמישהו אחר יגיד שהוא רע,הגנתי אך ורק בגלל שלדעתי אנשים הגיבו בבוטות מוגזמת ובזלזול בלי שום סיבה מוצדקת,ובגלל שאני כל כך אוהב את הלהקה ולדעתי לא מגיע להם שיזלזלו בהם ככה אז קפצתי להגנתם(וגם כי אף אחד אחר לא עשה את זה,אם מישהו כן היה עושה את זה אולי הייתי מוותר הפעם) יום טוב

למעלה