המצעד הישראלי של רדיו ירושלים 101fm

shmuelr

New member
פאק, ברצינות, אני מנסה להבין את זה חבוב.

לא הצלחתי להבין אף פעם... כאילו , מה למען השם עובר לך בראש בכל פעם שאתה רושם הודעה כזו ארוכה?

כן הא,אני פשוט משוגע עם תעודות נכון?

מה לעזאזל עובר לי בראש שאני כותב הודעות שעולות על 100 מילים. זה על אותו משקל של "מה עובר לרוצח בראש בזמן שהוא רוצח" או "מה עובר לאנס בראש בזמן שהוא אונס" ? אני מניח שאם איזה עובד של המוסד לחולים במחלת החפירה היה רואה את ההודעות שלי אני מזמן כבר הייתי מאושפז בצינוק ללא עט או מקלדת לרפואה. ועכשיו ברצינות שמואל,אני אנסה להסביר את זה בדרך הקצרה ביותר(שחלילה לא תשאל מה הפעם עבר לי בראש) והפשוטה ביותר. אני אוהב לכתוב. מאז שאני זוכר את עצמי אני אוהב לכתוב,זה לא מעייף אותי,זה לא מתיש אותי(טוב לפעמים כשזה חוצה את גבול הטעם הטוב) אני נהנה מזה,וכשיש לי מה להגיד אז אני אומר אותו,בלי קיצורים ובלי למהר לשום מקום. מבחינתי ניחנתי ביכולות כתיבה וניסוח מדהימות שאני מאחל לכל אדם שיהיו לו. בינתיים יכולות הכתיבה האלה שימשו אותי טוב מאוד בתיכון,טוב מאוד בצבא,וגם בעבודה(כתבתי למקומון ירושלמי על מוסיקה,אני כותב לאתר טניס טורים בכמה מאות שקלים לחודש,ואוטוטו אני מתחיל לכתוב באתר חדש שנפתח לסדרה "אבודים" וגם שם אקבל תגמול כספי) אני אישית מאוד מרוצה מעצמי באספקט הזה ולפעמים אני מסתכל על עצמי מהצד ומחייך :) לצערי לא כולם יודעים להעריך יכולות כתיבה,בשביל רוב האנשים בארץ אני סתם "חפרן" בשביל חלק אחר אני סתם "משועמם" אבל כמו שאתה בטח יודע,אני לא ממש מהטיפוסים ששמים זין,לפחות לא כיום. אז שאלת מה עובר לי בראש בכל פעם שאני רושם הודעה ארוכה? כלום לא עולה לי בראש,אני פשוט כותב ונהנה
אני מקווה ששרדת עד לכאן. ואני מקווה שהפעם תצליח להבין. כי אם לא תבין עכשיו,אני לא חושב שאי פעם תצליח להבין... יום טוב

hadas2401

New member
חח כן זה בדיוק אותו דבר

אם אתה משווה את עצמך לאנס ורוצח, מי אני שאגיד לך לא?

shmuelr

New member
אוי נו.. אבל למה גם זה ארוך.................

חח סתם סתם. אתה אוהב לכתוב, תכתוב

אם יש לי משהו שאני רוצה להגיד אני אגיד אותו

אני רוצה לראות שאתה תשתוק אחרי שמישהו יגיד לך משפט כזה,אתה יודע שלא. יפה לך לשלוח עקיצות ואחרי זה להגיד שאני יכול גם לשתוק לפעמים. זה כמו להרביץ למישהו ואחרי זה כשהוא מחזיר לך להגיד לו "אתה יודע לא היית חייב להחזיר לי לפעמים אפשר לחטוף מכות ולא לעשות כלום בנידון" עם כל הכבוד איתן,אני בן אדם שלימדו אותו להחזיר מלחמה אז אם אתה רוצה להשתיק מישהו תשתיק מישהו אחר. אין לי שום כוונה לריב איתך בפעם המיליון. אתה פתחת פה משהו,אני הגבתי. או שתמשיך להגיב לי בנושא או שלא תגיב ותסגור את הנושא. אבל בבקשה ממך אל תשתיק אותי. יום טוב שיהיה לך

שחוררר

New member
אפחד לא יגיד לך משפט כזה

אם לא תתערב בדברים שלא קשורים אליך. ואם כבר אתה מתערב תעשה את זה קצר בחייאת רן.. היום שלנו עמוס.

אתה לא חייב לקרוא שום דבר שאני כותב

אף אחד לא מכריח אותך. זה פורום חופשי וכל אחד יקרא מה שבא לו. היום שלכם עמוס? שיהיה לכם בכיף,אני בטוח שאין לכם זמן לקרוא את החפירות שלי. והתערבתי בדברים שקשורים אלי. אני לא טיפש. שאתה והדס רומזים על "פנאטים שלא רואים את העובדות ותוקפים אנשים שלא אהבו את הסינגל" אז נו באמת,ממש לא קשור אלי,כי יש לפחות 100 כאלה בפורום נכון? נו בחיית איתן אתה אומר משפטים כאלה ואחרי זה אתה מצפה שאנשים ישתקו ולא יבזבזו לך את הזמן ביום העמוס שלך? אנחנו לא רובוטים. תיתן לנו טיפה ריספקט. יום טוב.

hadas2401

New member
הלו נו באמת מה אני קשורה

רק הסברתי תכוונה שלו כסעמק רן תפסיק להכניס אותי בכל ויכוח שלך

ב-ס-ד-ר

מצטער כנראה הבייגלה הזוהר מעל הראש שלך סינוור אותי. או שסתם אני אדם בלי מצפון. כבר שכחת שאני שקול לרוצח ואנס?

hadas2401

New member
יאללה לך תחפש עלית לי על הסעיף

כע יאללה עכשיו תכתוב "אני לא ארד לרמה שלך אני כזה בוגר וניחנתי ביכולת כתיבה מדהימהההההה בלה בלה בלה" צ'או

אני באמת לא ארד :)

גם אני יודע לדבר מלוכלך הדס. אבל ההבדל הוא שאני גם יודע לדבר יפה כשצריך(וצריך) את לצערי עוד לא הגעת לשלב הזה,לא יודע אם אני בוגר אבל אני יודע שאת לא. אני סיימתי כאן באמת שאין טעם להמשיך לדון איתך. שיהיה לך יום טוב ואדום

רן... אם כל הכבוד לבגרות שלך

ההודעה הזאת לא מצדדת בזה... זאת הייתה אחת ההודעות היותר ילדותיות שכתבת אי פעם. וזה בלי קשר לעובדה שאתה גדול מהדס ב-4 שנים בערך. אם אתה לא מבין שהדס היא בנאדם ציני פשוט תפנים את זה כעובדה כי אתה שוב ושוב נכנס לקטעים האלה ואף אחד לא מרגיש בזה נעים. וחוצמזה, אם אתה רוצה לבקר את הדס יש דרך ויש גם מקום. והוא בפירוש לא מעל דפי הפורום.

hadas2401

New member
יוני, זה לא קשור לציניות

הוא אשכרה מפגר כולה בקשתי שלא יכניס אותי לכל ויכוח שלו שאני אפילו לא קשורה אליו והוא כולו יוצא עליי.. עזבי, התייאשתי מזמן מהבחור.. [רן, אמרת שסיימת... אני רוצה לראות אותך לא מגיב
]

די נו...

בשביל מה לריב כל הזמן..!? את הרי יודעת ש99% מהויכוחים האלה מתחילים מזה שאנשים לא מבינים את הציניות שלך ואז הכל יוצא מפרופורציות.. לפחות תשארי את עם פרופורציות...

hadas2401

New member
עזבי, כמה פעמים שאני אגיד לך שרוב הזמן

אני לא צינית, את תשארי עם זה.. עזבי לא משנה

למעלה