כן הא,אני פשוט משוגע עם תעודות נכון?
מה לעזאזל עובר לי בראש שאני כותב הודעות שעולות על 100 מילים. זה על אותו משקל של "מה עובר לרוצח בראש בזמן שהוא רוצח" או "מה עובר לאנס בראש בזמן שהוא אונס" ? אני מניח שאם איזה עובד של המוסד לחולים במחלת החפירה היה רואה את ההודעות שלי אני מזמן כבר הייתי מאושפז בצינוק ללא עט או מקלדת לרפואה. ועכשיו ברצינות שמואל,אני אנסה להסביר את זה בדרך הקצרה ביותר(שחלילה לא תשאל מה הפעם עבר לי בראש) והפשוטה ביותר. אני אוהב לכתוב. מאז שאני זוכר את עצמי אני אוהב לכתוב,זה לא מעייף אותי,זה לא מתיש אותי(טוב לפעמים כשזה חוצה את גבול הטעם הטוב) אני נהנה מזה,וכשיש לי מה להגיד אז אני אומר אותו,בלי קיצורים ובלי למהר לשום מקום. מבחינתי ניחנתי ביכולות כתיבה וניסוח מדהימות שאני מאחל לכל אדם שיהיו לו. בינתיים יכולות הכתיבה האלה שימשו אותי טוב מאוד בתיכון,טוב מאוד בצבא,וגם בעבודה(כתבתי למקומון ירושלמי על מוסיקה,אני כותב לאתר טניס טורים בכמה מאות שקלים לחודש,ואוטוטו אני מתחיל לכתוב באתר חדש שנפתח לסדרה "אבודים" וגם שם אקבל תגמול כספי) אני אישית מאוד מרוצה מעצמי באספקט הזה ולפעמים אני מסתכל על עצמי מהצד ומחייך
לצערי לא כולם יודעים להעריך יכולות כתיבה,בשביל רוב האנשים בארץ אני סתם "חפרן" בשביל חלק אחר אני סתם "משועמם" אבל כמו שאתה בטח יודע,אני לא ממש מהטיפוסים ששמים זין,לפחות לא כיום. אז שאלת מה עובר לי בראש בכל פעם שאני רושם הודעה ארוכה? כלום לא עולה לי בראש,אני פשוט כותב ונהנה
אני מקווה ששרדת עד לכאן. ואני מקווה שהפעם תצליח להבין. כי אם לא תבין עכשיו,אני לא חושב שאי פעם תצליח להבין... יום טוב