הנה אני

Gizmo14

New member
אורן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo175.gif../images/Emo28.gif

לא ידעת שרק לי מותר לרדת על זה שאני שמנה
טוב טוב, נסלח לך רק הפעם... אבל כמובן, יש המון מקום מאחוריי מבחינת רוחב, אבל אתה שוכח גובה
לך למשל אין ממש איך להסתתר מאחוריי, כמה שלא תתכופף זה לא יהיה מוצלח

De-Panther

New member
אני מסוגל להסתתר...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מאחורי מאיה אפילו!! אני הצלחתי להכנס בבית שלך לתוך המגרה הזו של הבקבוקי מים!! אני יכול להכנס כמעט לכל מקום לא משנה כמה הוא קטן!! אני כמו קובץ ZIP!!

Gizmo14

New member
../images/Emo6.gif^-^../images/Emo175.gif../images/Emo28.gif

it's allright, love, I'm used to it...

GinnyWeasley

New member
קסם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif|נמשים|

קבלי ח"ח על ההשקעה בהודעה.......חחחחח רעיון שולת ביותר
ונתחיל בבעיות (שלי...חחח [למי אכפת מסטף?? לאפאחד!!]): ה3.8 אני לא יכולה.....כי זה יומולדת שלי
(אהם אהם...
) אז 10.8 נשמע מצויין!! מקום - אין לי בעיה עם אף אחד משני המקומות כול עוד זה קרוב אלי...חחחח האמת, הבית של סיגל וטל יותר קרוב אלי...אבל אין לי מושג איפה הבית של יעל
דפנטלי מסיבת תחפושות
כאילו...ברווווווווור
ו....אממממ...מה עוד? אה, מאכלים. מיץ דלעת? גאד זה נשמע דוחה
אפשר פשוט לקחת מיץ תפוזים...זה אותו צבע
וזהו.....בערך
אוף למה תמיד יש לי הרגשה ששכחתי משו

טוב, אני לא ממש יודע

לדעתי, אם זה לא יהיה מאוחר מדי, אפשר לעשות את זה לרגל יציאת התרגום... שגם מן הסתם ילווה ביותר הייפ תקשורתי בארץ מאשר היציאה באנגלית... אם לא, אני מעדיף את השני (10.8), בהנחה שאני אוכל להגיע. בקשר למקום- אין לי מושג איפה זה אף אחד מהמקומות, אז זה לא ממש משנה לי... לא חושב שכדאי לעשות מסיבת תחפושות. גם אני אישית לא אוהב תחפושות, וגם, למרות הצורך ברייטינג, המטרה הראשונה (שלנו, בכל מקרה... אני לא יודע מה של המפיקה...) זה ליהנות, לא להיות בדיחה בשידור חי... סורי, ככה אני מרגיש... בקשר למאכלים: אני זוכר שהייתה רשימה מפורטת למדי של המאכלים בסעודת תחילת השנה בספר הראשון. אני חושב שזה גם לא יהיה קשה מדי להכין את זה... מה אתם אומרים? נעשה לנו מיני סעודת תחילת השנה משלנו?

*כותרת*../images/Emo57.gif

אוקיי, הצעות וכאלה:
תאריך: אני בעד העשירי, כי הוא יותר רחוק מהחמישי באוגוסט (תאריך שעשוי להיות עסוק אצלי...)
מקום: אני בעד יעל. יותר קרוב
.
אוווווכל: ובכן *חושבת* אפשר לארגן את כל סעודות חג המולד
. בכל אופן, חובה שיהיו על השולחן סוכריות מנטה
עוד...? דברים מהדובשנרייה, דברים שעשויים מדלעת (עוגיות דלעת, מרק דלעת, פשטידת דלעת?), עוגיות קרם קנריות (עם ציורים של ציפורים עליהן
?), ברטי בוטס בכל הטעמים (מגעיל, אבל העיקר הקונספט). זה כל המ שאני מצליחה לחשוב עליו
מסיבת תחפושות: כן. יש לי תחפושת די חביבה של הרמיוי משנה שעברה. אולי אני אפילו אבוא איתה

אה, כן: עוד אוכל: ../images/Emo57.gif

עוגת שוקולד גדולה ודביקה עם "יומולדת שמח הארי" בירוק זוהר (כמו שמאיה, אני נטע ו... מממממ.... דניאל, אני חושבת, וגם שיר קצת, הכנו. רק שתהיה יותר טעימה) ואפשר גם נקניקיות קרות על שיפודים... כל מה שהאגריד יכל לסחוב (ול-א מזון כלבים עבש!)

איזה מאגניבבבבבב ../images/Emo68.gif

קסם, את ענקית!
תודה לרוני!
לצערי הרבה, איני אוכל לבוא, גם בגלל שלא ירשו לי [Never] וגם בגלל שיש לי מחנ"ק.. Enjoy yourself!

Gizmo14

New member
לא אוכל...../images/Emo28.gif

אני לא אוכל, בעבר לא יכולתי וכעת אינני יכול, או איני יכול כעת
למרות שלעידן יהיה מה להוסיף בעניין

ketty the sheep

New member
../images/Emo99.gif

הו, זה נשמע כ"כ כיף
לא משנה לי התאריך, או המקום. אמ.. לדעתי צריך לשאול את סיגל ויעל אם בכלל יסכימו להן דבר כזה בבית
(*מתארת לעצמה את משי, אחותה של סיגל בזמן שכל זה קורה בבית שלהם*
מסכנה). לא אכפת לי שאנשים יראו אותי וכו'
חוץ מזה שאני לא חושבת שמישהו בכלל רואה ערוץ 10
מאכלים? אממ.. בירצפת, מיץ דלעת וכל זה. אני אבדוק בספרים מחר

למעלה