האמת היא..שהיא די צודקת.|בלוןכ|
קסם ורוני, תהיו בטוחות שאנחנו חושבות שאתם אלוהים בערך על הבאת הרעיונות האלה, מאיפה לעזאזל??
(מאיפה הן מפליצות את הרעיונות האלה?? מהתחת:X
) אבל.. תחשבי.. זה דבר אחד לשיר שירים מטומטמים לפני הפרחות האלה בסופרלנד, ודבר שני שכל הארץ תראה את זה.. תראי.. אני בהחלט גאה בזה שאני בפורום הארי פוטר
, וכל החברים שלי יודעים על זה. כלומר, כל החברים שלי יודעים שאני משועבדת לספר ילדים על איזה משקפופר חנון וחוץ מזה שאני נפגשת עם אנשים משוגעים כמוני שאני מכירה מהאינטרנט, ילדים בני 16 חילוניים.
כמובן שאני לא מסכימה כמעט עם אף מילה שכתבתי עכשיו ושהדברים האלה נובעים מדעות קדומות (הרי הם לא מכירים אתכם, הוד שולתתיותתכם
), אבל זה ככה.. המנ. אולי בגלל זה רוב החברים שלי הם פורומיסטים.. המנננננ. אז זה בכל זאת קצת מוזר.. כי אם אנחנו לא רוצים לנתק ממש קשר עם כל אחד בריל לייף
, אנחנו לא נתנהג כמו תמיד במפגשי פורום, לא נתנהג כמו עצמנו. וזה גם יהיה חבל. אז אולי פשוט נלך למרתף של טל וסיגל להתנחל בלי מצלמות, או יותר טוב- עם המצלמה של קטי?
ושוב, אני חושבת שאת קצת כועסת, אבל אין לך מושג כמה אני מעריכה ומעריצה אוך על העלאת רעיונות וארגון פרוייקטים כמו זה או כמו תרגום הספר החמישי
מאוד מאוד.
|בלוןכ|