הנה אני

Gizmo14

New member
כאן קסם, והרי החדשות../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

מכל ישראל
קודם כל- קראתי כל הודעה שנכתבה בשרשור עד עתה
גם אם לא הגבתי על הכל, זה בעיקר מהתחשבות בלירון (שישבה כאן לידי ועכשיו הלכה להשתין
) דבר שני, הבהרות: הבית של טל וסיגל נמצא בנס-ציונה, הבית של יעל בהוד השרון
זה הכל

The tooth Fairy

New member
../images/Emo176.gifרעיון שלי למאכלים../images/Emo176.gif

1. עוגת שוקלוד שעליה כתוב באותיות ירוקות- Happy birthday Harry כי זה בעצם יום ההולדת של הארי וגם זאת העוגה זהופיעה בספר הראשון.
2. סוכריות מנטה- כמו הסוכריות שיש בסעודה בתחילת השנה.
3. עוף צלוי(או אפוי או בגריל) ותפוחי אדמה אפויים- כי זה גם מופיע בסעודה למרות שזה אוכל רגיל(אם אתם מבינים למה אני מתכוונת
).
4. חשבתי שאולי נוכל להכין משהו שדומה לברצפת כי אף אחד בעצם לא יודע ממה עשויה ברצפת- אפשר לקרוא בספרים על התיאור שלה(צבע, סמיכות - ולמשל באנגלית ברצפת נקראת-BATERBEER- שזה אומר בירת חמאה(בירה בטעם חמאה?!
בעעעע) ולנסות להכין משהו דומה. חשבתי גם על יין דבש(בפונדק שלושת המטאטים) אבל לא נראה לי שירשו לנו לשתות יין(אני מתכוונת למפיקים של התוכנית)...

thebaby

New member
שתיתי פעם בארה"ב../images/Emo101.gif

משקה שנקרא creamsoda אני חושב שאם הם יצליחו להשיג את זה... זה די קרוב.

thebaby

New member
לא יודע ../images/Emo4.gif../images/Emo101.gif

מצאתי את זה רק במכונה אחת של משקאות במקום אחד בכל ארה"ב אז אני מניח שזה די משקה קסום... אבל זה היה ממש טעים

The tooth Fairy

New member
../images/Emo176.gif ושכחתי עוד מאכל../images/Emo176.gif

סוכריות מנטה!!!!!!
אתם יודעים הסוכריות החשודות האלה מסעודת תחילת השנה. לדעתי זה בשביל ריח רע מהפה

../images/Emo19.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifצומי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo19.gif

תקשיבו, אני לא בטוחה שירשו לי, אז אל תתחילו להצביע בקשר לזה...טוב?

ארר. אוקיי. ../images/Emo88.gif

אני זאת שהצעתי את הקטע של המסיבת תחפושות.. כאילו, תחשבו על זה!! מסיבת הארי פוטר??!? איזה בנאדם נורמלי, שפוי בדעתו או בעל היגיון כלשהו יעשה מסיבת הארי פוטר?! זה כל כך מביך!! מה עושים במסיבת הארי פוטר?! קרב מטאטאים? קליעה-למטרה-דניאל-רדקליף? מרתון אכילת מרקים מגעילים וכחולים שעלק-כושפו? מדיטציה עם מצנפת על הראש? אתם באמת רוצים שאנשים שאתם מכירים יגלו איכשהו שאתם.. כאילו.. עושים מסיבות הארי פוטר?! אני, אישית, מעדיפה להופיע בהופעות ג'אז עם נוצות של תרנגול ולהתגלש מצינור ביוב. ולא רק זה, גם אומרים בתוכנית שאתם מפורום. משמע- חברים שלכם יחשבו שאתם גם משועממים [פורום, למרות שרובכם לא אבל זו הסטיגמה] גם מטורללים [מסיבות הארי פוטר o_O] וגם לא פוטוגנים [אף אחד פה לא יוצא טוב יותר מבמציאות מול מצלמה. אולי מאיה]. הפתרון היחיד הוא מסיבת תחפושות! ככה אף אחד לא יזהה אתכם וככה נהיה גם קצת מקוריים. ותחשבו על זה, לפני שתפגשו ברחוב קיטנות של ילדים קטנים שמצביעים עליכם וצועקים "הילד הזה הזה במסיבת הארי פוטר!! חה חה חה חה חה חה"

HaMsTeR

New member
כן, אני בעד מסיבת תחפושות../images/Emo118.gif

אבל אני מאמינה שבכל זאת יזהו אותי. ולא כזה אכפת לי, זאת אומרת, זה טיפה פאדיחה להשתתף במסיבה כזאת, אבל זה לא משהו שירדו עלייך כל החיים, ורוב הילדים מהשכבה שלי יודעים שאני אוהבת ה"פ......

PopPy

New member
../images/Emo45.gifמסיבת תחפושות עדיף, ובבית של

טל וסיגל יש את הסיכוי הכי סביר שאני אוכל להגיע - גם לא בטוח. אם זו תהיה מסיבה רגילה אני אוותר.. אני מתה על כולכם אבל אני לא ממש פורומיסטית גאה מול אנשים שאני מכירה - הספיק לי שציטטו הודעות שלי מפורומים למיניהם והפיצו את השמועה בכל השכבה ושבאמצע מסיבה עם הרבה אנשים שאני לא מכירה מישהו שאמור להיות ידיד שלי שאל אותי איפה אני בספר החמישי וכשאמרתי לו שסיימתי אותו הוא התחיל לקפץ בחדר ולצעוק לאנשים כמה עמודים קראתי באנגלית בכמה זמן, וכמה חסרת חיים אני.
אבל אם ייקבע שזו תהיה מסיבת תחפושות ואני אצליח לארגן משהו בלתי ניתן לזיהוי לחלוטין עם פנים מוסתרות ויהיה לי איך להגיע (אני מעדיפה את התאריך המוקדם יותר - בשני כנראה אני לא אוכל) זה יכול להיות ממש שווה.

Jelly Beans

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

סוף סוף מישהו שחושב כמוני! אני תומכת בכל מה שאמרת...!

ketty the sheep

New member
או. מיי. גאד.

הרגע נזכרתי בדבר הכי גרוע שאי פעם קרה לי. בכיתה ה' השתתפתי בששטוס. לא עשיתי שם הרבה, סתם ישבתי בקהל. יום למחרת, כל פעם שעברתי בשכונה מסויימת (שפחות או יותר אין לי ברירה, אלא לעבור שם), התחילו לשיר לי את השיר הזה של ששטוס. בהתחלה זה היה סביל, אחר כך זה הפך למשהו פשוט.. נוראי. הילדים האלו התחילו לדבר אלי, לחסום לי את הדרך כשעברתי, וגם לזרוק עליי אבנים. זה ממשיך פחות או יותר עד היום, רק שבזמן האחרון זה יותר מלווה בהתלחששויות כשאני עוברת
[וכאן סיימנו את פינת טראומת הילדות של קטי
] בכל מקרה, אני לא חושבת שאם הם יראו אותי עוד פעם בטלויזיה זה יועיל, אז אם יהיה עליי משהו שאיתו לא יזהו אותי, אז זה יהיה נהדר. לא שאני מתביישבת בפורום או משהו, כן?

דבר ראשון:

מה מפריע לך שאנשים יודעים שהופעת בששטוס? הלוואי עלי... 2. ומסיבת תחפושות של הארי פוטר זה לא מביך? למי שאומר שנביך את עצמנו, לדעתי מסיבת תחפושות תגרום לאנשים להסתכל עלינו כמו פריקי-על. לא שיש הרבה סיכויים שאני אגיע בכל מקרה, אבל אם זה תחפושות אין סיכוי. ושוב אני מציע את רעיון סעודת תחילת השנה שלי, או לפחות את המאכלים משם.

thebaby

New member
תמיד מצביעים עלי../images/Emo12.gif../images/Emo101.gif

ככה שלא מפריע לי
אני פשוט לא יודע להתחפש... ואני כמו קסם |גאה|

למעלה