הסינגל של אדם מהסרט 2012 יהיה אצלנו ב12.11

nini18

New member
גם אותי האמת חחח לכן לא הגבתי על זה.

אין מה לעשות הדיסק יהיה רוקפופ מצד אחד קצת עמוס כל הסגנונות. מצד שני די שונה משאר האיידולים שרוצים להיות זמרי רוק וכאלה יש בשפע כמו שאמרו את זה כבר.. נצטרך לחכות ולראות או יותר נכון לשמוע... אני מאמינה בו ומחזיקה אצבעות כמו שכבר נאמר שמה שהוא יעשה בסופו של דבר יהיה טוב

t r e c o o l

New member
הוא אמר מדונה ולידי געגע יותר מדי../images/Emo10.gif

אבל אני מקווה..שזה יהיה דומה אכשהו למה שהוא עשה באיידול באיזשהי צורה..

ר ו ח ל י

New member
שילוב של קיילי וFOB לא נשמע טוב

בכללל. אני מקווה שזה לא קרוב למה שהוא מתאר! הם לא צריכים להתאים את המוזיקה שלו למה שהולך היום , אלא למי שהוא. אוף נו כ"כ ידעתי שהוא יפול על כותבים של להיטי אינסטנט ריקים מתוכן. נכון שעוד מוקדם להסיק מסקנות והכל אבל עם כמה שאני רוצה להיות אופטימית אני לא. חבל שיהיו לו שירים קלילים וסתמיים וככה על פי העובדות זה מסתמן =\

אבל אני זוכרת שאדם אמר באיזשהו ראיון

שהוא לא רוצה לעשות שירים סתמיים כאלה על כלום כי זה ישעמם אותו וגם הוא כתב חלק מהשירים אז בטח יהיה להם איזשהו מסר או תוכן. אז אני אופטימית :)

mish56

New member
תגובה לכתבה

אגב הקוראים לא היו נלהבים וגם אני(נובאמת קיילי מינוג????) מקוה שזה לא ממש נכון..והאמת עדיף שלא ידברו וידליפו יותר מידי עדיף לחכות ולראות..ושלא יקבלו רושם מוטעה לפני ,מכיוון שגם באנגליה וגם בארהב התחילו כבר להזמין דרם AMAZON

sweet shir

New member
תלוי על איזו תקופה של FOB מדובר חחחח

לא כ"כ רואה את אדם בסגנון הזה.. אבל נקווה לטוב חח

InbarKiii

New member
חח הוא וFOB כלכך לא דומיםםם

לפחות מהשירים של פעם.. אני לא הכי מעודכנת לגביהם עכשיו..חוץ מהשירים שהם מכורים D:

Lady in red2

New member
ממש רציתי לשמוע אותו בגלאם רוק ../images/Emo4.gif

מחזיר את סגנון זפלין, בואי, קווין ועושה מזה מוזיקה חדשה...
מה דיסקו, קיילי ו-FOB? מצד שני, אני סומכת על בריאן מיי שאהב את הסינגל...

nini18

New member
אבל זה היה די ברור שזה לא מה שהולך להיות

הוא אמר את זה בכמה ראיונות, שהוא לא הולך לעשות אלבום של רוק בלבד. נראה לי שזה גם מה שהרוב רצה (כמוך) כי היה ראיון שהוא אמר שהרבה רוצים שהוא ילך על סגנון אחד קבוע והוא לא רוצה להתביית על סגנון אחד.

Lady in red2

New member
אני יודעת שהוא רצה כמה סגנונות

אבל בעיניי אלקטרו-פופ ודאנס עדיף שישאיר לזמרים אחרים... פשוט הסגנון הזה לא מתחבר לי עם השירה שלו. הרי המטרה של התוכנית היא להראות מה הסגנון שיעשה בהמשך, ולא סתם אני ורבים אחרים רוצים שיעשה גלאם רוק/רוק, אלא כי ראינו שזה מתאים לו כמו כפפה ליד (הוא גם עשה שירים כאלה ברוב התוכניות), וגם אמר שהוא מאוד מתחבר לזה - זפלין, רולינג סטונס, דיוויד בואי, קווין, מיוז. כמובן שראינו בתוכנית שהוא יודע לשלב גם סגנונות אחרים ויהיה נחמד אם יוסיף כאלה - סול (a change is gonna come), פופ (black or white) ובלדות (mad world וכו'), ועדיין הרוב שראינו ואהבנו אותו - זה גלאם רוק/רוק. למה דאנס ואלקטרו...?

nini18

New member
אני מסכימה איתך! אין לי מושג למה

הדנס והאלקטרו.. גם מוסיקה כזאת היא יותר אפקטים מאשר שירה... אוי ממש מלחיץ ודי מבאס לי עכשיו ... אבל אני עדיין מקווה לטוב. ואם לא באלבום הזה לפחות באלבום הבא.עד כמה שזה יהיה מבאס צריך לתת עוד צאנס.

InbarKiii

New member
אני מקווה שלא יהיה אלקטרו

הוא לא צריך את העריכות המעצבנות האלה לקול שלו :( ואני מאמינה שבגלל שהוא אוהב את זה? חח השירים שלו מלפני איידול היו אלקטרו..

mokasosex

New member
כן .. \: למרות שהיו כמה שירים קליטים וחמודים

שלו מלפני איידול, כמו glamorize, pop goes the camera, kiss&tell שנחמד לזמזם..

lama ken

New member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שהתכוונתי

מאמינה גם שבאלבום הבא הוא יהיה יותר חופשי ליצור דברים משל עצמו, ואז נקבל יותר את אדם למברט האמיתי ופחות כל מיני מפיקי-גאגא וכאלה שהלבישו עליו.

Lady in red2

New member
אני לא יודעת עד כמה "הלבישו עליו"

הוא כל הזמן אומר שהוא אוהב את ליידי גאגא וקייטי פרי...

nini18

New member
כן אבל הוא אוהב גם את מיוז וקווין וועוד מלא

אחרים וטובים זה שהוא אוהב את קיטי פרי ולידי גאגא לא אומר שזאת המוסיקה שהוא יעשה. הוא גם אוהב את בריטני ואוי ואבוי אם הוא יעשה מוסיקה כמו שלה, זה בכלל לא מתאים. נראה לי זה איזה קטע של הומואים (סליחה על הסטיגמה) לאהוב את כל זמרות הפופ האילו ד"א לא יכפת לי שהוא יעשה שיר נגיד פופ של אחת הזמרות האילו אבל בסגנון שהוא שר בתחילת איידול את שר.

lama ken

New member
שוב את עושה לי את זה! ../images/Emo24.gif

עד שאני מנסחת את התגובה ושולחת אני רואה שכבר כתבת לפני את אותו הדבר... חחחח אני צריכה להתחיל לכתוב יותר מהר.

למעלה