הסינגל של אדם מהסרט 2012 יהיה אצלנו ב12.11

t r e c o o l

New member
קראתי שסוזן עכשיו מקום ראשון באמאזון..

אין לי מושג איך זה עובד, נראה לי לפי אנשים שמזמינים אותו..

mish56

New member
לא לדאוג

סוזן פופולרית יותר באנגליה כך ששם אולי תהיה הסטריה(על אף שאני לא יודעת על שום מה)

t r e c o o l

New member
היי../images/Emo140.gif, סוזן די גדולה בכל העולם, והרבה

מחכים לה.. יש לה איזה 20 מילון צפיות ביוטוב.. גם הרבה מאוד השוו בינה לבין אדם (כי שתיהם יצאו מראליטי..) למה סימון לא עושה כלום?! חחח

mish56

New member
צודקת

איפה סיימון שצריך אותו.האמת שהייתי בטוחה שהוא יריץ וייקח חסות על אדם כמו שהוא עשה עם ליאונה לואיס ,או שהוא מעדיף לעשות זאת בארצו מולדתו שזה בעצם הבייבי שלו... ואגב גם קרי אנדרווד יצאת עם אלבום באותו תאריך וזה יותר מטריד כי היא "גדולה מאוד" באמריקה ופחות באירופה ואצלינו

lama ken

New member
מה זה? למה כולם פתאום באותו יום?

חסרים כבר ימים בשנה? אני לא מבינה את זה. ואני דווקא לא הייתי מתלהבת מחסות של סיימון קאוול. סיימון הוא מכונה מסחרית שרואה רק כסף בעיניים ולא נראה לי שהכי אכפת לו מהערך האומנותי של היוצר. הוא היה דוחף עוד יותר חזק לכיוון המסחרי.

mokasosex

New member
ככה זה לפני קריסמס דוחפים הכל שיהיו מתנות ..

רואים רק
בעיניים \:

mish56

New member
כריסמס סיבה טובה

24 בנובמבר זה יום האזכרה של פרדי מרקורי.....וגם בארהב זה נקרא BLACK FRIDAY זה יום קניות גדול לכריסמס...הלוואי שזה סימן טוב לאדם

mokasosex

New member
חח מחסור קשה בסדרות וסרטי נוער אמרקאים

כל הזמן חופרים על זה, במיוחד בסדרות שמספרים על כוכבים עולים ורוצים לדחוף אותם לתאריכים "רווחיים" . אויי כמה שמשעמם לי בחיים.

t r e c o o l

New member
אוי..בכלל בנובמר יש הרבהה אלבומים חדשים

חדשים שהולכים לצאת..

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif חוץמזה ידוע שאין על הגלמברטים

שיש כמוהם בלי סוף בעולם והם משוגעים ובטח יקנו איזה 2 / 3 עותקים ואחרי הסינגל/ים קהל המעריצים של אדם בטוח בטוח יגדל. כבר עכשיו יש לו קהל מעריצים מבוסס ולא קטן ואני בטוחה וסמוכה שעד הדיסק יגדל .. אני רק מקווה שיקנו הרבה את הדיסק ולפחות תוך שנה יעשה טור עולמי וישראל תכלל ברשימה שלו . אממממממממממן !!

InbarKiii

New member
יאיייי שיגיע כבר אוקטובררררר

ואז גם נובמבר חחח מגניב..אנחנו לא אחרונים שיוצא אצליינו

gwini1

New member
יום אחרי היומולדת שלי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איזו מתנה מעולה...

mokasosex

New member
יאיייי , אז מתי שיבוא הסרט יבוא הסינגל..

לא אכפת לי מה יקרה באותו יום אני פשוט רצה בהקרנה הראשונה של הסרט. ואם חס וחלילה הדיסק יהיה פופ מתקתק וקיטצ'י וכמו כולם היום, הוא עדיין יהיה מדהים כי הזמר הוא אדם . ואין על הקול של אדם היום, פשוט אין. הוא לא יתן לזה להשמע כמו want, הוא הבטיח שזה יהיה הרבה יותר טוב ויש הרבה למה לצפות ... נשאר לחכות לאוקטובר :)

heart1soul

New member
אני בטוח הולכת לראות את הסרט הזה

כבר הודעתי לחבר שלי והוא דווקא התלהב כי זה נראה סרט מגניב:) דרך אגב יכול להיות שהסינגל מהסרט יצא לפני הסרט עצמו? אני מקווה שכן

למעלה