הסינגל של אדם מהסרט 2012 יהיה אצלנו ב12.11

lama ken

New member
את צודקת, אבל לאהוב אותן זה דבר אחד

זה לא אומר שזה סגנון המוזיקה שהוא רוצה לעשות. נראה לי שהוא כרגע עוד בשלב שהוא אסיר תודה על כל מי שהוא בעל מוניטין שמוכן לעבוד איתו, ויפרגן לכל אמן גדול אחר. אבל אנחנו יודעים שהוא משהו יחודי, שאמור להיות הרבה יותר גדול מהן. נקווה שגם הוא יבין בקרוב שלא לזה הוא צריך לשאוף.

Lady in red2

New member
צודקות ../images/Emo13.gif

זה באמת לא אומר שזה הסגנון שהוא רוצה לעשות, מצד שני אנחנו לא יודעים מה הסגנון שהוא רוצה, אז נחכה לאלבום.

Lady in red2

New member
גם הקטע הוא

שעד עכשיו לא היה שום אלבום פורץ דרך ומשאיר חותם בעולם המוזיקה מיוצאי איידול. עד עכשיו שמעתי את האלבומים של: בו בייס, דוטרי (הראשון), אליוט ימין ודיוויד קוק. הכי אהבתי את האלבום של דוטרי (השאר ככה ככה), הוא בהחלט מכיל המון שירים מצויינים, אבל עדיין הוא לא משאיר חותם... קיוויתי שאדם יעשה את זה...

nini18

New member
כן זה מה שגם אני רציתי, שהוא לא יהיה עוד אחד

מהאיידולים עד היום. אני באמת רוצה שהוא יהיה ענק ויפרוץ מחוץ לארה"ב (כל שאר האיידולים מוכרים רק בארה"ב אם אני לא טועה). אי אפשר אבל עדיין לדעת אולי הוא עוד יצליח בזה וישאיר חותם על עולם המוסיקה. מה שמעודד זה כמו ש"למה כן" רשמה שהוא בקשר עם סלאש ובראיין מיי אז יש מצב שבאלבום השני הם ישפיעו עליו יותר.

אדם הוא משהו מיוחד

מהאיידולים שהיו עד עכשיו הוא הכי מיוחד, טוב, רלוונטי ומעניין וגם מכל הזמרים שיש עכשיו במוזיקה אף אחד לא דומה לאדם אז זה יעבוד לטובתו כי הוא יבלוט והרבה בטוחים שיש לו פוטנציאל להיות כוכב בכל העולם ועובדים איתו מפיקים ממש נחשבים אז כנראה שמאמינים בו. אני בטוחה שהוא יהיה ענק!

lama ken

New member
../images/Emo45.gif הלוואי שיעשה לפחות קצת גלאם-רוק

זה הסגנון שהכי מתאים לו. הוא גם צריך לשיר דברים שמביאים לביטוי את יכולת השירה המדהימה שלו, ודאנס או אלקטרוני זה מוזיקה (בעיני) שלא שומעים בה הרבה את הנשמה של הזמר והיכולת הקולית שלו (אבל אולי אני מיושנת וזה לא נכון). גם למשהו כמו Glamorize הייתי שמחה, אני ממש אוהבת את זה.

MIDNIGHT SKY

New member
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעא

יאי.אני כ"כ רוצה לשמוע אותו כבר אני די בטוחה שהסינגל הזה יהיה רוק

nini18

New member
כן הוא אמר שזה יהיה סופט רוק, במסיבת טויטר

שהוא ערך אתמול.

nini18

New member
אהה באמת?? אז לא זכרתי נכון חחח

חשבתי שהוא אמר סופט רוק

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

מה דוחפים עכשיו אותה?! אני לא אוהבת אותה......

למעלה