הסקרים של טלטול

עמית@

New member
רחוק מאווווווד מלהיות מייצג.

צריכים להתמלא כל כך הרבה תנאים שאין לחלק מאוד מאוד גדול מהאוכלוסיה.

שִירָה

New member
אבל המצב הזה הולך ומשתנה

ושונה מאד מהמצב שהיה לפני שנים אחדות. אני זוכרת את השיטוטים הראשונים שלי ב-IRC ב-97' כשהייתי בכיתה י"א. הכל היה שונה כל כך... מישהי פה יודעת מה זה Gopher?

אמברון

New member
תואר ראשון במזרחנות

12 שנות לימוד + 3 שנים לתואר ראשון התחלתי תואר שני, אבל פרשתי אחרי שנה (לא עניין אותי יותר). מתכוונת לחזור ללימודים בשנה הבאה.

wieci

New member
ואצלי 18 שנות לימוד

אחרי צבא עשיתי שנה קורס מלונאות במסגרת משרד העבודה. תואר ראשון במדע המדינה ובשרותי אנוש (אוני' חיפה) תואר שני ביקורת פנימית וציבורית (אוני' חיפה) ואני עובדת במקצוע כמבקרת פנים (ובד"כ מרוצה).

wieci

New member
אה, ובתכנון בשנה הבאה

תואר שני נוסף במנהל עסקים. אני פשוט אוהבת ללמוד...

קטונתי...

תואר ראשון בעבודה סוציאלית ממכללת תל-חי. 15 שנות לימוד. לא עובדת במקצוע. למישהי יש הצעה ללימודי המשך? אין י מושג מה לעשות עם עצמי..כרגע מזכירה במשרד עורכי דין...

dorlim

New member
MBA אונ' ת"א

ותואר ראשון מנע"ס וסוציולוגיה - אונ' עברית סה"כ 19 שנות לימוד רשמיות ועוד מליון קורסים והעשרות בלתי רשמיים (חודש הבא מתחילה קורס בעיצוב פנים
) וכן - אני עובדת במקצוע

mummy

New member
את שואלת באמת?

לגבי ה- NBA אני מתכוונת, או שהתפלק לך ה- N ורצית MBA? כך או כך, אם כבר הגעתי עד הלום,אז הנה: MBA = Master in Bussines Administration תואר שני במנהל עסקים NBA = National Basketball Association שזה ליגת הכדורסל בארה"ב, ויש גם WNBA שזה אותו דבר רק לנשים... סתם, בלי קשר לכלום. או שכן בעצם.

עינבלית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתודה. שאלתי לגבי הNBA

והנה המצחיק... תגידו NBA- בעברית = זה: אין בי-איי. יענו, אין תואר ראשון, אין השכלה אקדמית...

סם2

New member
תואר ראשון בעיצוב פנים, 17 שנ"ל

עובדת בתחום. (למדתי גם קצת עיצוב גרפי אבל לא במסגרת אקדמית)

miss1s

New member
תואר ראשון

באוניברסיטה העברית במנהל בתי מלון ומשאבי מזון

Joy107

New member
תואר ראשון

(אחרון בנתיים...) קרימינולוגיה וחינוך. עובדת במשטרה למרות שלא ממש בתחום הלימודים. (בגלל שבישראל תפקיד המשטרה הוא אכיפת החוק בלבד, יוצא שאין לזה בעצם קשר ישיר לתחום הלימודים)

אפרת12

New member
אני אפס....../images/Emo2.gif

יש לי 12 שנות לימוד, כלומר - השכלה תיכונית עם בגרות מלאה. במקצועי אני מתכנתת ומנתחת מערכות - מקצועות שרכשתי בצבא. זה לא נחשב לימודים גבוהים, למיטב ידיעתי...

למעלה