הסקרים של טלטול

משוש30

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif את מאד רחוקה מלהיות

אפס. מי קבע שההשכלה הפורמאלית זה מה שקובע ערכו של אדם? קצת חששתי כשראיתי את הסקר שכל מי שלא עשתה תואר תרגיש כמוך
תאמיני לי שאני מכירה מקרוב כמה אפסים לא קטנים שהם פרופסורים באוניברסיטה ואנשים מדהימים (חברות הכי טובות שלי) שאין להם שום תואר רשמי.

yaelia

New member
מה פיתאום אפס?

ממתי תארים אקדמיים קובעים לגבי אפסותו של מישהו? הגזמת מעט

עינבלית

New member
אפס אחד אפס אחד../images/Emo70.gifמה פתאום???

התואר האקדמאי לא מצביע על כלום. זה שאת שייכת לליגת ה NBA (ראי הערתי למעלה) או לליגת ה MBA או לBA בכלל, לא אומר שום דבר. את נהדרת, את אמא מקסימה, מנהלת פורום, וחוצמיזה את לומדת, לא? בקיצור אוהבים אותך
ללא תלות במספר שנות לימוד!

תגידי לי, את השתגעת???

את חושבת שזה שיש לי תואר ראשון הופך אותי לחכמה יותר ממך??? ממש ממש לא. אני למשל בחיים לא הייתי יכולה להיות מתכנתת, אני ומחשבים, לא הולך ביחד (חוץ מהפורומים כמובן). אז אני באמת מקווה שלא התכוונת ברצינות בעניים האפס.

mummy

New member
ואני נמנעת לענות

סתתאאם. אבל אני תוהה באמת עד לאן נגיע עם הסקרים האלו, ולמה? לי יש השכלה אקדמית (כמובן. מה עוד יכולה קרציה כמוני להיות), עם מיליון שנות לימוד שכוללים תואר ראשון, תואר שני במנהל עסקים, כמה שנות לימודי תעודה בדרך, והיום מנסה (ללא הצלחה מרובה) לקדם את התואר השלישי (הדוקטורט). אולי אם אני אפסיק לבזבז כל כך הרבה זמן בפורומים יהיה לי סיכוי טוב יותר

yaelia

New member
שנות לימוד

תואר ראשון (שלא גמרתי את חובותיו) בתאטרון מאונ' תל אביב. לימודי תסריטאות, תעודה, (כי לא מוכרים על-ידי המועצמה להשכלה גבוהה) מהבי"ס לקולנוע וטלוויזיה בי-ם. תעודת קונדיטורית ממכללת הדסה בי-ם. סה"כ 18 שנים. המון.

ת I במדע המדינה, משפטים ומנהל עסקים

20 ש"ל. את רוצה לדעת מה סבתא שלי עשתה לפני 400 שנה בפולניה - אני גם אספר לך - אני נורא אוהבת סקרים כאלה. תספרי מה התוצאות ומה למדת. בכיף.

MASHY BOSTON

New member
השכלה... ../images/Emo60.gif

יסודי, תיכון (בגרות מלאה), תואר BED של חינוך לגיל הרך בסמינר הקיבוצים. סך הכל, 16 שנים.

sipi1

New member
בגרות + 4 שנים אקדמאיות, ללא תואר.

למדתי גם בסמינר, גם באוניברסיטה הפתוחה וגם קורסים מקצועיים. סה"כ 16 שנות לימוד.

ראיתי שצריך עוד פרטים

תואר ראשון בתקשורת (3 שנים) ותואר שני בסוציולוגיה במגמה לפסיכולוגיה חברתית (3 נים)

cookie1

New member
16 שנות לימוד

תואר ראשון במדעי ההתנהגות ומנהל עסקים שנה אחת לימודים לתואר שני במנע"ס ועוד 8 חדשים (שבטח לא נחשבים) בקורס קונדיטוריה. אז מסתבר שמה שאני באמת אוהבת לעשות לא ממש דורש השכלה אקדמית

למעלה