הסקרים של טלטול

תואר ראשון מאוניברסיטת בן גוריון.

באמצע לימודי תעודה בסמינר הקיבוצים. 17 שנות לימוד נכון לעכשיו.

השכלה אקדמאית - 16 שנים

תואר ראשון בגאוגרפיה ומדעי המידע. שנה אחת תואר שני במדעי המידע (לא מתכוונת לסיים אותו). וכן, אני מזכירה והתואר שלי שוכב במגירה.

galiaS

New member
אני עכשיו בתחליתו של דוקטורט

את הראשון עשיתי בטכניון, את השני באוניברסיטת תל אביב ועכשיו חזרתי לטכניון. מספר שנות לימוד- 18 .

nubi

New member
השכלתי

יש לי תואר ראשון במדעי הרפואה, תואר שלישי (ד"ר קליני) ברפואת שיניים. סה"כ-18 שנות לימוד.

boringvered

New member
אז ככה

השכלה: תיכונית - בגרות מלאה תואר ראשון בתולדות האמנות מאונ' ת"א הסמכת ניהול רשתות מחשבים של מיקרוסופט מסיון. שנות לימוד - 15 (16 אם מחשיבים גם את הסמכת מיקרוסופט). ורד

ציף שלי

New member
תואר ראשון, תואר שני במנהל עסקים

בדרך ובנוסף אני משלימה לימודים לראיית חשבון. שנות לימוד? אמא שלי אומרת שמכיתה א' לא הפסקתי ללמוד. למדתי בנוסף קורס הנהלת חשבונות, קורס חשבי שכר.

hagitag

New member
20 שנות לימוד. 2 תארים ראשונים.

עובדת בתחום (אדריכלות פנים, עיצוב גרפי ועיצוב תעשייתי). מקווה שבקרוב התואר השני יגיע...בטח לא בשנתיים הקרובות...

מאז

New member
עוד עבודה סמינריונית אחת

לסיום התואר השני (מתי אני אתחיל אותה סופסוף - ועוד יותר: מתי אסיים?)

אור67

New member
נראה לי שאני טיפה'לה יוצאת דופן....

בגרות מלאה לימודים גבוהים: לימודי שיאצו-3 שנים לימודי רפואה סינית -4 שנים (מסיימת
טו) והשנה התחלתי ללמוד צמחי מרפא סיניים(שנה ראשונה מתוך 3)

sharonmx

New member
21 שנות לימוד (אמאל'ה!)../images/Emo5.gif

יש לי תואר שלישי בכימיה, ואני עובדת במקצוע.

עדי 5

New member
תואר ראשון

15 שנות לימוד. בגרות מלאה. למדתי ריפוי העיסוק באוניברסיטת חיפה(חוג משולב עם הטכניון)

ואצלי...

השכלה תיכונית - בגרות מלאה. השכלה אקדמאית - תואר ראשון מאוניב' האנטר בניו יורק + סמסטר אחד של תואר שני (שלא הושלם). מס' שנות לימוד - 12 בבי"ס + 3 וחצי שנים לתואר + חצי שנה =16. קורס הדרכת הנקה נחשב? לא מקבלים על זה תואר...

גלשני

New member
מבצעת כעת תואר שני

בטיפול זוגי ומשפחתי באוניברסיטת חיפה. סיימתי בהצטיינות תואר ראשון בעבודה סוציאלית בירושלים והמשכתי במסלול ישיר לתואר שני. אני גם עובדת חצי משרה כעובדת סוציאלית. ולפי הסקר הזה כנראה שאוכלוסיית הפורומים היא לא בדיוק מדד מיצג לאולוסייה במדינה

למעלה