הפסקת התמיכה בעיצוב הקלאסיק

Bezalel P

New member
../images/Emo41.gifהפסקת התמיכה בעיצוב הקלאסיק../images/Emo41.gif

בלוגרים יקרים, כפי שודאי שמתם לב, אנחנו נמצאים בעיצומה של תנופת חידושים בבלוגיה. מזה תקופה ארוכה שאפשרויות חדשות בבלוגיה מפותחות עבור הבלוגים בעיצוב פריסטייל בלבד, והחל מתאריך 1 ביוני 2007, אנו נפסיק לחלוטין לתמוך מבחינה טכנית בבלוגים בעיצוב קלאסיק. המשמעות היא שלא נוכל לסייע בפתרון תקלות בבלוגים בעיצוב הקלאסיק, ופיתוחים עתידיים בבלוגיה לא יכללו אותם. כדי שנוכל להמשיך לפתח שירותים מתקדמים ותכונות חדשות בבלוגיה להנאתכם, אתם מתבקשים להעביר את הבלוג לעיצוב הפריסטייל המתקדם. בפורום הבלוגיה - תמיכה טכנית ישמחו לסייע לכם בשינוי העיצוב, וכמובן שגם אני כאן לרשותכם בעת הצורך. שלכם בצלאל.

0r0r

New member
השאלה היא

מתי יפסיקו להטען בבלוגי הפרי-סטייל דברים שלא צריכים להטען, דברים שהבלוגר לא רוצה שיראו אבל אפשר לראות דרך קוד המקור, דברים שמעמיסים על טעינת הדף ומתי הקוד שם, בכלליות, יתייעל. ישנה תשובת "נעבוד על זה אחרי כמה חידושים" עוד מתקופת צ'ציק. נראה לי שחלק מהמטרה לגרום לאנשים לעבור לפרי-סטייל צריך להיות לא רק חידושים אלא גם שהאפשרויות הנוכחיות יעבדו כמו שצריך ובמהירות. (ואם אפשר Ajax בטעינת תגובות במקום חלוקה אידיוטית לעמודים, זה יהיה נחמד.)

0r0r

New member
אגב

"יעבוד כמו שצריך ובמהירות" כולל את דף עיצוב הפרי-סטייל עצמו, בניהול, שלא למעט אנשים יש איתו בעיות. לא חסרות שם שגיאות סקריפט שצצות ככה סתם, מקרים שחלונות הpop-up לא משפיעים על חלונות האב, מקרים שהשמירה לא נעשית או שנעשית אבל התוצאה בבלוג שונה לגמרי. וגם לגבי השקיפות בFF שלחתי כמה מסרים ואף אחד לא יתייחס.

naama tapuz

New member
ואם אפשר

להשתמש בשפה פחות פוגענית, זה יהיה נחמד. "חלוקה אדיוטית לעמודים" - ממש לא במקום!

Tali1912

New member
ראיתי בבלוג הבית

שביקשו לשנות את צבעי הרקע לצבעים אחרים במקום הצבעי פסטלים. בבקשה תשאירו את הפסטל הזה. יש אנשים-Aני, שמאוד נח להם הפסטלים האלה והבהירות של הגוונים.<זה הגוונים שאני מאוד אוהבת>.

שטוטית

New member
אגב מכיוון שהבלוג שלי הוא רק בן ארבעה שבועות

<למרות שאני רשומה בתפוז משנת 2002> אני ישר הלכתי על עיצוב הפרי-סטייל שהוא נוח מאוד וידידותי למשתמש ולמעצב- למרות שבהחלט כנראה יש באגים
פה ושם כי כמה וכמה פעמים המחשב נתקע לי גם בהיכנסי לפורום הבלוגייה החדש- אך יש לציין שענייני ההתקעויות הולכים אט אט ונמוגים ויש לשער שהתמיכה הטכנית עושה ככל יכולתה להתגבר על מחלות הילדות של הפרי-סטייל- לפני כמה זמן העברתי את הבלוג שלי לקלאסיק וכמעט התחרבש לי הכל- לא מצאתי את הידיים וגם לא את הרגליים-
אז במזל מצאתי את הראש שלי שהצליח כמעט במיידית להעביר חזרה את בלוגי היקר לפרי-סטייל
יאללה לילה טופ }{שטוטית אחת_משוטטת ושטוטית_בשיטוטים גם:) השיטוטים של_שטוטית http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=shttutit

Sefy

New member
לא עניתם על השאלה המרכזית לאף אחד

בשום פנים ואופן אני לא עובר לכיעור החדש שאתם קוראים לו "עיצוב חופשי" שלא מאפשר לעצב אפילו בצורת הקלאסי, ואם הרעיון שלך הוא לגרום לבלוגר לעשות את הצעד הסופי ולמחוק את הבלוג שלו מהאתר שלך אז זה הולך פנטסטי. אני לא משתמש באף אחת מהתכונות החדשות בבלוגיה ככה שהן לא מעניינות אותי בחצי גרוש, גם אם ישלמו לי אני לא מוכן להעביר את הבלוג לפריסטייל המגוכח ואישית הייתי מבקש בכלל שיפסיקו לדחוף לי פונקציות לבלוג שסתם מכערות לי אותו וגורמות לעצבים כמו סיגנון התגובות החדש שמעיקות ומבלבלות את המגיבים. ומכיוון שיש פה מנהלת שאוהבת למחוק דברים, אז אני הולך לשלוח את ההודעה הזו באופן אישי, כי העצבים שלי עוד מעט יגיעו יותר רחוק.

Sefy

New member
יש בפורום תמיכה מנהלת שאוהבת למחוק

שיטת תפוז להמנע מלהגיב: להעביר אותך מפורום לפורום עד שתתעצבן משהו כמו שיטות הפוליטיקה בארץ כשאתה מנסה לקבל כסף שמגיע לך, שולחים אותם ממקום למקום, אחרי זה מקבצים את ההודעה שלך עם מיליון הודעות אחרות שלא קשורות כדי לא לומר שמחקו לך את ההודעה. אחרי זה הם מתפלאים למה מתעצבנים עליהם. בשום פנים ואופן אני לא עובר לכיעור החדש הזה שהם קוראים לו "פריסטייל" שהוא כ"כ חופשי שאי אפשר לעצב בסיגנון הקלאסי. אז אלו שלא רוצים ומסיבה טובה אז יכפו את זה עלי כמו את שיטת התגובות החדשה? אם כן, אז סלאמת כל טוב, היה נעים להכיר ולהתראות. אני לא צריך את ה"תמיכה הטכנית" שלהם, אני לא משתמש באף פונקציות חדשות גם ככה כי הן לא מעניינות אותי. השאלה שנשארת היא: מי ש-ל-א יעביר את הבלוג שלו ל"פריסטייל", מה יקרה לבלוג שלו בתאריך הזה? ובלי התגובה המגוכחת של "לא יקבל תמיכה טכנית" כי בחיים שלי לא ביקשתי מהם תמיכה טכנית, הרעיון המרכזי פה, האם הם בכוונת תחילה יגרמו לבעיות שלא היו קודם רק כדי לומר לך את תשובת מיקרוסופט: אם תעבור לחדש, אז לא יהיו לך תקלות.

wranger

New member
|שוויץ|

אם הם יגרמו לך בעיות בכוונה תחילה ואז לא יתנו לך תמיכה תכנית, אז אתה תסגור את הבלוג ותעבור למקום אחר. אני בטוח שזה לא מה שהם רוצים. מצד שני, צריך אולי לנסות ולהבין גם את תפוז - כנראה שאחוז הבלוגים שמעוצבים קלאסי הוא נמוך עד כדי כך שלא שווה להם לפתח/להשקיע בו. מצד שלישי: היי, בצלאל, ספי העלה פה נקודה מעניינת - אולי אם כבר אתם מפתחים עניינים שקשורים לפריסטייל, תוסיפו את האפשרות לעצב בסגנון קלאסי?

Sefy

New member
תפוז שווה ערך המשתמשים שלו נטו

וכשיש ותיקים שסובלים, כמו למשל משיטת התגובות החדשות שבגללן אנשים לא מקבלים מסרים על תגובה, כי הן מבלבלות, מעיקות, מעצבנות ומאיטות את כל הטעינה הדף. תפוז הפסיקו להתייחס לתלונות של משתמשים ואחרי זה מתפלאים שבלוגר למשל כמו פוEט מעביר את הבלוג? זה רק בגלל שטויות מהסיגנון הזה. אחוז הבלוגים המעוצבים נהיה גדול יותר בעיקר בגלל שתפוז מגבילים את הקלאסי. לגבי הרעיון שלי שיוסיפו אפשרות עיצוב קלאסיק בפריסטייל, זה עוד אמרתי לפני ה-מ-ו-ן חודשים בתקופה שאורי צציק ניהל את הבלוגיה. מה גם כמו שאמרתי, התמיכה הטכנית של תפוז לא מעניינת אותי, כי אם כבר יש תקלות אז זה ב"פריסטייל" שכרגיל לא נתמך בשום דבר חוץ מדפדפן של מיקרוסופט שאני לא משתמש בו. בפיירפוקס הקלאסיק עובד חלק ובלי תקלות, ותפוז סתם גורמים לתקלות בכוח. אם ה"פריסטייל" היה באמת "FREE STYLE" אז היה צריך להיות אופציות שיאפשרו לבלוג להראות כמו שאני רוצה ולא כמו שהם כופים עלי.

wranger

New member
היי, אני רק רוצה לעזור

אני לא יודע לגבי אי-התייחסות של תפוז לתלונות של משתמשים, ועד עכשיו לא הייתה הגבלה של תפוז על עיצוב קלאסי. מה שכן, אני מסכים איתך לגבי אפשרות עיצוב קלאסי גם בעיצוב פריסטייל. הנה, אנחנו כבר שניים. עכשיו רק צריך לסחוף אחרינו את שאר הבלוגיה.

Sefy

New member
אני יודע, אני לא מאשים או תוקף אותך

אני פשוט כבר התחלתי להתעצבן משיטת הביורוקרטיה של תפוז ואני הולך להשתמש בתפוז בתור במה בבלוג שלי למחאה נגד, שתבין שדווקא העיצוב הקלאסיק יש לו תאימות מלאה ועובד מעולה על דפדפנים שהם לא "מיקרוסופט" והחדש לא נטען טוב ועושה ה-מ-ו-ן תקלות בכל דפדפן אחר ואותו דבר עם התגובות החדשות, אז תפוז כופים עלינו תקלות שאני אישית לא מעוניין בהם כי אני לא עובד עם מיקרוסופט ונמאס לי לסבול. זה לא משנה כמה נסחוף, תפוז לא יעשו כלום חוץ מלומר לנו שהעניין בטיפול, כדי שנפסיק להטריד עם הודעות ו"נשכח" מהעניין

Bezalel P

New member
אף אחד לא גורם לתקלות בכוח

אבל אם נוח לך לפתח תיאוריות קונספירציה אני לא אפריע. אותך אולי לא מעניינת התמיכה הטכנית או הפיתוחים שלנו, אבל אני מאמין שאת הרוב המכריע של הבלוגרים היא מאוד מעניינת. אגב, אני באופן אישי משתמש באופן קבוע בדפדפן שאינו אקספלורר של מיקרוסופט, וכל תכונה חדשה שעולה נבדקת גם על פיירפוקס.

Sefy

New member
אז אתה, עם כל הכבוד, לא יודע לבדוק

יותר מ 90 אחוז מהבלוגים שמשתמשים ב"פריסטייל" לא רואים את הרקע של הבלוג שלהם ובחלק הטקסט בכלל נעלם, חלון התגובות החדש לא מופיע בכלל כי הוא משום מה לא קיים ואני יכול לתת לך הוכחות אחד לאחד של בלוג רנדומלי. בנוסף לכך אם תשתמש בעורך החדש שלכם ותעשה את הפעולה הפשוט של COPY ואז PASTE אז כל העורך משתבש לחלוטין וזה אגב, קורה באקספלורר. אז אם ב-א-מ-ת היית משתמש באופן קבוע בדפדפן שלא מבוסס אקספלורר, היית מזמן רואה את כל התקלות הבסיסיות האלו שלא קורות בעיצוב הישן או בסיגנון התגובות הישן או בעורך הישן. אבל יותר קל לכם לזלזל באלו שמתלוננים ולהתייחס אליהם כאל סתם חמומי מוח, אבל אדם רק נהיה מעוצבן כאשר הוא מתלונן שוב ושוב ולא מתייחסים אליו. אז לכפות את התגובות החדשות שבגללן מעל לחצי מהבלוגרים עושים טעויות ובסוף לא מקבלים עידכון על תגובה, ואחרי זה להודיע לנו שגמרנו עם העיצוב הקלאסיק שעובד כמו שצריך בכל הדפדפנים ומעכשיו רק הפריסטייל שעושה רק תקלות ובעיות. אל תתפלא שיש אנשים שמתעצבנים מהשטויות האלו, כי זה נקרא בדיוק לגרום לתקלות בכוח כשהן לא היו קודם. אבל בבקשה אל תספר לי דברים על זה שכל תכונה חדשה נבדקת גם בפיירפוקס, כי אז אין סיכוי שהפירסטייל היה נכפה בצורה כזו.

Sefy

New member
כי ה"קצת" שינויים האלו הם מכוערים זוועתית

לא נוחים, לא יפים, גועליים, דוחים, משבשים, לא תואמים וכופים עלי לעבור מערכת הפעלה רק כדי שאני אוכל לערוך את הבלוג שלי או להגיב בבלוגים אחרים. זה הכל תמיד מתחיל בקצת, אבל משום מה זה נגמר בקצת יותר מידי שלא צריך.

wranger

New member
כמובן, דיברתי עם עצמי פה. ספי, אל תיעלב. ../images/Emo13.gif

למעלה