הפסקת התמיכה בעיצוב הקלאסיק

Sefy

New member
בקיצר, בעתיד ההחלטה תשתנה

פשוט אתם לא רוצים להודיע על זה כרגע כי אתם יודעים שזה יבריח מכאן משתמשים. כרגע הפסקתם תמיכה, משהו שאמרתי לאורי צציק שזה יקרה עוד לפני איזה חצי שנה, השלב הבא הוא כמובן להכריח ולכפות את המשתמש לעבור לעיצוב שהוא לא מעוניין בו ורק גורם לו לתקלות. כי הנה עובדה שבחרת להגיב רק פה. דרך אגב, צירפתי הוכחה לבאג שעד עכשיו קורה לי על הרבה מחשבים שונים, עם העורך החדש ועוד על אקספלורר.

siv30

New member
../images/Emo45.gif גם לי זה קורה

הסבירו לי שזה בגלל שאני מעתיקה מוורד אבל אני לא.

Sefy

New member
אז הם שיקרו לך בעיניים

אני עושה COPY ו PASTE לסתם טקסט, אין לי אפילו וורד במחשב, וזה מחרבש את כל העמוד וזה קורה רק באקספלורר, דווקא פיירפוקס מצליח להתמודד עם זה יותר טוב. דרך אגב, תפוז מאיימים בחוסר תמיכה לעיצוב הישן, את יודעת מה הכי מגוכך בזה? העיצוב הישן עובד בלי אף בעיות. את החדש שקיים כבר כמעט שנה, מהיום הראשון היו בעיות איתו ועד עכשיו יש בעיות איתו של תאימות והם לא טורחים לתקן. אז ממש מזיז לי התמיכה שלהם

siv30

New member
לא כל דבר הוא שקר

לפעמים זו התשובה שיודעים. כנראה שזה סוג של באג, כי אני לא עושה העתק הדבק בעורך החדש מאז שזה קורה לי.

Sefy

New member
זה דרך התחמקות פשוט כשאין תשובה

אז במקום לעשות בדיקה ולומר "וואללה, צודקים בואו נעבוד על זה" בינתיים יש את הבאג הזה המון זמן ולא תיקנו אותו עוד. במקום להוסיף לנו עוד באגים מעיקים כמו התגובה המעצבנת, הם צריכים להתרכז קצת יותר על לתקן את הבאגים שהם כבר עשו ועדיין קיימים ויותר מידי זמן. זה מגוכך כבר כמה שזה עצוב.

Tali1912

New member
תגיד ספי

נגיד אם יש לך על המחשב תכנת ווינדוס 98 ומיקרוסופט הודיעה לא מזמן שהיא הפסיקה לתמוך בחלונות 98 , מה אז? גם לא תסכים לזה? כי הם עכשיו תומכים באיכס פי וויסטה?

Sefy

New member
כשתפוז יעשו תמיכה של 10 שנים אחורה, נדבר

לגבי השאלה שלך, אם ה 98 עושה כל מה שאני צריך והתמיכה שלהם שלמעשה לא קיימת בכלל גם על מוצרים חדשים, לא משפיעה עלי והם לא כופים עלי שום דבר. אז אין לי שום בעיה עם העניין שלא יתמכו במוצר. אבל העובדה הפשוטה היא שמיקרוסופט בעצמם מודים שהרוב של המשתמשים מעדיף את העיצוב של 98 ו 2000 ולכן מאפשרים להעביר אפילו את פיכסטה לעיצוב הישן.

אקסיומה

New member
יש לי שאלה... (בעצם כמה שאלות...)

קודם כל, אם העיצוב free style כ"כ עדיף לדעתך, למה אין לנו אפשרות לבחור תמונת רקע לבלוג, מהמחשב האישי שלנו? בישראבלוג יש את האפשרות, ונדמה לי שגם ב-Myspace. רק כאן אין! ואם יש, אז צריך לדעת Html (שלא כל הגולשים יודעים ומבינים בזה!) שנית כל- התיבה הזו שמופיעה בתחתית הבלוג מעצבנת נורא. היא רק גורמת לאנשים לא לשרשר תגובות! למה היא בדיוק מיועדת? ושלישית- העדפתי את העיצוב הישן, ואני משתמשת בחדש רק בגלל האופציה של העלאת סרטונים ועריכה מתקדמת. אז לגבי הסרטונים- לאחרונה אני גם לא מצליחה להעלות קטעי וידיאו לבלוג. כשנכנסתי לפורום תמיכה טכנית של הבלוגיה ושאלתי למה זה קורה ואיך מתקנים את הבעיה, הפנו אותי למאמר שמסביר שיש צורך להכניס קוד Html לקוביות הקוד החופשי (מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד למה טובות הקוביות האלה?!?!), כך שהסתבכתי לגמרי וכמעט והרסתי את כל העיצוב של הבלוג שעבדתי עליו עד כה! אז להגיד שיש תמיכה לעיצוב החדש זה לא כ"כ נכון לדעתי... כי לשלוח גולשים לאיזה מאמר לא ברור זה לא נקרא לתת תמיכה... אני בדעה של ספי- מספיק עם החידושים. הבלוגרים הותיקים מעדיפים את העיצוב הישן שהם הורגלו אליו, ובצדק. וכל המוסיף רק גורע.

אקסיומה

New member
כיוון שכבר שלחתי לך הודעה והסברתי את עצמי...

אני אשאל בצורה אחרת: אתה טוען שהולכות להתווסף אופציות עיצוב חדשות. האם מבין האופציות תהיה אפשרות להוסיף רקע לבלוג, עפ"י בחירה וטעם אישי?

אקסיומה

New member
מצויין...

לפחות משהו אחד טוב ייצא מכל הבלאגן הזה... (מקווה.) אגב, ענית לי, אז יש לי שאלה: איך מאמרים אמורים לעזור לי להחזיר את הכפתורים האבודים, שלא מופיעים אצלי בבלוג? (ואני באמת מצפה לתשובה...)

ilankogan

New member
הרבה דברים טובים

ייצאו מה"בלאגן" הזה. בקשר לשאלתך, עדיף שתשאלי את זה בפורום תמיכה טכנית http://www.tapuz.co.il/forums/main/forumpage.asp?id=807

אקסיומה

New member
זהו...

ששאלתי את זה בפורום "תמיכה טכנית", אפילו פעמיים... ונחש מה? הופניתי פעמיים למאמרים! ולא רק זה... כשביקשתי פתרון אמיתי לבעיה, המנהלת פשוט מחקה את הודעותיי! אז אם לזה אתם קוראים "תמיכה טכנית", באמת חבל לי על כל הגולשים שייאלצו לעבור ל-Free style. עדיין לא ברור לי איך מאמרים אמורים להחזיר כפתורים שלא קיימים לבלוג!

ilankogan

New member
לאיזה מאמר היא שלחה אותך

והאם קראת אותו? ברוב רובם של המאמרים ישנו הסבר מפורט מאוד לאיך לפתור את הבעיה. אם עשית בדיוק את מה שרשום שם וזה עדיין לא עובד, את מוזמנת לפנות אלי.

אקסיומה

New member
בבקשה...

זה המאמר. העניין הוא שכפתורי ה"הכנסה" ו"ביטול" לא מופיעים אצלי, בחלון העלאת הסרטונים בבלוג. זו ההודעה הראשונה + צילום המסך שפירסמתי. את ההודעה השניה היא הפנתה שוב למאמרים, וכשכתבתי שזה לא הפתרון המתאים לדעתי, המנהלת מחקה אותה. למה כדי להכניס סרטון לבלוג אני צריכה "לשבור את הראש" עם שפת HTML, במקום שתפוז יתנו לי הסבר למה הכפתורים האלו מופיעים אצל כל הגולשים, מלבד אצלי? זה לא לעניין, אבל ממש!

ilankogan

New member
לפעמים קורה

שמרוב עומס השאלות מפספסים את עיקר הבעיה ועונים בצורה אוטומטית.. כך שאין סיבה להתעצבן ותמיד אפשר לנסות לפנות למישהו אחר.

למעלה