הפסקת התמיכה בעיצוב הקלאסיק

Sefy

New member
ואיך זה קשור לכל השירשור הזה פה ?

גם אתה מנהל איפשהו פה נכון ? זה למה אתה נכנס לפרטים שלא קשורים במטרת השירשור ? ואיך ניהול קשור ? כל המנהלים של תפוז קשורים איכשהו לא ?

0r0r

New member
לא

ציינת בהודעה שלך ששלחת מסר כי יש כאן מנהלת שמוחקת. רק רציתי להבין איפה יש בפורום הזה מנהלת.

Sefy

New member
"כאן" יכול להיות בתפוז ולא רק בפורום הספציפי

אתה הסתכלת על הפורום הזה הספציפי, אני התכוונתי ל"כאן" בתפוז. רוצה לומר לי שאין מנהלות בתפוז ? זה יהיה מאד בעייתי ושוב, זה לא קשור בכלל לעניין.

0r0r

New member
לא כל מנהלת יכולה למחוק הודעות מהפורום הנוכחי

Sefy

New member
אתה מודע לכך שזה לא רלוונטי בכלל כן?

אמרתי שמחקו מהפורום הזה? לא. אז למה אתה בכוח מתעקש להמשיך את שירשור המגוכך הזה?

Sefy

New member
תגיד את זה ל 0r0r, לא לי

הוא זה שפתח את השירשור על המדיניות ניהול פורומים והתעקש להמשיך אותו כל הזמן, אוקי? בלי צביעות, או שאתה צריך תגובה פתוחה כדי לשרשר נכון?

Bezalel P

New member
אני אומר את זה לכל מי שמשתתף פה.

והעוקצנות הזאת ממש לא במקום.

Bezalel P

New member
לדעתי עניתי לשאלה בצורה מפורשת מספר פעמים

לבלוגים בעיצוב קלאסיק לא יקרה שום דבר. נכון להיום אין לנו כוונה לשנות לך בכוח את העיצוב. המשמעות של ההודעה היא בדיוק כמו שאמרתי: לא יהיה טיפול בתקלות, לא יעלו תכונות חדשות, ואם עשית כבר את ההשוואה למיקרוסופט אז אתה מסוג המשתמשים שמתעקשים להישאר עם חלונות 98 כשכולם עברו מזמן ל-xp. המערכת הקלאסית מקסימה, אבל הרמה הטכנולוגית שלה מיושנת, והיכולת שלנו להמשיך לפתח אותה מוגבלת, ולכן אנחנו עוברים הלאה. זכותך להישאר במערכת הישנה. בכל מקרה, עצבים לא יביאו אותך רחוק (מקסימום יעלו לך את לחץ הדם).

Bezalel P

New member
אפשר גם היום לסדר את קוביות התוכן

באופן דומה לעיצוב הקלאסיק. לא הבנתי למה בדיוק אתם מתכוונים? לסגנון של הקוביות עצמן? לצבעוניות?

Sefy

New member
שכל המראה החדש יראה קלאסיק

זה אומר ה-כ-ל יראה כמו הקלאסיק, לא רק סידור, אלא גם צבעים ומיקום, עד בכלל לשורה שנמצאת למעלה שתראה ישן ולא חדש. כל הצבעים האלו עושים רק כואב בעיניים בנוסף לכל הצרות.

Bezalel P

New member
יש מגוון צבעים שאפשר לבחור

ייתכן שבעתיד יתווספו אפשרויות נוספות.

Sefy

New member
אני לא רוצה מגוון צבעים, אני רוצה קלאסיק

הדבר הכי פשוט, הכי שקט והכי נורמאלי. כל מה שאני סה"כ רוצה זה שהעיצוב ה"חדש" יראה ב-ד-י-ו-ק כמו הישן. משהו שביקשתי עוד מאורי צציק כשהוא ניהל את הבלוגים. ולא רק צבעים, אלא שהמראה כולו יהיה קלאסיק. כמו שאפשר לקחת XP ושיראה 2000. וזה לא מוריד לו שום דבר "טכנולוגי" וזו מערכת הרבה יותר מתוסבכת מתפוז עם כל הכבוד. זה למעשה היה הדבר הראשון שהייתם צריכים לעשות כשהמצאתם את ה FREE STYLE הזה, זה לעשות "ערכה" כמו כל האחרות שם שעשיתם, שמאפשרת את המראה הקלאסיק בלי לשבור את הראש. אבל שיטת הכפיה עובדת יותר טוב.

Sefy

New member
אתה יודע בדיוק כמוני, שזו תגובת התחמקות

"כרגע אנחנו לא מתכוונים לכפות דבר" - פשוטו כמשמעו אומר, שבעתיד אתם כן תיכפו. כמו שכפיתם עלינו את החלון תגובה הפתוח, שמאז שעשיתם אותו אז יש רק פיספוסים של תגובות ושירשורים משובשים לגמרי. למה לא עשיתם שאלת פידבק מהבלוגרים? כי זה לא עניין אותכם מה המשתמש חושב. אתה יכול לקרוא לי מחפש קונספירציות, אבל העובדה בשטח שמכל תלונה שלי ושל הרבה מאד בלוגרים אחרים התעלמתם לחלוטין.

Bezalel P

New member
פשוטו, שאני לא יודע כרגע מה נעשה בעתיד

פשוטו ממש כמשמעו. נכון להיום החלטנו שלא לכפות את שינוי העיצוב. ייתכן שבעתיד ההחלטה תשתנה, וייתכן שלא.

למעלה