הפסקת התמיכה בעיצוב הקלאסיק

mary lou

New member
שיח חרשים.

אתה מוזמן להשאר בקלאסי אף אחד לא יגרום לך בעיות בבלוג אף אחד לא ישלח עלייך מחבלים ואף אחד לא יתנכל אליך. להרגע, לנשום.

Sefy

New member
"עיניים להם ולא יראו"

אתם מתבקשים להעביר את הבלוג לעיצוב הפריסטייל המתקדם את יכולה לצחוק עלי כמה שאת רק רוצה, כמו שהרבה פה עושים בכיף שיהיה להם. אבל העובדה הבסיסית נשארת שאם מאפשרים להם בלי להביע אף התנגדות, אז הם יקחו יד חופשית עוד יותר להבא ואז כשהם יעשו משהו שלא ימצא חן בעיני אפילו ע-ו-ד יותר אנשים. אז כבר לא יהיה לך כוח התנגדות, כי הם יודעים שהם בעלי הכוח ואת? סתם אחת. שינויים טובים נגרמים מרצון ושיתוף פעולה, לא בכפיה ודיקטטורה ולקיחת אופציות בחירה.

mary lou

New member
אתם מתבקשים...

אם אתם מעוניינים להנות מהשינויים והשכלולים הצפויים. אתם לא חייבים. ואתה מבין את זה טוב מאוד ואני לא יודעת למה אני טורחת להסביר. מעייף :|

Sefy

New member
לא, הם לא רשמו את זה בצורה כזו

המשפט המלא הוא ואני מצטט ואני לא מבין אפילו למה אני צריך לצטט: כדי שנוכל להמשיך לפתח שירותים מתקדמים ותכונות חדשות בבלוגיה להנאתכם, אתם מתבקשים להעביר את הבלוג לעיצוב הפריסטייל המתקדם זה אומר חד משמעי שכדי שהם יוכלו להמשיך לפתח, ולכן כדי שנוכל להמשיך לפתח הוא מילת המפתח. וסוגר ב אתם מתבקשים להעביר זה כמו הוראה שאת מתבקשת לעזוב את המקום. חד משמעי ובלי שום פרשנויות. אם את רוצה לקרוא את זה בצורה אחרת, זו בחירה שלך. זה המשפט כפי שהוא נכתב. זה הוראה. והוראה זו כפיה

mary lou

New member
אני מצטטת את אילן

וסוגרת את הדיון מבחינתי, כאן ובשרשור השני אמרו לך כבר, אם אתה רוצה להשאר עם הקלאסיק אז תשאר אף אחד לא מכריח אותך לעבור, לא יעבירו אותך בכוח וזה ישאר בדיוק כמו שאתה אוהב. אז מה הבעיה?

Sefy

New member
אני מבין שלא קראת את כל השירשור איתו

מי אמר לך ואיך הוא ומי הוא בכלל שיכול להתחייב שלא יעבירו אותי בכוח, זה שזה עדיין לא קרה לא אומר שזה לא בדרך לקרות. זה לא יקרה אם ילחמו נגד השינוי בכפיה, בכלל המלחמה שלי היא נגד התגובות ואותם לא משנים ואפילו את התלוננת עליהם. את יכולה גם לסגור את הדיון ואני כמובן אמשיך להלחם, אפילו שאין טעם כי אין עם מי לדבר. הבעיה היא שמי שבטעות לחץ על הפריסטייל שנמצא בדיוק מעל השינוי תמונה. פשוט אכל אותה, כי הוא לא יוכל לחזור לקלאסיק. מובן?

Bezalel P

New member
לא ספי, אתה ממש לא קורא את זה נכון

לו היינו רוצים לכפות ההודעה היתה אומרת שמי שלא יעבור לפריסטייל מרצונו, אנחנו נעביר אותו ונבחר עבורו את העיצוב. זה לא יקרה. הבקשה היא להעביר את הבלוגים למערכת הפריסטייל כדי שהבלוגרים יוכלו להנות מהפיתוחים החדשים שלנו ומתמיכה. אולי בעיניך הפיתוחים והתמיכה הם לצנינים, אבל אני מאמין שלפחות בנקודה הזאת אתה דיי במיעוט.

Sefy

New member
אז לא הבנת עדיין מה החלק של הדיקטטורה

העובדה שהסרתם תמיכה לא ממש מטרידה אותי, העובדה שהסרתם את האופציה לחזור לקלאסיק והשארתם רק את הפריסטייל זה דיקטטורה וכמו שאמרתי לך בתגובה אחרת, בהחלט מקובל עלי שאתם לא רוצים לתת תמיכה. אני מבין, כן אני לא אדם סתום. אני בהחלט מבין שזה לוקח לכם משאבים ואתם לא רוצים להשקיע אותם במשהו ישר. אבל כשאתם מורידים אופציה וכופים משהו אחד, זה דיקטטורה. אתם אומרים לבנאדם "תבחר בזה ותקבל תמיכה" פנטסטי, אבל כשאתם אומרים לו "זה מה שיש בין אם אתה רוצה או לא" זה דיקטטורה ומצטער ,ניסחתם את ההודעה בצורה מתחמקת לחלוטין. היא לא נשמעת בכלל כמו בקשה אלא כמו הוראה מגבוה. ראיתי הרבה מאד בלוגרים שרצו לחזור לקלאסיק אבל וואללה, הם לא יכולים, כי הורדתם את האופציה. עכשיו נסה להסביר למפגר כמוני את ההגיון: אם אתם הולכים ככה או ככה להשאיר את הקלאסיק לאנשים פרימיטיביים כמוני, אז מה מפריע לכם להשאיר את האופציה הזו בתור בחירה לאלו שרוצים? תן לי סיבה הגיונית אחת למה כשהרוב רוצה את התגובה הקודמת, אתה מתנהג כמו דיקטטורה ומתייחס אל אלו שלא מעוניינים כפרימיטיביים ועוד סיבה הגיונית אחת לזה שאתם מורידים אופציה שככה או ככה תישאר ואלו שבטעות רוצים רק להסתכל על הפריסטייל, לא יכולים לחזור. זה הכל, תאמין לי, שזה לא שאלות קשות והיינו יכולים לפתור את זה מהיום הראשון אם לא היית מתייחס ומזלזל אז לא הייתי מזלזל בך חזרה.

Sefy

New member
הידעת

שגם אם תרצי לחזור לעיצוב קלאסיק, את לא תוכלי גם אם תנסי? למשל ראיתי עכשיו שירשור שבו המנהלת טרחה להסביר לבלוגרית איך היא עוברת לפריסטייל אבל "שכחה" לומר לה שברגע שהיא עושה את זה, אז היא לא תוכל לחזור בחזרה ועכשיו אותה בלוגרית שלא ידעה את זה, גם איבדה את העיצוב הקלאסיק שהיא אהבה וגם תקועה בבלוג פריסטייל שהיא לא אוהבת. ייאייי, עכשיו אפשר יהיה לתת לה תמיכה טכנית שתיכלול את זה: אי אפשר לעשות עיצוב קלאסיק בפריסטייל, כי וואללה, השם מטעה, הוא לא חופשי בכלל ואת תעצבי איך שאנחנו אומרים לך ולא חופשי חופשי. יש לך בעיות? זה בעיות שלך ולא שלנו. היית צריכה להשאר בקלאסיק כל זמן שהיה לך אותו, היית GREEDY ועכשיו תאכלי אותה כמו כולם. את יודעת, מילא שיבטלו את התמיכה בקלאסיק, מקובל עלי. אבל שלא יבטלו את האופציה של אנשים לחזור אליו בידיעה גמורה שאין תמיכה בו.

אני נוטה להסכים עם ספי.

מאוד אפילו...... וגם אוקסומה צודק לדעתי. אתם טוענים שאתם מפסיקים את התמיכה בעיצוב הישן והעיצוב החדש לא בידיוק זוכה לתמיכה טכנית כל כך טובה כמו שאתם חושבים. אולי מספיק לזלזל בגולשים ולתת להם פיתרונות אמיתיים ? זה פשוט לא לעיניין. לי יש בלוג בעיצוב הישן והפסקתי לכתוב בו כי הוא כבר לא עולה לי בדפדפן. החלונות כמעט ולא מופיעים לי בדף ניהול !

Bezalel P

New member
אנחנו רוצים לרכז משאבים בעיצוב הפריסטייל

נראה שהפעם האחרונה שפורסמה רשומה בבלוג שלך היתה לפני יותר משנתיים וחצי. מתי בתקופה הזאת נתקלת בבעיות? האם פנית לפורום התמיכה שלנו? לא הבנתי איך בדיוק אתה מסכים עם ספי, שהרי הוא מכריז כי אין תקלות בעיצוב הקלאסיק.

נכון

אבל מאז ניסיתי לכתוב רשומות בבלוג וויתרתי ברגע שראיתי שאני ניתקל בבעיות. הפעם האחרונה שניסיתי לכתוב היתה לפני שבוע וחצי. אני מסכים עם ספי שאומר שהפכתם לדיקטטורה העליתי את הבעיה בעבר בטמיכה טכנית ופשוט לא זכיתי להתיחסות אלא ליחס מזלזל של המנהלים

ilankogan

New member
גבר גבר

במידה ונתקלת ביחס מזלזל של מנהלים ו/או לא קיבלת תשובה מספקת לבעיה שלך, אתה מוזמן לפנות ישירות אלינו ונשמח לעזור. אני גם אשמח לראות את השרשור שפתחת בעבר בתמיכה הטכנית.

למעלה