אז לא הבנת עדיין מה החלק של הדיקטטורה
העובדה שהסרתם תמיכה לא ממש מטרידה אותי, העובדה שהסרתם את האופציה לחזור לקלאסיק והשארתם רק את הפריסטייל זה דיקטטורה וכמו שאמרתי לך בתגובה אחרת, בהחלט מקובל עלי שאתם לא רוצים לתת תמיכה. אני מבין, כן אני לא אדם סתום. אני בהחלט מבין שזה לוקח לכם משאבים ואתם לא רוצים להשקיע אותם במשהו ישר. אבל כשאתם מורידים אופציה וכופים משהו אחד, זה דיקטטורה. אתם אומרים לבנאדם "תבחר בזה ותקבל תמיכה" פנטסטי, אבל כשאתם אומרים לו "זה מה שיש בין אם אתה רוצה או לא" זה דיקטטורה ומצטער ,ניסחתם את ההודעה בצורה מתחמקת לחלוטין. היא לא נשמעת בכלל כמו בקשה אלא כמו הוראה מגבוה. ראיתי הרבה מאד בלוגרים שרצו לחזור לקלאסיק אבל וואללה, הם לא יכולים, כי הורדתם את האופציה. עכשיו נסה להסביר למפגר כמוני את ההגיון: אם אתם הולכים ככה או ככה להשאיר את הקלאסיק לאנשים פרימיטיביים כמוני, אז מה מפריע לכם להשאיר את האופציה הזו בתור בחירה לאלו שרוצים? תן לי סיבה הגיונית אחת למה כשהרוב רוצה את התגובה הקודמת, אתה מתנהג כמו דיקטטורה ומתייחס אל אלו שלא מעוניינים כפרימיטיביים ועוד סיבה הגיונית אחת לזה שאתם מורידים אופציה שככה או ככה תישאר ואלו שבטעות רוצים רק להסתכל על הפריסטייל, לא יכולים לחזור. זה הכל, תאמין לי, שזה לא שאלות קשות והיינו יכולים לפתור את זה מהיום הראשון אם לא היית מתייחס ומזלזל אז לא הייתי מזלזל בך חזרה.