הפסקת התמיכה בעיצוב הקלאסיק

Sefy

New member
אני רוצה לא להאמין, אבל משום מה קשה

טרחת להסתכל על התמונה או שברגע שעליתי על התרגיל, אז החלטת שבזה הכל מסתיים כי כל הקלפים נחשפו. כל התקלות האלו שבתמונה היו מהיום הראשון של העיצובים החדשים ועד עכשיו וכשהוסיפו את פטנט התגובות הדוחה, אז עכשיו אין לי אפילו אפשרות להגיב בבלוגים ואז מספר לי שתפוז לא רוצה שהגולשים יסבלו? תגיד לי שאני טועה, תגיד לי שיחזירו למצב שזה יעבוד ואני אוכל להגיב ולא הצטרך לעבור כל פעם לחלונות. אני מוכן לקחת את המילים שלי בחזרה. אבל כמה זמן קיימים העיצובים החדשים? ככה קיימות גם הבעיות ואין התקדמות, רק תוספות של בעיות. אז בבקשה, אל תתחמק ככה פתאום.

ilankogan

New member
הסיבה להפסקת התמיכה בקלאסיק

היא כדי להעביר את מירב תשומת הלב וזמן הפיתוח לפריסטייל על מנת לשפר אותו ולתקן את הבעיות הקיימות.

Sefy

New member
הקלאסיק לא צריך תמיכה, אין איתו בעיות

אני יכול לראות אותו חלק ובאופן תקין על כל דפדפן קיים, עם הפריסטייל שאני לא מבין למה השם המגוכך הזה כי אי אפשר לעצב מה שרוצים. אחרת היה אפשר לעצב בו את הקלאסיק ואז כל השירשור הזה בכלל לא היה קיים וזה מה שהיו צריכים לעשות מלכתחילה. אבל נרד מזה, כל הבעיות תצוגה היו ככה מההתחלה, עכשיו בגלל התגובות האלו, אני לא יכול להגיב בחצי מהבלוגים. ואת התגובות כופים עלי. תודה תפוז.

Bezalel P

New member
ספי, אתה מתבקש למתן את סגנון הדיבור שלך

כולנו הבנו שלא מוצא חן בעיניך המצב החדש. קראתי את מה שיש לך לומר בנושא, ובינתיים בכל הודעה אתה חוזר על אותן נקודות בתוספת שפה בוטה ומכוערת.

Sefy

New member
אתה יודע, זה היה מצחיק אם זה לא היה עצוב

מילא אם אני הייתי היחיד שמתלונן, אבל רוצה לעשות תחרות ספירה כמה מתלוננים על התגובות האלו? ומה נעשה כשאתם מעדיפים לזלזל אז זה מעצבן ובנאדם שמתעצבן על משהו שאיכפת לו, אומר בדיוק מה שהוא חושב. ואין שום דבר למתן בזה שקראתי לתגובות מגעילות, כי זה מה שאני והרבה אחרים שאתה מתעלם מהם באופן דיקטטורי אומרים. מזל שבבלוג שלי אתה לא יכול עדיין להשתיק אותי. זהו אני סיימתי עם השירשור הזה, כבר הראת לי את הפרצוף האמיתי. לא איכפת לכם מהבלוגרים ואתם עושים מה שבה לכם ללא קשר אם זה טוב או לא טוב. לא פלא שבלוגרים כמו פוEט בורחים מתפוז. מצידי אתה יכול למחוק את כל השירשור, אני אוכל לרשום גם על זה אצלי. אירוניה שאני צריך להשתמש בבלוג שלי כדי להתלונן עלייך בלי שתנסו להשתיק אותי.

Bezalel P

New member
ראיתי שאתה חוזר וקורא לנו דיקטטורה בכל מקום

אז אני אענה לך כאן פעם אחת וזהו. אני חושב שהשימוש במונח דיקטטורה ממש לא מתאים כאן. אף אחד לא אומר לך על מה לכתוב או לא לכתוב בבלוג שלך, ואין כאן שום דיקטטורה. תפוז הוא אתר מבוסס על תוכן גולשים וככזה אנחנו אכן נותנים יד חופשית ככל האפשר לגולשים לכתוב מה שהם רוצים. אבל הפלטפורמה שאתה משתמש בה היא של תפוז, אנחנו אחראים על פעולתה השוטפת ועל המשך הפיתוח שלה. העובדה שאתה מוצא את הפיתוחים שלנו לא שימושיים או את העיצובים החדשים מכוערים היא סוביקטיבית לחלוטין. לדעתי הרוב הגדול של הבלוגרים מאוד אוהבים את רוב הפיתוחים האחרונים (כן אנחנו מודעים לחוסר שביעות הרצון בנוגע לחלון התגובות החדש), וכפי שאמרתי מספר פעמים אנחנו נמשיך לפתח את הבלוגיה גם בעתיד ואני מקווה שעוד יתווספו לה פונקציות חדשות לרוב. לומר שאנחנו מתעלמים מבקשות של בלוגרים זאת פשוט חוצפה. לשם הדוגמה, רק בשבוע האחרון הוחלט להיענות לבקשות שעלו כאן ולהחזיר את מיקום התגיות למיקום המקורי שלהן. אני לא מנסה להשתיק אותך, כל מה שביקשתי הוא שאת המחאה תעביר בצורה מתורבתת ולא בשפה פוגעת ובוטה.

Sefy

New member
אתה רוצה גם לדעת למה ?

כמה שירשורים היו פה עוד הרבה לפני של בלוגרים שמתלוננים על חלון התגובה? אני לבד ספרתי משהו כמו חמישה עוד בכלל לפני שכתבתי, אתה בעצמך אמרת לבלוגרית שזה ההתקדמות ואתם לא הולכים לשנות את זה. דרך אגב, ידידך ilankogan נכנס לרשומה ההיא והחליט שם לומר לי מה אני אכתוב ומה אני לא אכתוב ואיך אני אכתוב את זה. זה דיקטטורה. ואם הייתם מודעים ל"חוסר שביעות הרצון" שכבר קיים מההתחלה והתלוננו על זה עוד ה-ר-ב-ה לפני, אז למה אתם בכוח דוחפים את זה? אה כן, איך צציק הסביר לי את זה. שזה מפתה אנשים להגיב. זה עם כל הכבוד, וסלח לי לרגע על השפה הבוטה, זה בולשיט. אנשים מגיבים על מה שיש להם חשק להגיב, אני יכול להראות לך באותה מידה כמויות של בלוגים שזה לא משפיע בכלל על כמות התגובות. פעם ראשונה שביקשתי על עניין התגובה, הייתי נחמד, פעם שניה הייתי נחמד גם בפעם השלישית עוד הייתי נחמד. נמאס לי להיות נחמד ואז לראות איך שמוסיפים את התגובה שלי לעוד איזה שירשור שלא מתייחסים אליו. מצטער, יש לי גבול לנחמדות שלי כשאני רואה שזה לא לוקח אותי לשום מקום. וכן אני יודע שאתם נענים לבקשות, המצחיק הוא שלעניין התגיות היה בקושי חצי יום או יום של תלונה ושיניתם. מה הבעיה שלכם עם כל הכבוד להעיף את החלון תגובה שעשה צרות לעשרות בלוגרים, בלאגנים בשירשורים שנפתחים סתם. זה מ-ע-י-ק, אני לא יודע איך עוד לנסות להחדיר את זה לראש שלכם. אבל בכוח, פשוט בכוח אתה חזרת ואמרת שאין לכם שום כוונה לשנות את זה בחזרה. זה אומר דיקטטורה. כי הרוב הזועם כבר שהתלונן עשרות פעמים, ביקש ויפה שתחזירו. עכשיו לגבי הפריסטייל והקלאסיק. נתתי דוגמא של חוצפה, בפורום התמיכה עוזרים למישהי יפה איך להעביר את הבלוג לפריסטייל, ואז היא רואה כמה שהוא לא מוצא חן בעיניה אבל שכחו לומר לה שעכשיו היא לא יכולה לחזור יותר לקלאסיק. מה הבעיה שלכם לאפשר לאנשים אם הם רוצים, להשתמש בקלאסיק? אל תתנו תמיכה. סבבה. שכל מי שמשתמש בו, ידע את זה מראש. זה נקרא לתת בחירה, ברגע שאתם מורידים לבלוגר בחירה. אז אתם כופים עליו משהו וזה ידידי, נקרא דיקטטורה.

LoveBeing

New member
השאלה היא האם תתנו לבלוג להישאר כמו שהוא ../images/Emo35.gif

אני מסכים עם ספי בעניין של הכיעור של העיצוב החדש והתקלות.. אבל זה לא רק זה! את כל הבלוג שלי כתבתי מילה במילה כדי שיהיה סדר ויופי מסויים.. ברגע שאני עושה את הפריסטייל הזה- החלון מצטמצם! אני לא רוצה חלונות בכל מקום ופונקציות והפתעות.. הרי הבלוג אמור להיות דבר ראשון- יומן לכתוב בו! למה להסתבך ולעשות כל כך הרבה חידושים? מי שרוצה- שיעשה אבל מי שלא- שיניחו לו לחיות בשקט.. אני אל רוצה לחיות בפחד עכשיו שיום אחד הבלוג שלי יעלם או יתקלקל.. ואז יהיה מאוחר מידי אפילו להעביר אותו לפריסטייל.. לפחות אשמח אם תרגיעו אותי בנעיין הזה.. ולא תגידו אחרי זה שהייתי צריך.. ועכשיו מאוחר מידי.. אני כותב בתפוז למעלה משלוש שנים.. כתבתי מאות רשומות שהשקעתי בהן המון!! ואין לי סתם בלוג פשוט לבלוג שלי יש המון קוראים.. יותר מהרבה בלוגרים חדשים גם יחד. חבל לי לשנות משהו שאני אוהב וגם אחרים אוהבים.. מה הטעם לעשות את זה? אני מאוד מעריך את תפוז ותמיד הודתי לכם על כל מה שעשיתם.. אבל למה להכריח ולכפות עלינו לשנות משהו? נכון שאתם אומרים שאין כאן כפייה אבל כן יש כאן מקום לחשוש.. מה הבעייה פשוט להשאיר את העיצוב הישן וזהו זה? וכן להבטיח שהוא ישאר לתמיד למי שרק ירצה? הדבר הזה פשוט מפחיד אותי.. הבלוג שלי הוא חלק חשוב מהחיים שלי. ולא הייתי רוצה לשנות אותו או לסכן אותו בשביל שום חידוש. לא רק מבחינת המראה שלו- אלא מהבחינה שהעיצוב הישן יחסית לא עושה הרבה בעיות.. אפשר להוסיף קישורים ובלוגים בקלות.. בלי כל מיני חלונות ופרסומות מבצבצות.. הסיבה שאתם רוצים להעביר לסגנון החדש היא הפרסומות? אז פשוט תגידו אבל אל תכריחו רק בגלל זה. עוד שאלה.. אם במקרה לא תהייה ברירה ונאלץ לעבור לסגנון החדש.. מה יקרה לכל העבודה שהשקעתי? האם יש לי הבטחה של 100% שהכל ישאר כמו שהוא? שלא יהיו שינויים ברשומות? שקישורים לא ימחקו? שאני פתאום לא אעלם לאנשים וממנועי החיפוש? (זאת גם אותה שאלה שמופנית למה יקרה אם אני אשאיר אותו ככה בסגנון הישן..) כמו שכתבתי אצלי הבלוג כתוב מילה במילה שיראה בסדר מושלם.. ברגע שמקטינים את החלון המרכזי לטובת חלונות קטנים- מה שקורה זה שהכל נראה פשוט מכוער! והכל משתנה עד למילה! בבקשה אל תשכחו את הכותבים הותיקים ואל תהפכו לאיזה מפעל אימתני שמפטר עובדים.. אנחנו בנינו אתכם! ואנחנו בעצם היינו נאמנים לכם לפני הכסף.. הבלג טי וי.. והפרסומות והפרסים.. זה נורא ואיום להקשיב רק לבלוגרים החדשים שמתלהבים ורגילים כבר מהסגנון החדש- בנתיים שלא מעט אלפים נשארים נאמנים פשוט למה שהם רגילים.. תחשבו על מה שאתם עושים.. ובבקשה תתחשבו. שימו לב
יום טוב.. גיל

ilankogan

New member
התשובה היא כן.

אתה יכול להרגע. הבלוג שלך לעולם לא יעלם או יתקלקל ובטח שלא במכוון! סה"כ הבהרנו שלא נוכל יותר לתת תמיכה טכנית לבלוגים בעיצוב קלאסיק ולא נוכל להטמיע בהם את כל החידושים.

LoveBeing

New member
טוב אז תודה רבה... ../images/Emo9.gif

אני שמח לקבל את ההבטחה הזאת... בכל זאת אני חושב שאמהר לפרסם את הרשומות החשובות שלי כל עוד אני יכול בביטחון.. כדי שיום אחד אם במקרה לא אוכל להוסיף עוד- הבלוג שלי יונצח לדורות..
אחרי הכל- אין טעם למחוק בלוגים רק כי הם בסגנון הישן... ואני מאוד מקווה שלא תמחקו אותם יום אחד.. גם אחרי 20 שנה... אחרי הכל יש אתרים שקיימים מתחילת הרשת.. ואף אחד לא מוריד אותם- כי למה בעצם? הערך של הבלוגים הוא עצום- גם אם בגירסה הישנה או החדשה.. זה כמו אוצר לאומי.. בגלל זה אתם צריכים לקחת אחריות, ולפחות לדאוג לשמר את כל מה שקיים, מבלי לפגוע בכל העושר הזה. יש לכם בעצם חיים של עשרות אלפי אנשים שבטחו בכם.. ואני מקווה שאתם יודעים להעריך את זה. רק עצה/שאלה אחרונה- לגבי החלון בו בעצם כתוב הבלוג- למה לא לאפשר לאנשים את האפשרות להעביר את הבלוג בעצוב הישן לחדש- מבלי שהמראה הכללי ישתנה? הפעם אני לא מדבר רק על העיצוב כמו שכבר נכתב כאן, אלא פשוט על כמות המילים שיש בשורה אחת במסך של הבלוגים. בעצם זהו הדבר שהכי חשוב לי. החלון של הבלוגים החדשים הוא מאוד קטן- וזה לא מאפשר לבלוגרים הותיקים לעבור בשלום.. אם תתקנו את זה אולי אני אחשוב על זה.. לך ובדוק ותראה בעצמי כמה היה אפשר לכתוב בשורה אחת פעם- וכמה היום- שזה לפחות חצי מהאורך. ותודה על התגובה המרגיעה.. גיל

ilankogan

New member
אתה מתכוון לרוחב השורה?

זה מאוד תלוי בסגנון העיצוב שאתה בוחר. אם בחרת להציג שתי עמודות בלבד אז הרוחב הוא כמעט זהה.

Sefy

New member
עיצוב שלא נראה כמו הבלוג שלך, מבולגן לחלוטין

אצלי זה עיצוב פשוט וזה מה שחשוב לי,אני יודע

איפה כל הקוביית וזהו (למעט הקוביות שנעלמות לי במסתוריות כמו תיבת המסרים אצלי שמשתגעת)

Sefy

New member
אז יפה לך וטוב לך ושמח בשבילך

אבל בעיני לא מקובל שיכניסו לי דברים לבלוג שאני לא רוצה אותם מלכתחילה, כמו הכפתור "אהבתי" או "הפניות" או שאר השמעטה שהכניסו לכולם באופן שרירותי. הבלוג הוא שלי ולא של תפוז, הם רק נותנים לי "במה" לכתוב וכשיש כמה דיקטטורים פה שמחליטים מה יהיה טוב לי ואם זה יתן לי יותר תגובות או לא, הם צריכים קודם כל לשאול אותי אם אני מוכן שבבלוג שלי יהיה את השינוי. כל הזמן הם מתלהבים מזה שהם מודולרים וכל בלוגר יכול לעצב איך שבה לו, הם רק שוכחים להזכיר שהוא יכול לעצב איך שבה ל-ה-ם. תפוז נהיה מי שהוא היום רק בזכות הבלוגרים והכתיבה שלהם, לא בזכות העיצובים הדבילים ודחיפת חלון תגובות שמעצבן לפחות 50 אחוז מכל הבלוגרים. הבלוג הוא שלי, הם מרוויחים עלי מספיק עם הפירסומות שלהם. לגבי מה שיופיע בו, זה כבר צריכה להיות החלטה שלי ועם אופציות בחירה שלי. לא שיופיע לי בו משהו דיקטטורי רק כי בצלאל ואילן רוצים, הם שיעשו מה שבה להם בבלוג שלהם. הם לא יכולים לקבוע לי מה אני רוצה או מה אני אכתוב, ביחוד לא כשזה מכניס לתפוז כסף הכניסות לבלוג שלי. שינויים שגורמים למשהו דרסטי, צריכים קודם כל לעבור פידבק של ציבור הבלוגרים. משהו שדוחפים בכוח, אף פעם לא יתקבל בברכה.

Tali1912

New member
למה נראה לך שבלוג בפריסטייל חייב להיות

מבולגן? אני אוהבת את הפריסטייל שאני יכול לעשות מה שאני רוצה שם לעומת המגבלה של הבלוג הישן ישן.

Sefy

New member
כמו הגבתי עכשיו לו, אין לי בעיה שאת אוהבת

א-נ-י לא אוהב, ויש עוד ה-ר-ב-ה כמוני שלא אוהבים. אז מה? הדעה שלי לא שווה כלום? רק הדעה שלך? עם כל הכבוד זו חוצפה לומר לי מה אני אבחר ומה אני לא אבחר. הבלוג הקלאסיק הרבה יותר יפה ונקי, אפילו אורי צציק אמר שהוא מאד אוהב אותו ויהיה חבל לו שמוותרים עליו אז למה לעשות בכוח? כי זה עולה להם כסף? שיעשו לי טובה, יהיה להם יותר נזק מזה שאנשים יחליטו ללכת מפה בגלל השטויות שלהם. אני לא מבקש מהם תמיכה בגרוש, אני מבקש שלא ידחפו לי אופציות שאני לא רוצה ויורידו לי אופציות שאני משתמש בהם. זה הכל. זה כל כך קשה? זה כל כך בעייתי? זה לא, אבל הם משתמשים בטקטיקה של דיקטטורה. אני מתעב את ה"פריסטייל" כי הוא מכוער. זכותי. את אוהבת את ה"פריסטייל" כי הוא מה שלא תרצי. זכותך. כל אחד מאיתנו עושה ב-ח-י-ר-ה על איך שאנחנו רוצים שהבלוג שלנו יראה ומה שיהיה בו. זו הנקודה שלי. מה שכמה מסרבים לקלוט בראש. אני לא מעוניין שידחפו לי לבלוג את החלון תגובה הפתוח הזה שחוץ מצרות הוא לא עשה שום דבר טוב, אה כן, חוץ מ"סטטיסטיקות" סמויות. נמאס מזה שתפוז עושים מה שבא להם בלי לפחות לעשות סקר ולראות מי רוצה את השינויים, או לפחות שיתנו אופציה לבלוגר שיבחר בשינוי. ובגלל הדיקטטורה של אילן ובצלאל, תפוז נהיה מקום מגעיל. נקודה.

Tali1912

New member
ולי אין בעיה עם הבחירה שלך

שאתה לא רוצה את הפריסטייל, אני פשוט מנסה להבין מה כל כך מגעיל בפריסטייל, אולי גם אני אחזור לעיצוב הישן סתם סתם אין סיכוי אני גם מכירה בלוגים שנשארו במתכונת הישנה ולא בגלל שהסטייל מגעיל או כזה, אלא מכיוון שהם לא כל כך יודעים או רוצים להתנסות בתגיות html מבחינתם הם קיבלו דבר מובנה והם רק צריכים להקליד וזה מה שחשוב להם. אבל לבוא ולהגיד לגולש שכן משתמש בפריסטייל איכסה עאלקי ס'תכל על הבלוג שלך נראה כמו הפרצוף שלך. התגובה הראשונה שלי היתה צחוקים, אחרי זה אמרתי כל אחד דוחס לבלוג הפריסטייל שלו את הבלאגן שלו. אני הייתי רוצה שיעיפו לי את הפרסומת מהבלוג או מה o.k תופס לי חצי עמודה שיכולתי להכניס בלאגן שלם של קוביות. שיעיפו לי את הפורומים והקישורים ממסך הניהול שלי עוזר לי? כמו כוסות רוח למת. אפרופו צציק, בטח הוא בוהה במסך ואומר: הייתי פה? ניהלת פעם את בלוגים אנשים? מה פה קורה פה?" צציק תגיד, מה עם הבלוג שלך, אתה?

Sefy

New member
אבל לתפוז יש, והם לא רוצים לתת לי בחירה

ובו ב-ד-י-ו-ק הבעיה שלי והתלונות שלי. אותי מגעיל הפריסטייל, מה מגעיל? עניין של טעם, כמו שבחיים לא תוכלי להסביר לי בשביל מה טוב כל הפונקציות זבל שדחפו פנימה כי לגבי, בלוג זה בשביל לכתוב. אם אני ארצה לשחק עם אתר, אז יש לי אתר בשביל משחקים מגוכחים כאלו. אני מבין מספיק טוב ב HTML וזה פשוט לא מעניין אותי, זה עושה את הבלוג כבד יותר, איטי יותר והרבה יותר קשה לקרוא וזה בסופו של דבר המטרה של בלוג: לקרוא דרך אגב, לעבוד עם פיירפוקס, אצלי אין פירסומות בכלל. והכנסת התגובה הקבועה הזו שבינתיים שמעתי עליה רק תלונות <אז כמובן יאמרו שרק המתלוננים קולניים וזה כי הם מתלוננים> הם בכוח רק דוחפים אותה ומסרבים בכל תוקף להסיר, קוראים לזה התקדמות. אני קורא לזה התקדמות ווקי טוקי מפלפון. ייאיי, אני יכול לעשות חצי שיחה כי לעשות שיחה דו כיוונית זה כבר פאסה. זה הבלוג שלי, אני רוצה לבחור מה יהיה לי בו ולא שאילן ובצלאל יקבעו לי. הפריסטייל של "גבר נרדף" מעוצב בצורה כזו שלדעתי, עושה לי כאב בעיניים, מכוער, מסורבל ומסיח דעת מהכתיבה עצמה. הוא אוהב? שיהיה לו סבבה, שיהנה. הפריסטייל הוא לא "FREE" בכלל כל זמן שאני לא יכול לעצב את הבלוג בצורה הקלאסית הרגילה.

למעלה