הפסקת התמיכה בעיצוב הקלאסיק

אקסיומה

New member
זה העניין

שלא היה שום עומס של שאלות. המנהלת פתחה שרשור חדש, שהיו בו אולי 5 שאלות, שעל כולם היא ענתה... אז צירפתי את השאלה שלי לשרשור. ואם הייתי יודעת מלחתחילה למי לפנות, זה היה טוב. תודה בכל מקרה.

ilankogan

New member
בתמונה הכללית

היא עונה על מאות שאלות ביום ועושה את זה בצורה מעולה וקורה שמפספסים מידי פעם.. העיקר שזה הסתדר.

siv30

New member
בפרי סטייל

אין רקעים שהם קלאסיק והסיגנון של הקוביות שונה

Sefy

New member
גם מיקרוסופט מאפשרים עיצוב "קלאסיק" על החדש

אפילו עם "ויסטה" הכי חדש, הם יודעים שיש כאלו שלא רוצים את כל הכיעור שעושה רק כואב בעיניים, אז הם מאפשרים למשתמש לבחור את סוג העיצוב עד אפילו הישן ביותר. משהו שדרך אגב, ר-ו-ב-ו הגדול של משתמשי XP עושים. זה להעביר את כל העיצוב לסיגנון 2000/98 כי זה פשוט עובד יותר טוב ויותר מהר ולא מאיט את המערכת או כואב בעיניים. יחד עם זאת, העיצוב הקלאסיק לא קשור לאף טכנולוגיה אלא סתם סוג של מראה. אם ה"חדש" היה כ"כ טוב, אז איך זה שאי אפשר לעצב בו את הקלאסיק? דרך אגב, יש יותר ממיליוני משתמשים ביחוד בבתי עסקים תמצא ש-ל-א עברו ל XP ונמצאים אפילו על 95 כי הוא עושה כל מה שהם צריכים. העיצובי פריסטייל והתגובות החדשות שדחפתם לכולם בכוח הם סתם דרך להרחיק משתמשים, כי אני בתור משתמש לינוקס ברוב הזמן, פשוט לא יכול אפילו לראות את מיקום התגובה וחצי מה"פריסטייל" הזה לא רואים בכלל באופן תקין בעוד שאת ה"קלאסיק" ושיטת התגובות הנורמלית שהרבה התלוננו עליה ולא התייחסתם בגרוש, עובדות פנטסטי על כל שאר הדפדפנים. אז בקיצור, טענת הרמה הטכנולוגית היא מגוכחת בכלל כי אם הישן עובד טוב על החדש והחדש לא עובד טוב על החדש אז החדש הוא לא טוב כמו שטוענים. מה שאני מהמר זה שאין לכם כוח לעצב בצורת OPEN אז אתם עוברים למערכות תיכנות סגורות ומתכנים באופן ספציפי רק לאקספלורר, כאשר כל העולם שלא כולל את אתרי ישראל כמובן, מעצב אתרים שיתאימו לכולם. נסה לעשות COPY ואז PASTE למשל בעורך החדש, הכל נהרס.

Sefy

New member
אני לא צריך להרגע, אני לא רוצה את ההקלות שלהם

אני מסתדר מעולה ובלי אף תקלה עם ה"כאילו" בעיות הישנות שלא קיימות. אתה אוהב עיצוב חדש? שיהיה לך לבריאות, מה הייתה אומר אם היית יודע שה"עיצוב החדש" שלך נראה עקום לגמרי ועוד יותר מכוער ממה שחשבת על דפדפנים אחרים? אני לא מעוניין שתפוז יכפו עלי להשתמש באקספלורר כל הזמן רק כי אין להם כוח לעשות תאימות לדפדפן נורמלים. אני בחצי מהבלוגים עם ה"פריסטייל" חייב לעבור ל XP מהלינוקס, כי אני לא יכול להגיב בכלל בגלל שאין לי חלון תגובה מאז הפטנט תגובות החדש הזה שדחפו בבלוגים. אם הם כ"כ רוצים שאני אסגור את הבלוג ואלך קיבינימט, אז פנטסטי, שיגידו לי: ספי, אנחנו לא מעוניינים בך יותר בתפוז. בבקשה תעשה גיבוי לבלוג ואתה מוזמן לסגור אותו. זה יהיה הרבה יותר פשוט לשנינו וזהו, אבל שיפסיקו להאכיל אותי בתירוצים.

חתולה את מוזמנת לשתות איתי מים

ותפסיקי להתערב במה שלא קשור אלייך חתולה על פח לוהט

Sefy

New member
היא דווקא יותר קשור לזה ממך

כי היא בעצמה התלוננה על הכיעור והשינויים האלו שהרסו את כל הכיף בתפוז. ובצלאל הגיב לה בשיטת הדיקטטור, שזה הכיוון שאליו הולך תפוז.

כל אחד והצביעות שלו.לי השינוי לא מפריע כי

אני אישית לא משנה כמעט בכלל אז זה לא מפריע לי כל השינויים.

Sefy

New member
מה הקשר פה לצביעות אפשר לדעת ?

ותשמח לדעת שהבלוג שלך הוא אחד מאלו שנראים זוועה ואי אפשר אפילו לראות את החלון תגובה בגלל השינויים המכוערים של תפוז, אחת הסיבות שאני לא נכנס לבלוג שלך זה ב-ג-ל-ל העיצוב הנוראי וחלון תגובה שאי אפשר למצוא אותו בכלל. את כל התודות תאמר לתפוז.

ספי הלוואי שאלו יהיו הבעיות שלנו במדינה

אנשים נטחנים בשדרות ולך מפריע עיצוב הבלוג? עזוב אותך,אתם יותר חכם מלתת למישהו לעצבן אותך. הבלוג שלי זוועה? למה? וואלה תאמין לי אף פעם לא ייחסתי חשיבות לעיצוב,אני כותב ומעביר מסר. ולמה אתה לא מבקר אצלי בבלוג,לא רק בשביל העיצוב המגעיל שאתה טוען. בוא כנס כתבתי משהו יפה,אפילו אתה תאהב אותו ותסמן שאהבת. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=988637

Sefy

New member
מה לכל הרוחות זה קשור בכלל??

העיצוב זוועה, נסה להסתכל על הבלוג שלך דרך דפדפן שהוא לא מיקרוסופט ונראה אם תמצא בכלל את הידיים והרגליים אז זה לא משנה מה אתה כותב ואיזה מסר אתה חושב שאתה מעביר, אבל אם זה לא נראה טוב בעיניים, אז לא מסתכלים בכלל. טוב אין לי כוח לדבר עם הקיר.

ilankogan

New member
אני מבקש ממך להרגע.

בשבילך זה יכול להיראות זוועה ובשביל אחרים לא אז בבקשה תפסיק לנסות לפגוע ולהשמיץ. גם להתלונן צריכים לדעת איך וזאת לא הדרך. אמרו לך כבר, אם אתה רוצה להשאר עם הקלאסיק אז תשאר אף אחד לא מכריח אותך לעבור, לא יעבירו אותך בכוח וזה ישאר בדיוק כמו שאתה אוהב. אז מה הבעיה?

Sefy

New member
שזה הכיוון שאליו תפוז חותרים בסוף

כפיה, אולי לא כרגע, אבל זה ב-ד-י-ו-ק הכוונה של בצלאל במילים שהוא עצמו אמר לחתולה בהודעה שאליה הוא הגיב. שלתפוז לא איכפת בכלל מהותיקים והם "יתקדמו" בין אם זה יהיה לטובתם או נגדם, זה כמו לקרוא לווקי טוקי התקדמות על טלפון. בשורה התחתונה של העניין, אני לא רוצה שבגלל ה"התקדמות" אחורה של תפוז אז אני אצטרך לשבור את הראש ולנסות להעביר כמות מסיבית עוד יותר של רשומות למקום אחר. כמו שכפו עלינו את התגובות המעוותות החדשות בלי לשאול אותנו אם רוצים או לא, הם החליטו ובזה נגמר העניין לאלו שלא מעוניינים. ולפעמים נמאס להיות נחמדים כשלא מתייחסים אלייך בדרך הנחמדה וכל הזמן נותנים תשובות מתחמקות, ואין פה שום פגיעה והשמצה אז מה הבירבור הזה עכשיו? אין לי חשק להרגע, תחסום אותי. מאיימים בהסרת תמיכה, כאילו ויש איזו חצי תמיכה לפריסטייל, מאז היום שנוצר ועד עכשיו אין לו תמיכה והוא עובד משובש על כל דפדפן שהוא לא מיקרוסופט. ממש תמיכה. אני רוצה הודעה כתובה שאומרת "בעלי הקלאסיק לא יצטרכו לחשוש שפתאום יגלו את הבלוג שלהם מעוצב מחדש" ואז אני ארגע, בסדר ?

Sefy

New member
שאלה פשוטה, אתה יכול להתחייב על זה?

לא, למה? כי עוד מהיום שהכניסו את ה FREE STYLE שהוא לא חופשי בכלל למעשה, אמרתי לאורי צציק שתפוז בשלב כלשהו יפסיקו בכלל לתמוך בעיצוב הישן והוא אמר שלא נראה לו. זה היה לפני המון זמן, יצאתי צודק לחלוטין. כדי לכפות את ה"חדש" אז תפוז אפילו לא מאפשרים להשתמש בישן. ואם מישהו אפילו בטעות רק בשביל לבדוק כמו שאני עשיתי פעם, יעבור לחדש אז פיניטו לה קומדיה.

ilankogan

New member
קצת הגיון

מישהו יכול להתחייב לך שתפוז תיהיה קיימת מחר? אולי תבקש גם הבטחה מאולמרט שהמדינה תיהיה קיימת מחר? ואם לא? תאיים לעבור לחו"ל? אין לנו שום רצון שהגולשים יפגעו ואנחנו לא מכריחים אף אחד. אמרנו לך שאם טוב לך עכשיו אז תשאר עם מה שיש ולא נעשה עם זה כלום אם לא טוב לך יש לך המון אפשרויות אחרות. ה

Sefy

New member
לא מבקש שיתחייבו להיות קיימים מחר

אני רוצה שכל זמן שהם יהיו קיימים ואני במשך הזמן הזה תמכתי בתפוז, אז שהם לא יכניסו לי סכין בגב איזה בוקר פתאומי אחד. אין לכם שום רצון שהגולשים יפגעו? בו תסתכל על התמונה הזו ותראה איך שתפוז בכוונת תחילה פוגעים בכל הגולשים שרוצים לעבור למערכת הפעלה שלא שייכת למיקרוסופט. אז כל בלוג שמעוצב בחדש ובנוסף תקעו את התגובות המגעילות, אני לא יכול לא לראות אותו כמו שצריך וגם לא להגיב. אבל היי, מה איכפת לתפוז מהגולשים ואתם לא מכריחים אף אחד נכון ?

ilankogan

New member
אם אתה באמת מאמין

שאנחנו עושים את הכל בכוונה, אז מה שאני לא אגיד אתה במילא לא תאמין. אז בזה זה מסתיים. שבת שלום.

למעלה