הפרק השבועי - פרק 13, 21:00

ארז עשה טעות אחת..../images/Emo185.gif

או כנראה: הכותבים לארז עשו טעות אחת. הם השתמשו במילה --מפתיעה-- בעוד שאם ממש נכנסים לזה, אז לא-זה לא היה מפתיע כי יוסי (וגם עינב אאל"ט) היו מועמדים להדחה כל פעם ולא הייתי בשוק ששמעתי שאשר מועמד. אז נכון שהפתעה זה לא, אבל זה יהיה מעניין לראות ת'בית בלי אחד מהם. אני לא יודע אם עד כדי כך הבית בלי יוסי ישתנה, בבית לא נראלי שהם עושים ממנו סטאר כמו בחוץ, אבל אני מאוד ארצה לראות את הרייטינג בתכנית שלאחרייה יוסי יודח, אם זה יקרה כמובן. יהיה מעניין ונחמד לשמוע קצת שקט אם עינב תעזוב. והכי הגיוני: אני גם ארצה לראות איך מסתדרים בלי אשר. מה יוסי יעשה בבקרים, מי יעיר אותם פה-מי יעיר אותם שם, האם יעשו קבלת שבת? האם ש"צ יבשלו בשבת גם אחרי השיחה שהייתה לצבר ואשר? ארז אמר ואמר נכון: תהיה הדחה דרמטית, כי השלישייה של יוסי-עינב-אשר היא אחת שמחזיקה את הבית, ובלי אחד מהם היא תקרוס. עד עכשיו קרן וערן עפו במקומם-הפעם אחד מהם חייב לעוף, לזה ארז בנה כל כך הרבה הייפ.

droriko

New member
כל האשמה לארז במקום

רק כהקדמה אומר שארז עשה בשידור לא מעט שטויות שעיצבנו אותי. הוא עיצבן אותי כל פעם שהוא הודיע שיהיו 4-5 מועמדים, הוא עיצבן אותי עם ההתנשאות שלו על בובליל, הוא עיצבן אותי עם ההתלהבות שלו מהרומן בין עינב לחזן, ועכשיו עם השקר שלו הוא עבר את כל הגבולות. עכשיו יבואו אלה שיגידו שכל אלה הם לא רעיונות שלו אלא של ההפקה שאמרה לו לעשות את זה , סבבה לגמרי. אני רק אומר שלצד הזכויות יש חובות ואם בחרת ליהות בובת מריונטה של ההפקה אז לצד המיליונים והפירסום שאתה מקבל אתה צריך לקחת בחשבון שאם תדבר או תעשה שטויות תחטוף על הראש על זה ולא ההפקה(כי אתה הפקיד שהסכים לעשות את זה!) וארז חוטף ולא רק ממני ובצדק. הבן אדם בתכנית הזו איבד את כל האינטגרטי שלו , מבחינתי כרגע הוא לא יותר טוב מדודו טופז

יNOT

New member
../images/Emo6.gif הטעות היא שלך , לא של ארז ...

זה ברור שאם אין לו משהו מעניין להציע לך הוא ייבחר לשקר, כדיי לגרום לצופים להישאר לצפות עד סוף המשדר
הטעות היא שלך , שהאמנת לו , וכנראה גם תצפה בפעם הבאה

droriko

New member
ככה אנחנו נוטי

אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שזה שעומד מולנו דובר אמת, ולא חושבים שכולם שקרנים חסרי בושה. מה לעשות נוטי, לא כולם פראנוידים כמוך.

יNOT

New member
אבל צדקתי , זה מה שנחשב ../images/Emo8.gif

המועקה היא בגלל שאתם חשבתם אחרת...למרות כל התמרורי
שאני מראה לכם כל הזמן

יש כזה דבר שנקרא חוקים

שבוע שעבר שהיה נוח להפקה הם שינו הצבעות כדי להעמיד את עינב ואשר להדחה, בגלל שהם תיאמו הצבעות. השבוע שי פמפם לכל דיירי הבית שהם לא השלישיה שמועמדת להדחה להצביע נגד השלישיה, אם בצורה ישירה לאנשים קשי תפיסה כמו רנין (שאני מת עליה, מותק של ילדה, אבל טיפשה תחת או שחקנים ברמה גבוהה מאד), או פשוט בלחמם כמו עם צבר שלא צלח לו בסוף. לא יכול להיות שנוח להפקה היא אוקפת את החוקים ולא נוח לה היא עוקפת אותה. פשוט לא יכול להיות מה שקרה. אני כבר נפלתי ברשת וימשיך צפות (למרות שאני לא עושה את זה על חשבון עבודה או דברים אחרים אבל שיש לי זמן בעיקר בסוף שבוע אני צופה, ובעיקר בלילות). אבל כנראה שאת העונה הבאה אני לא יראה. פשוט מגעיל.

יNOT

New member
ערוץ 2 הצליח , לפחות מבחינתך ../images/Emo6.gif

אחרי כל התלונות שלך , וכל ההבחנות , אתה בכל זאת תמשיך לראות את התוכנית
הם "צוחקים" עליך ואתה אומר : "תנו לי עוד"

ערוץ 2 זה ערוץ מסרחי שההצלחה שלו נמדדת בכסף

שעיקרו נעשה ע"י אותם ילדים בני 5-15 יושבים בבית משועממים שהורייהם או בעבודה או בהכנות כאלה ואחרות לחג והם עם הבייביסיטר הזול הביותר, הטלויזיה. אני מעולם לא שלחתי/אשלח אסמס לתוכנית טלויזיה (וכן ראיתי גם את כוכב נולד וגם מצלצלים מדי פעם שלא הצלחתי להרדם או שחזרתי עם כמות אלכוהול גדולה מהרגיל בדם והייתי צריך משהו מרדים). מודה שאני נהנה לראות חלק מהזמן את התוכנית. בעונה הבאה אני מתכוון להמנע מלהתמכר לתוכנית (וזאת ד"א התוכנית היחידה שאני צופה בה בערוץ 2 לפחות כרגע). ערוץ 2 לא הרוויח ממני שקל מעולם וגם לא ירוויח. מאותם סיבות בדיוק ד"א יוסי בובליל לא הלך היום הביתה. אם הזכרון שלי טוב הוא היה היום שוב עם הכי הרבה הצבעות נגדו, אז שוב בהפקה שינו את מה שהם החליטו במהלך השבוע שעבר, לטובת הרייטינג שלהם שבלי בובליל צונח ל0.

יNOT

New member
הם מרוויחים מרייטניג בעיקר ובזה אתה עוזר להם

וכנראה תמשיך לעזור להם, אם תמשיך לצפות בתוכנית

Lomsahne

New member
אני לא מאמין שעצוב לי...

אם הייתם אומרים לי לפני שבוע ששלושתם יהיו מועמדים להדחה זה היה חלום שמתגשם,אבל האמת היא שעצוב לי... אשר יצא מלך לדעתי ועינב יצאה מלכה שהצביעה לשי ורק יוסי יצא לדעתי ממש רע מהפרק הזה {גם ההגזמה מול המראה גם ההשתחצנות שלו וגם שהוא אשכרה ממש ממש בגד באשר לדעתי הוא מיצה את עצמו והוא זה שצריך ללכת הביתה חוץ מזה שעינב יותר מצחיקה ממנו לדעתי ותהיה יותר חסרה אם תלך עכשיו.

sweetdreams

New member
כן, די.. הוא באמת צריך כבר ללכת..

תכלס נראה לי שגם הוא בעצמו מתחיל להתעייף מהסיטואציה.

כל שבוע "האח הגדול" - ערוץ 2

חי על הגב של הבובלים. די...זה כבר נהיה מגעיל - ואפילו כבר משעמם לשמוע את המועמדים להדחה. איפה קצת אקשן...איפה??? שי
הוא מת שעינב או יוסי ילכו....הוא אמר לאשר "אל תדאג אתה לא הולך" ואופס הוא הולך מי באה.....רנין...מנסה להרגיע את אשר. בעעעעעעעעעעעע

ny22

New member
מנהל
מי היה המועמד השני שיוסי בחר בו?

לא הספתקי לשמוע...

למעלה