הפרק השבועי - פרק 13, 21:00

אני חושב ש יוסי

רצה להדיח את אשר זה בגל שהוא חשב, שאשר לא היה צריך לבקש סליחה מצבר, אלא שהם יבקשו ממנו סליחה,כי הוא חושב שהם אשמים, אני לא יודע מי היה בזה אשם, אבל אני חושב שאם אשר חושב שהוא אשם בזה,שיש לו זכות לבקש סליחה,

d a n 6

New member
אשר יצא מטומטם

לא שזה מפתיע אותי. אם הוא רוצה להישאר למה הוא הצביע לעצמו? שישחק את המשחק ויצביע לשתי אנשים ושלא ישחק אותה יפה נפש עכשיו הוא ישלם על זה ויעוף.

netash2

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך במליון אחוז!

אשר יצא מפגר... הוא באמת ישלם על זה עכשיו ואחרי זה הוא יצטער על זה... חבל שהם לא חושבים לפני זה.

שניני24

New member
לדעתי בתוך תוכו הוא רוצה ללכת..

הוא פשוט מפחד להודות בזה.. נולדה לו ילדה שהוא עוד לא ראה.. כל בנאדם שפוי היה יוצא כבר. הוא אמר שהוא לא יוציא את עצמו בגלל כל האנשים שהצביעו לו והוציאו עליו כסף, ואני מכבדת את זה. אם הוא יצא ככה לפחות יצא בכבוד.

BeN ShaDe

New member
נהייתי רעב! ../images/Emo178.gif

או ווה... כמה בשר. חגיגה חגיגה הולכת להיות הלילה.

אלונה56

New member
אני רוצה להעלות לכם עוד תמונות

אבל משום מה אני לא מצליחה. חבל, משום שמחר לא יהיה לי זמן לכך. אולי יותר מאוחר אשרשר עוד כמה תמונות.

Saladin

New member
ערוץ 2 פשוט לכלך.

לא רק שההדחה לא היתה היום (וזה דווקא טוב, אבל מנוגד לגמרי למה שהם אמרו וחסר כל קשר לתוצאות של ההצבעה) , אלא הדבר המרכזי שהרגיז אותי היה שמתחו אותנו כל התכנית בטענה ששלושת המודחים הם מפתיעים ושאי אפשר לדמיין את הבית בלעדיהם. וזאת בשעה ששלושתם כבר מועמדים ותיקים להדחה וכולנו רגילים כבר לדמיין את הבית בלעדיהם (חוץ אולי מיוסי), ומה גם שאשר הוא ממש לא אבן יסוד של הבית בעיניי. הדיבורים של ארז טל גרמו לי לחשוב ששי בטוח מודח ואולי גם צבר או ליאון, אבל מסתבר ששום דבר לא חדש ופשוט עבדו עלינו כדי שנראה את כל התכנית (והייתי רואה בלי קשר). אולי משתמע מהניסוח שלי שאני כועס, אבל האמת שאני לא. כי: א. אני לא כועס על דברים כאלה שטותיים. ב. ברור שהם צריכים ליצור מתח כדי שנראה. מדהים לראות כמה שכל ה"דיירים הצפים", איתי , ונסה וליאון הם חסרי עמדות. שוב אף אחד כמעט לא העמיד את שי להדחה. מדהים איך שהוא מסובב את כולם על האצבע שלו. יוסי בובליל נראה היום כמו הנשיא קלינטון אחרי פרשת מוניקה לוינסקי. בקטע האחרון בחדר האח הגדול, עם עינב ואשר, הוא נראה כל כך מודע לזה שכולם רואים את הבגידה שלו באשר (בחירה ממש מטומטמת של יוסי, שבחר להדיח את השותף האסטרטגי שלו שלא ידיח אותו בחיים רק בגלל תגובה רגשית. זו מכה ניצחת לכל מי שאמר שיוסי הוא שחקן מחושב). כמו קלינטון, כדאי שגם הוא יתחיל לחשוש מ-impeachment בקצב הזה. אשר הוא בדיחת השבוע. לא ספרתי כמה קולות קיבל המקום הרביעי, אבל אולי יש מצב שאשר הביא את עצמו במו ידיו לראש בראש עם הבובלילים. נראה לי שאשר לא חשב (נקודה) או שאולי ניסה להבטיח לעצמו במין מהלך מטומטם את אהדת הקהל ע"י ש"יצלוב" את עצמו. התוצאה תהיה שהוא יראה איך אהבת הקהל הולכת לבובלילים למרות ה"הקרבה" העצמית שלו, שני יריבים שהוא לא יכול לנצח. ואיך אני מסביר את המשפט האחרון שאשר אמר - "אם אין אני לי מי לי"? אז שוב, ישנה האפשרות שהוא לא חשב (נקודה) אלא רק עלה לו איזה פתגם חסר ערך לראש; וישנה האפשרות שהוא נזכר שאסור לו לגלות במי הוא הצביע להדחה והסיק מזה באופן לוגי ומטומטם (דבר שיכול לקרות בלחץ של שידור חי) שהוא צריך להגיד שמי שהוא רוצה שיישאר הוא האדם שאותו הציע להדחה. שמתם לב איך חיברו לשי מוזיקה של האיש הרע בקטע של זריקת הכריות על ליאון? באופן רשמי שי הוכתר לאיש הרע של הבית בפריים טיים. אבל מה, נתנו במרומז גם אפשרות לצופה (העירני) לבחור: הראו את שי אומר על עצמו שמנסים להפוך אותו לאיש הרע של הבית. אז האם לשנוא את שי או להבין את שי?

BeN ShaDe

New member
אני חושב

שאי אפשר לדמיין את הבית בלעדי יוסי ועינב יותר מאשר שי. ערוץ 2 רק אכזב שלא שידר את משימת הבאנג'י שכ"כ חיכיתי לראות.

droriko

New member
למה אי אפשר לדמיין את הבית בלי יוסי

רוב היום הוא ממילא שרוע על הכיסא ואף אחד לא מדבר איתו.

My Little Fairy

New member
כי חייבים את הטמבל המכוער והערס.

כמו שהעריצו את צ'ינו והוא הוכתר למלך רק מלהראות כמו אהבל, כך גם יוסי.

droriko

New member
מבחינת יוסי אין שותפים אסטרטגים

יוסי יודע שאם אשר או בלי אשר הוא תמיד ימצא את עצמו להדחה , וממילא מי שיציל אותו זה הקהל.

קופנגן

New member
נכון, אבל מצד שני

הידיעה של שאר הדיירים שיש 3 שהוכיחו עצמם בהצבעה (יוסי ועינב, אשר פחות) היא כוח מרתיע בפני עצמו. כנראה שיוסי עינב ואשר כל כך פחדו מתיאום עמדות עד שהחליטו לא לתאם הפעם כלום. החשש שלי על יוסי (מעריץ שלו, מצטער) הוא שברגע שעינב תעוף הוא ישבר ולא יהיה אותו יוסי אני מקווה שהוא יתאושש מזה וילחם בכולם

Saladin

New member
אז יוסי מתחיל לבנות מגדלים באויר.

לדעתי ההדחה של אשר הורידה ליוסי נקודות. מה פתאום אתה מדיח חבר שלך, אחד מהקליקה שלך שבחיים לא יצביע נגדך, ורק בגלל שאתה בז לו על התרפסותו? ממש שטות. יוסי צריך כל קול בבית והשאננות המופגנת שלו מתחילה להרגיז את הדיירים האחרים והאמת, אולי גם חלק מהקהל (אותי לפחות באופן אישי). יוסי מתחיל לשחק לא כל כך חכם.

למעלה