ערוץ 2 פשוט לכלך.
לא רק שההדחה לא היתה היום (וזה דווקא טוב, אבל מנוגד לגמרי למה שהם אמרו וחסר כל קשר לתוצאות של ההצבעה) , אלא הדבר המרכזי שהרגיז אותי היה שמתחו אותנו כל התכנית בטענה ששלושת המודחים הם מפתיעים ושאי אפשר לדמיין את הבית בלעדיהם. וזאת בשעה ששלושתם כבר מועמדים ותיקים להדחה וכולנו רגילים כבר לדמיין את הבית בלעדיהם (חוץ אולי מיוסי), ומה גם שאשר הוא ממש לא אבן יסוד של הבית בעיניי. הדיבורים של ארז טל גרמו לי לחשוב ששי בטוח מודח ואולי גם צבר או ליאון, אבל מסתבר ששום דבר לא חדש ופשוט עבדו עלינו כדי שנראה את כל התכנית (והייתי רואה בלי קשר). אולי משתמע מהניסוח שלי שאני כועס, אבל האמת שאני לא. כי: א. אני לא כועס על דברים כאלה שטותיים. ב. ברור שהם צריכים ליצור מתח כדי שנראה. מדהים לראות כמה שכל ה"דיירים הצפים", איתי , ונסה וליאון הם חסרי עמדות. שוב אף אחד כמעט לא העמיד את שי להדחה. מדהים איך שהוא מסובב את כולם על האצבע שלו. יוסי בובליל נראה היום כמו הנשיא קלינטון אחרי פרשת מוניקה לוינסקי. בקטע האחרון בחדר האח הגדול, עם עינב ואשר, הוא נראה כל כך מודע לזה שכולם רואים את הבגידה שלו באשר (בחירה ממש מטומטמת של יוסי, שבחר להדיח את השותף האסטרטגי שלו שלא ידיח אותו בחיים רק בגלל תגובה רגשית. זו מכה ניצחת לכל מי שאמר שיוסי הוא שחקן מחושב). כמו קלינטון, כדאי שגם הוא יתחיל לחשוש מ-impeachment בקצב הזה. אשר הוא בדיחת השבוע. לא ספרתי כמה קולות קיבל המקום הרביעי, אבל אולי יש מצב שאשר הביא את עצמו במו ידיו לראש בראש עם הבובלילים. נראה לי שאשר לא חשב (נקודה) או שאולי ניסה להבטיח לעצמו במין מהלך מטומטם את אהדת הקהל ע"י ש"יצלוב" את עצמו. התוצאה תהיה שהוא יראה איך אהבת הקהל הולכת לבובלילים למרות ה"הקרבה" העצמית שלו, שני יריבים שהוא לא יכול לנצח. ואיך אני מסביר את המשפט האחרון שאשר אמר - "אם אין אני לי מי לי"? אז שוב, ישנה האפשרות שהוא לא חשב (נקודה) אלא רק עלה לו איזה פתגם חסר ערך לראש; וישנה האפשרות שהוא נזכר שאסור לו לגלות במי הוא הצביע להדחה והסיק מזה באופן לוגי ומטומטם (דבר שיכול לקרות בלחץ של שידור חי) שהוא צריך להגיד שמי שהוא רוצה שיישאר הוא האדם שאותו הציע להדחה. שמתם לב איך חיברו לשי מוזיקה של האיש הרע בקטע של זריקת הכריות על ליאון? באופן רשמי שי הוכתר לאיש הרע של הבית בפריים טיים. אבל מה, נתנו במרומז גם אפשרות לצופה (העירני) לבחור: הראו את שי אומר על עצמו שמנסים להפוך אותו לאיש הרע של הבית. אז האם לשנוא את שי או להבין את שי?