הפרק השבועי - פרק 13, 21:00

droriko

New member
צבר לא הצביע לאשר לא בגלל שהוא אוהב אותו

הוא העדיף להצביע לונסה ואיתי כי לדעתו הם יותר מסוכנים. מה שאבסורד זה שהוא רמז על כך לשי (וכאשר שי הזכיר את השם של ונסה הוא אישר!!) וההפקה לא עשתה לו כלום. כנראה שלהעמיד את צבר להדחה באשמה כזו לא יכניס יותר מדי אסמסים.

Lomsahne

New member
אמת-אשר יצא גדול...

איזה מהפך הוא עשה כל הכבוד לו,אני עכשיו אוהב אותו מחדש. צבר יצא גם גדול הלך לאשר שכולם יצאו לחצר וחיבק אותו כאב לו הלב על אשר באמת והוא אמר לו שהוא מבואס. אני מקווה שיוסי יעוף-הוא הראשון שבאמת בגד במישהו להצביע לאשר? בחיים שלי לא הייתי מעלה בדמיון הכי פרוע שלי שהוא יגיד אשר.

Lomsahne

New member
זה שונה לגמרי...

הוא הצביע לו בשבוע השני כשהיה את כל הקטע עם הכספת-סיבה לגיטימית להדיח את יוסי ומה את משווה בכלל את הקשר בין יוסי לאשר בשבוע השני לבין הקשר בינהם אחרי חודש וחצי ?

netash2

New member
אשר יצא הכי קטן שיש...

מה זה נתן לו שהוא הצביע לעצמו?? רצה לראות כמה הצופים אוהבים אותו? לפי דעתי הוא חשב שלא יצביעו לו דיירי הבית השבוע וסתם שם את עצמו כדי לעשות את עצמו "צדיק" כדי שמי שיראה את התכנית אחרי זה יגיד וואו איזה גבר אשר. אבל אם הוא היה חכם הוא היה שם את שי... ואם יוסי היה חכם היה שם את שי... ושי היה עף. ובהחלט יש קשר בין השבוע הראשון לעכשיו... אשר הצביע ליוסי כי הוא חשב שיוסי עשה משהו שנראה לו לא בסדר אז הוא הצביע. עכשיו יוסי חשב שאשר עשה משהו לא בסדר אז הוא הצביע לו... נכון שזה היה מטומטם מצידו... אבל גם אשר הצביע לו וגם אז בשבוע הראשון הם היו כבר חברים מאוד טובים. בקיצור נקווה עכשיו שעינב ויוסי יישארו ואשר לצערנו ילך...

nikename

New member
מישהו מוכן בבקשה להסביר לי

מה דרמטתי בהדחה הזאת? הרי הם כל שבוע מועמדים להדחה. סתם ניפחו לנו את הציפייה,"דמויות מפתח" "דמויות יסוד" "בחירות מפתיעות ביותר" אכזבה,קיוותי ששי יועמד(עם כל אהבתי לאחיו).

shiri1707

New member
אפילו יוסי אמר: "זה לא חדש"

נו באמת, אף אחד לא מופתע שם ואנחנו בטח שלא מופתעים. פשוט עבדו עלינו, הם לא התכוונו לעשות היום משדר הדחה.

הדרמתי

זה ששלושתם מועמדים...אין עוד איזה קרן...זה שלושתם...שהם כביכול החברים הכי טובים...ויכאב שאחד מהם ילך

u r a n i a

New member
../images/Emo46.gifעכשיו אתם מבינים למה דחו ליום שלישי?!../images/Emo46.gif

אשר
עינב
בובלילון
בריבוע

netash2

New member
איזה עצובבבבבבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אוףףףף :( אשר הזה מפגר... מה הוא שם את עצמו להדחה מה!?! רק אם הם היו חכמים הוא היה צריך לשים את שי ויוסי את שי וזהו.... אבל סתם!!! איזה מבאס.... טוב עכשיו נותר רק לקוות שיוסי ועינב יישארווווווו אשר שם את עצמו... בעיה שלו... לא מגיע לו שיצביעו לו בגלל זה !

יNOT

New member
../images/Emo6.gifהפוסט שלך מצחיק כי בעצם אמרת שמגיע למישהוא

שכן יצביעו עבורו
לא יותר פשוט לומר במפורש למי ?

נאלץ להסכים ../images/Emo185.gif

אבל שוב, כמו שאמרתי, יוסי כבר משעמם אותי ובכלל הוא מתחיל לדבר יותר מדיי, עם כל מיני שטויות שהוא פולט מהפה בלי טאקט. נכון שלהתקע בקירות ולשחק אותך הרקולס זה מגניב..אבל אני יסתדר יפה מאוד גם בלי זה. ממש נגעלתי שראיתי אותו בתחילת השידור היום, זה שהוא קלט שהוא כוכב בחוץ והתחיל לשמוח על זה חצי שעה. "לי מותר להגיד סתמי, אבל לה אסור"-חלאס..נהיה מעצבן! אנשים כמוהו לא אמורים לקחת תכנית כמו האח הגדול, אבל אני מאוד מאוד מאוד (מאוד) יופתע אם הוא לא ינצח.

BeN ShaDe

New member
אני כבר לא בטוח האמת.

פעם ראשונה שערוץ 2 הראו צד רע , או יותר נכון - לא מתחשב ואני בטוח שזה גרם להרבה להרים גבה לגביו.

בשביל שאר הצופים ../images/Emo185.gif

זה עוד קטע מצחיק מבית היוצר של בובליל. ו"מאמי" שענתה מתחתייך (שרשרתי אלייך כי אתה אח, אני לא יעמיד אותך להדחה בחיים
) - מה זה משנה למה הוא ככה חגג? זאת חגיגה חסרת טאקט וטיפשית. וגם זה שארז מנסה להקריא מועמדים להדחה והוא נדחף לו. רק היום יצא לי לראות את הקטע מההדחה של קרן בשבוע שעבר, וכאשר ארז אמר שהוא נשאר ראשון-הוא דיבר ודיבר ולא כיבד את שאר הדיירים האחרים שהיו במתח.

הוא עשה את זה כי....

ששבוע שעבר שהוא היה בהדחה ושעינב ואשר קיבלו את העונש - הם שמחו על הגב שלהם. בגלל זה הוא פרץ ככה אחרי שהם נשארו בוילה.

שחר 2006

New member
או לא ינצח אבל הוא ישאר עוד הרבה זמן ...

אין מה לעשות .. הצופים אוהבים לראות אנשים שעושים צחוק מעצמם,

אז מתי הוא כן יעוף? ../images/Emo185.gif

ההערצה אליו מטורפת. הוא הפך להיות גימיק, מדברים עליו הרבה הרבה יותר מאשר על ישראל/ליבי ודן/מרינה/נעמה כל אחד בזמנם שלהם. זה הגיע למימדים חדשים לדעתי, ואני שומע מה אומרים עליו באינטרנט ומה מדברים עליו ברחוב ומה מדברים במשפחה..זה ממש הפך להיות "יוסי בוביל הגדול" עוד לפני "האח הגדול"..

למעלה