הפרק השבועי - פרק 13, 21:00

אלונה56

New member
מסכימה

חבל שצבר לא יכול לראות את הדברים שנכתבים כאן. אולי זה היה נותן לו קצת חומר למחשבה.

bibaso

New member
הניחוש שלי - שי

יש מצב שהוא מנסה לעשות מהלך עלינו

Yaki J

New member
והנה שוב סטייה מהפורמט המקורי

בשום מדינה בעולם לא מותר להעמיד את עצמך להדחה.

Yaki J

New member
העריכה של השיחה שלה עם צבר היתה דוחה

פעם ראשונה שממש התחלתי לאהוב את עינב כשראיתי את השיחה שלהם בלייב, היו לה כל כך הרבה תובנות לגבי המשחק, היא ידעה לנתח את מערכות היחסים בוילה ובמיוחד הזהירה אותו ונתנה לו חומר למחשבה. אבל מה פתאום שיכניסו את זה? עדיף לעשות אותה ליצנית החצר ולהראות רק את הצד של שפרה וצבר.

Yaki J

New member
היא הסבירה לו מאיפה באו וממה נעלבו

ובכלל כל השיחה היתה תענוג- בשקט, בלי צעקות ואמוציות. הוא נפתח בפניה והיא היתה מאד כנה איתו ובסוף הצליח לחלץ ממנה שמי שסכסך בינהם הוא שי.

קפרי

New member
, זה סתם הרגשות שלך! פעם ראשונה לשם שינוי

התרשמתי והתרגשתי אפילו קצת ממה שאמרה, די לעשות מימי שאתם רוצים מסכן, היא הייתה די אנושית אתמול בשיחה איתו, ודי בסדר עם הקפיצה של הבנג'י ואני לא מבינה למה קשה לכם לקבל שהם (השלישיה) יש להם את הפגמים שלהם, ומותר להעיר להם כשחושבים שהם לא ואי אפשר כל הזמן להגיד: וואו, איזה יופי הם.רגלתם אבל אנשים משנים את דעתם לפי התוכנית מה שלגיטימי אז אי אפשר להאשים את ההפקה, למה כשהתלהבו מהם מאוד בהתחלה אף אחד לא התלונן? כי היה נוח? זו סתם התבכיינות, ההפקה לא עשתה רע בכך שראו את עינב משוחחת עם צבר, להפך, אני לא מאלה שמתות עליה ואתמול דווקא התרשמתי ממנה בנקודה זו לטובה.

ruti

New member
זוכרים את הדוגמנית ששאלה: מה זה אוטנטי? ../images/Emo6.gif

ShukyD

New member
בכלל לא פאדיחות

מה לעשות שלא כולם מבינים "מילים גדולות" לעומת שיפרה שיודעת לעשות בהם שימוש באמת יפה ונרחב אבל החוכמת חיים שלה שואפת לאפס

Prime Time

New member
מי ששואל- טיפש ל5 דקות

מי שלא שואל- נשאר טיפש תמיד. לדעתי זה מקסים שהיא לא מתביישת לשאול, זה מה שעושה אותה לאמיתית.

קפרי

New member
אף אחד לא מכיר שפה בשלמותה אם הוא לא איזה

בלשן או משהו כזה אבל יש מילים בסיסיות ויש כמות של מילים, כשלא יודעים יותר מידי לא אומר שהאדם רע אלא אחד שלא יודע ולא משכיל, במקומות מסויימים זה לא רלוונטי, במקרים מסויימים זה מביש. מי שקורא הרבה, לומד הרבה, גם משכיל לחיים (כולל התנהגות) וגם משכיל לדבר כמו שצריך וגם, תענוג ממשי לשמוע אותו! לי כיף (למרות שאני לא כזו) לשמוע משהו מדבר רהוט, ותקני יותר מלשמוע אחד שמגמגם ושואל כל מילה שניה מז"א.

Martha

New member
כן, קצת פדיחה

מצד שני, אני בהחלט מעריכה אותה שהיא שאלה מה זה ולא נשארה בבורות שלה.

shy6

New member
הקטע עם צבר ואשר

שראיתי את הקטע הזה בלייב הייתי בטוח שאבא של צבר כבר לא בין החיים. על מה כל הדרמה?? משחק למצלמה.

ShukyD

New member
זה היה לגמרי משחק ואני לא מבין איך אתה היחיד

שאמר את זה בינתיים.. זה היה כל כך לא אמיתי, הבכי שלו, ה"טיולים" שלו בחצר והאגרופים לקורות. על מי אתה עובד? עם מי אתה משחק? על מה אתה בוכה? לגמרי משחק ומסכן אשר שמאמין בבני אדם ואוהב אותם בלי תנאים.

למעלה