לצערנו אף אחד מאיתנו לא מדד לכמה הבנאדם אמיתי. יש רמאים בעולם והרבה אנשיפ נופלים בזה
S ShukyD New member 12/10/08 #76 לצערנו אף אחד מאיתנו לא מדד לכמה הבנאדם אמיתי. יש רמאים בעולם והרבה אנשיפ נופלים בזה
ג גוני3 New member 13/10/08 #260 ועוד איך הצגה ואחר כך הלך להרגיע את המשפחה שהוא בסדר וקיווה שיבינו שעשה הצגה
D droriko New member 12/10/08 #58 הא ניסה להצדיק בפני אשר את ההצבעה שלו נגדו כאילו רצח רבין בשביל צבר זה כבר משהו אישי . הבעיה שאשר לא קלט את הרמזים ועוד לא הבין שצבר הצביע נגדו.
הא ניסה להצדיק בפני אשר את ההצבעה שלו נגדו כאילו רצח רבין בשביל צבר זה כבר משהו אישי . הבעיה שאשר לא קלט את הרמזים ועוד לא הבין שצבר הצביע נגדו.
מ מאמי ללא צנזורה New member 12/10/08 #45 ארז פלט שיש 3 שמועמדים להדחה ולא משנה מי ילך מהם...הבית לא יראה אותו הדבר. סוף סוף ערוץ 2 מראה את הפרצוף של שי
ארז פלט שיש 3 שמועמדים להדחה ולא משנה מי ילך מהם...הבית לא יראה אותו הדבר. סוף סוף ערוץ 2 מראה את הפרצוף של שי
ה הריאליסטי New member 12/10/08 #47 ../images/Emo2.gif ה-3 שמועמדים להדחה היום: יוסי, עינב ושי רק הם דמיות מרכזיות..
S sky2222 New member 12/10/08 #74 זה נראה מה זה רדוד בתקציר בערוץ 2 אני לא מאמין שאני רואה את הזבל הזה..
O oren987 New member 12/10/08 #61 לכל הבכיינים - צבר אחלה גבר!! פשוט נשמה טובה! ריגש אותי חבל על הזמן - וגם ראו שזה אמיתי.
R ruti New member 12/10/08 #68 אחלה רמאי התכוונת. צבר הביתה ביום שלישי הגיע הזמן להוציא את החנון המשעמם הזה מהדירה.
כ כוכבית מזהב New member 13/10/08 #257 האמת שצבר יצא גבר, חשבתי שהוא יצביע לאשר... אבל לא כנראה שבאמת סלח לו. הוא גם הראשון שניגש וחיבק אותו אחרי התוצאות
האמת שצבר יצא גבר, חשבתי שהוא יצביע לאשר... אבל לא כנראה שבאמת סלח לו. הוא גם הראשון שניגש וחיבק אותו אחרי התוצאות
R ruti New member 12/10/08 #62 צבר הוא שחקן. לא מאמינה לאף דמעה זו היתה הצגה אחת גדולה כדי לרמות את אשר וגם את עינב