הפרק השבועי - פרק 13, 21:00

הצבעות עד עכשיו.

הדחה 5 צבר - איתי ונסה לאון - אשר יוסי רנין - יוסי עינב איתי - עינב אשר קולות איתי - 1 ונסה - 1 אשר - 2 יוסי - 2 עינב - 2

בהלםם

New member
עצוב מאוד אם זה הכיוון

וממש לא מפתיע......הפקה מגעילה לביינתים חבל שצפיתי בתוכנית היום אהבתי את ארז טל עד לתוכנית הזו הוא פשוט מגעיל אותי מכל הבחינות

מ.ו.ש.ח.ת.י.ם נמאסתם

לא יכול להיות הלכה התוכנית , לא צופה יותר נבלות חרא של הפקה שי הלוואי תתבע בבריכה ינוכל

יNOT

New member
תטבע - רושמים עם ט , אחרת זה אומר שהוא

יגיש תביעות קטנות בבריכה או משהו
וחוץ מזה , זה רק תוכנית טלוויזיה , אל תקח את זה קשה, פשוט אל תראה את זה יותר

TLV GUY2

New member
עריכה מגמתית... זאת ממש לא השלישיה שתועמד

יש את ההצבעות של אשר, יוסי ועינב... שפרה בטוח תועמד להדחה... ויש עוד מישהו שהעמיד את עצמו להדחה... אולי שי...(הכצעקתה?)

Superboi

New member
בקשר למשימת הבאנג'י../images/Emo59.gif

הגזמנו קצת. אולי הם רצו שנראה את המשימה במשדר המרכזי, אז הם ניתקו את המצלמות, אבל יותר חשוב: אם אחד המתמודדים היה נפגע? באמת אנחנו והמשפחה שלו צריכים לדעת ולראות את זה בשידור חי?

שיתנו ליוסי ועינב מנוחה

לא עושים להם חיים קלים בבית. ליאון בכלל-הוא רואה שכל שבוע הוא מנסה להעיף את יוסי ולא הולך לא אבל הוא בכל זאת ממשיך.

ruti

New member
ליאון מבין שיוסי מסוכן עבורו בגמר. הוא יפסיד

ולכן הוא מנסה להדיח את יוסי

ShukyD

New member
יוסי קרע אותי היום

עם הקטעים שלו עם ונסה "אפילו הבנאדם שהמציא את המילים כבר שכח אותן, אבשלום קור ממציא לנו מילים" שנתקע בזכוכית, שעשה מול המראה הרקולס
נשפכתי מצחוק גם עינב דופקת מכות לאשר עם כפכפים היה מצחיק לצערי מסתמן שהמועמדים להדחה יהיו יוסי עינב ואשר... אבל אחלה פרק, מעניין ומצחיק ורציתי לראות היום את המשימה

BeN ShaDe

New member
יוסי היה כ"כ במיטבו היום!

תמיד שמראים אותו ושמים את המנגינה הקבועה שלו אני ישר צוחק.
כל הדברים שציינת + הקטע שהוא עצם עיניים בקפיצה של עינב שאפילו גרם לאסי להתפקע מצחוק בלייב.

igor p1

New member
שקוף שקוף מאוד

3 המועמדים להדחה הם:אשר ששם את עצמו ,יוסי ועינב ,כי בלעדיהם הבית יהיה שונה ,נראה לי אשר הולך הביתה כדי ,זהו כנראה שמספיק לו שם. צבר כנראה סלח לעינב ואשר באמת ולא שם אותם להדחה וערוץ 22 יודע איך ליצור רייטינג ליום ג' ,להראות את משימת הבנג'י וההדחה ,יהיה מעניין.

igor p1

New member
אשר הולך הביתה בשלישי

המצביעים לא טיפשים הבן אדם רוצה ללכת,רע לו שם,ראו את זה עוד שבוע שעבר הוא לא שמח שהוא נשאר,הוא הגיב להודעה שהוא נשאר בביטול,האנשים ייתנו לו ללכת ,מעניין מאוד מה עינב תעשה בלעדיו.

droriko

New member
תגידו, רק אני מחכה להצבעה כל שבוע ומתאכזב

כל פעם מחדש? כנראה שהמתמודדים משעממים לא רק בוילה אלא גם בחדר האח הגדול חוץ מההצבעה של קרן כנגד נעמה , מכל עשרות ההצבעות עד עכשיו שום הצבעה לא היתה קיצונית ומפתיעה לא רתאו את ליאון תופס יוזמה ומצביע כנגד שי , לא תראו את צבר או איתי מואסים בשילטון האימים של שי ומצביעים נגדו , לא תראו את צבר שמאס בשיפרה מצביע כנגדה , כולם בהצבעות שלהם הולכים על המתון והקל , זה ממש מוריד מהחשק לצפות.

droriko

New member
זה לא מפתיע כי זה גארבג' טיים

אנחנו כבר יודעים שאשר להדחה לפני כן . חוץ מזה שראו את המתיחות בבית בין יוסי ואשר אז זה לא הכי הפתיע.

למעלה