שימו לב להפתעה לדיירים היום
ה הריאליסטי New member 12/10/08 #91 ../images/Emo2.gif שימו לב להפתעה לדיירים היום ../images/Emo26.gif
P Prime Time New member 13/10/08 #186 גם אני חשבתי. שמתי לב שגם אם הם מצליחים במשימה, וגם אם לא הם בכל זאת מקבלים את הפרס (מכונת אספרסו, מנגל...)
גם אני חשבתי. שמתי לב שגם אם הם מצליחים במשימה, וגם אם לא הם בכל זאת מקבלים את הפרס (מכונת אספרסו, מנגל...)
י יNOT New member 12/10/08 #95 לפחות הם הבינו שבלי אלכוהול הם יכולים לשים את "הנפסל לשידור" - ככה לפחות הצופה חושב שקורה משהו מעניין בתקווה שהאלכוהול ייגרום להם קצת להיכנע לייצרים
לפחות הם הבינו שבלי אלכוהול הם יכולים לשים את "הנפסל לשידור" - ככה לפחות הצופה חושב שקורה משהו מעניין בתקווה שהאלכוהול ייגרום להם קצת להיכנע לייצרים
D droriko New member 12/10/08 #93 אני לא מאמין! הם אשכרה שידרו בערוץ 2 מול 30 אחוז רייטינג תמונות מיום כיפור בוילה "קדושת החג" אעלק אפסים
אני לא מאמין! הם אשכרה שידרו בערוץ 2 מול 30 אחוז רייטינג תמונות מיום כיפור בוילה "קדושת החג" אעלק אפסים
נ ניחוח של אישה New member 12/10/08 #99 המשימה של שי משום מה... עברה בהצלחה. עכשיו תגידו לי אתם אם כל העסק הזה לא מסריח??? הם שומרים על התחת של שי.... לא יודעת מה איתכם...אבל התוכנית הזו מתחילה להימאס עלי. מה שהוא לא יעשה,הוא יוצא מזה...משהו פה מסריח חבל"ז.
המשימה של שי משום מה... עברה בהצלחה. עכשיו תגידו לי אתם אם כל העסק הזה לא מסריח??? הם שומרים על התחת של שי.... לא יודעת מה איתכם...אבל התוכנית הזו מתחילה להימאס עלי. מה שהוא לא יעשה,הוא יוצא מזה...משהו פה מסריח חבל"ז.
י יNOT New member 13/10/08 #102 אני לא מבין למה אתה מופתע? ../images/Emo6.gif אני הרי כל החג צעקתי את זה עד כדי כך שביקשו ממני להפסיק עכשיו אתם יודעים שהבדיחה היא על חשבונכם
אני לא מבין למה אתה מופתע? ../images/Emo6.gif אני הרי כל החג צעקתי את זה עד כדי כך שביקשו ממני להפסיק עכשיו אתם יודעים שהבדיחה היא על חשבונכם
B BeN ShaDe New member 13/10/08 #171 איזה תמונות? שידרו את הארוחה מפסקת ואז ישר דילגו לצאת יום כיפור.
D droriko New member 13/10/08 #233 שידרו את אחרי הארוחה כשאשר ביקש מהם סליחות וגם ראו אותם נכנסים איתו לבית הכנסת, היה בהיר בחוץ אז אני מבין שזה לפני צאת היום הזה.
שידרו את אחרי הארוחה כשאשר ביקש מהם סליחות וגם ראו אותם נכנסים איתו לבית הכנסת, היה בהיר בחוץ אז אני מבין שזה לפני צאת היום הזה.