הפרק השבועי - פרק 13, 21:00

הצבעות - תוצאות.

הדחה 5 צבר - איתי ונסה לאון - אשר יוסי רנין - יוסי עינב איתי - עינב אשר עינב - שפרה ושי שפרה - עינב יוסי ונסה - רנין יוסי שי - עינב יוסי אשר - אשר יוסי - שפרה אשר קולות איתי - 1 ונסה - 1 אשר - 4 יוסי - 5 עינב - 4 שפרה - 2 שי - 1 רנין - 1

נועה21

New member
למה לא הראו את זה ששי אמר "לפרק את השלישיה"?

והמשימה שלו הצליחה. החיילים שלו הצביעו להם

קופנגן

New member
רק תסבירו לי מה מפתיע בהדחה?

3 מודחים כל כך מפתיעים... אשר הביא את זה על עצמו, זה ברור שהוא יעוף פשוט ממש אהבתי את המילים שיוסי אמר, הוציא לי אותן מהפה, גם לי נמאס היה לשמוע מהשטויות וההתרפסות של אשר הדבר היחידי שמעצבן אותי זה הזחיחות ששי מרגיש עכשיו, אבל זה יעלם לו בהדחה הבאה

droriko

New member
מה שמפתיע הוא

שגילינו שארז טל הוא שקרן עלוב שמכר את עצמו בשביל רייטינג

יNOT

New member
../images/Emo6.gif ולמה זה מפתיע?

זו העבודה שלו, זה הערוץ שלו (כמעט). לא ממש מפתיע שבתוכנית טלוויזיה ישקרו לך. וכמו שנאמר במיוחד לא בריאליטי

keren didi1

New member
רוצים לדעת איזה שיר ונסה מפזמת לה בלייב...

חחח השיר בצרפתית
Amel bent-Ma philosophie

חלאס, יוסי מעצבן ../images/Emo185.gif

זה רישמי! צריך להעיף אותו. לצערי זה לא יקרה וחבל, אבל אני ממש רוצה לראות את יוסי עף השבוע. לדעתי-ברגע שיפרידו את עינב מיוסי (או ההיפך) אז דברים ישתנו בבית. אשר אומנם ייחסר מאוד, אבל הדברים לא עד כדי כך יתערערו. אגב-לא קראתי תגובות ומצטער אם כתבו-אבל שמתם לב שעינב היחידה שקלטה מה שי עושה?

BeN ShaDe

New member
בהחלט שמתי לב לזה.

חבל שהיא היחידה וחבל שהיא לא (?) שיתפה את זה עם האחרים.

gilamit

New member
הוציאו לי כבר את החשק מלראות את התוכנית

הם פשוט הורסים אותה (ההפקה)

רנין ממש צבועה....

משחקת אותה מסכנה....כאילו ממש כואב לה שהקריאו את השמות של יוסי ועינב. ואח"כ מסתכלת במבט ממזרי על שי. וסחטיין על עינב....שהיא קלטה את הפרצוף של שי

ShukyD

New member
מצחיק אותי שהיא יושבת שם ואומרת

"לדעתי היא לא ישרה" "לדעתי הוא לא ישר" "לדעתי הם מלוכלכים" ברגע שאמרה "שי הוא כמו אח שלי" זה כאילו קבלו ביטול על מה שאמרתי קודם על יוסי ועינב, זה כבר מסביר הכל.

היא ממש מגעילה

רנין...העיקר שהיא שונאת "צבועים"... איך היא מעיזה ראבק... מלכת הצביעות... ממש כואב לי על זה שמתחילת התוכנית עינב מועמדת כל שבוע...אומנם היא אף פעם לא עפה וזה מה שנותן לה כוח לדעת שהקהל אוהב אותה..אבל זה גם לא כ"כ נעים לדעת שהדיירים לא רוצים שתיהיה בבית. הצביעות חוגגגת....חבל שהיא היחידה שקלטה את שי באמת... הוא מדבר עכשיו עם אשר ואומר לו "אתה לא תלך. אתה תשאר. דיי הפעם הם לא ישאור שניהם"... איכסס....

iNEEDit25

New member
פשש מאוד דרמטי

אשר, יוסי ועינב מועמדים להדחה - מה כזה דרמטי? בשביל זה שווה להאריך את ההצבעות (וכמובן לגרוף עוד רווח על סמסים) עד ליום ג'? כל שבוע יוסי ועינב מועמדים להדחה, זה כבר נהיה בדיחה (צריך שבוע אחד לתת להם חסינות). מקווה שאשר יעוף, כדי שיהיה עם הבת שלו.

כן../images/Emo4.gif

לדעתי הם פשוט פחדו שלא יהיה להם מה לשדר ביום שלישי בגלל זה הם גם דחו לשם את הבאנג'י התירוצים שלהם ממש מטומטמים. עינב ויוסי עמדו כבר 5 פעמים להדחה, וגם אשר פעם אחת. זה היה הרבה דברים - מפתיע זה לא היה. לא יודע אם זאת ההפקה או ארז טל, אבל מישהו שם חושב שאנחנו ממש ממש מטומטמים.

ShukyD

New member
פיספסתם את הנקודה

הדרמטי פה הוא ששלושתם מועמדים להדחה, מה שאומר שאחד מהם בטוח עף כי עובדה שכל פעם אחרת שהם היו מועמדים להדחה הם נשארו הפעם אין כזה דבר, אחד הולך.

TLV GUY2

New member
הסיבה האמיתית לדחיית ההדחה היום

ההפקה פוחדת שבטעות יוסי בובליל יעוף... בנוסף המטרה שלהם הייתה מההתחלה להעיף את אשר בתור דתי אחד, ולהביא את חזני בתור המחליף שלו...

ShukyD

New member
תוצאות מאכזבות להדחה

מבחינתי הסיבה היחידה שאני לא מתעצבן היא שאשר ביקש ללכת הביתה לבד כל הכבוד לו, הוא גם יודע שמבין שלושתם הוא זה שילך וזו אמת של בנאדם, בניגוד לדמעות של צבר שאומר שברגע שאנשים מכבדים אותו, את השבת, את כל מה שמסביב, הוא לא מעמיד יותר אף אחד. הוא ראה, עובדה שזו פעם ראשונה ששיפרה לא מצביעה לו ועובדה שגם צבר לא הצביע לו ובכלל חוץ מ<לא זוכר מי זה היה>, אף אחד לא הצביע לו. אז הוא קלט טוב את האווירה מסביב ועמד במילה שלו.. כל הכבוד לו בנאדם אמיתי. אין פה שום תרגיל ושום קומבינה. מבחינתי לא משנה מי ילך, יהיה חסר בתוכנית, יוסי הכי פחות אבל לצערי הסיכוי שהוא ילך הוא הכי נמוך כרגע. יום בהחלט לא טוב לאח הגדול, עוד הדחה כזאת ותראו את זה באחוזי רייטינג.

למעלה