הפרק השבועי - 2X23

Koki Girl1

New member
כי כי ככה היא התחילה איתו../images/Emo6.gif

כמו שאמרו למטה האוס סתם התלהב
וכשהיא באה אליו הוא שאל אם היא באה רק בשביל להגיד תודה והיא אמרה לא

randomguy

New member
../images/Emo6.gif אתן צודקות בקשר להאוס, שהוא סתם

התלהב, זה רגיל בשבילו להתנהג ככה, לפחות מילולית, הפעם זה היה קצת יותר, אבל עדיין זה האוס
בקשר לקאדי בסוף הפרק, נדמה לי שהוא שאל אותה עם היא באה להגיד תודה רק בשביל הזריקות, אז היא אמרה שלא, כי התכוונה שהיא אומרת לו תודה על כל מה שהוא עשה למענה (לא רק הזריקות), וזה היה הרבה: הוא גם לא גילה לאף אחד, גם עזר לה עם הזריקות, והכי חשוב, הוא דאג לה, שהיא לא תקח תרומת זרע דפוקה
הוא היה ממש נחמד עליה והיה מגיע לו שהיא תבוא במיוחד להודות לו על כל זה

Benjamin Turner

New member
גם לדעת ליסה אדלשטיין. והפרשנות

שלה לעזיבה של קאדי מבלי לבקש זאת היה שכשהיא ראתה את האוס, היא הבינה שאם כבר, אז היא רוצה ממנו ילד בדרך המסורתית (מערכת יחסים included), ולא רק כתרומת זרע. צודקת

MommyHug

New member
וואלה?

חחח כשראיתי את הקטע זה היה לי מאד ברור או שהיא הבינה מה שאמרת או שהיא הרגישה לא בנוח לבקש ממנו לפי המבט שלו- גם הוא הבין את הכוונה שלה...

אז...../images/Emo55.gif

הוא לא אבא שלה?
אני קצת דפוקה, אז לא ממש הבנתי. אני אצטרך לראות את זה שוב מחר

S o u l i s t

New member
למה האוס אמר לו שהם "השתוו" ?

ולמה הוא אמר לילדה שהוא כן אבא שלה, אם היא הרי יודעת את האמת..?

Hieros Gamos

New member
היא לא יודעת את האמת.

היא לא ידעה מי זה אבא שלה אבל היא חשבה שזה לא הוא כי, תכלס, הוא לא ממש דומה לה (
)....אני מניחה. השתוו כי אחרי אממ...מה שהאוס עשה עם החברה של קרנדל דאז (
אני כל כך אוהבת את הסצינה של ה-technically...למרות שזאת אחת הסצינות האנטי-האוס/ווילסון-יות ever. ווילסון כאילו חושב- הוא לא הגעיל אותי עם העובדה שהיא חירבנה מהפה אבל ההתנהגות שלו היא ממש מגעילה
אבל הוא כזה מצויין
) הוא עכשיו עשה משהו בשבילו למרות שהוא ידע שהילדה משקרת לו והכל

S o u l i s t

New member
פייי אני כ"כ צריכה לראות

כל פרק של האוס פעמיים בשביל להבין..
תודה!

מה? איזה הגזמה..

זה לא כל כך מסובך להבין בפעם הראשונה, למען האמת, היא די צפויה רוב הפעמים..(זה לא אומר שהיא לא טובה עדיין)

Benjamin Turner

New member
אני לא מתייחסת למה שעל פני השטח

(מחלות, מי האבא וכאלה), אלא לעומק הדברים. בפרקים השווים באמת צפיתי הרבה יותר מפעמיים, ועדיין מצאתי ניואנסים חדשים. אבל אני קשה, אני מודה
אה, וברור שהיא צפויה. הנוסחתיות היא חלק מהענין וחלק ממה שמאפשר לסצינות מסוימות וגם לפרקים כמו three stories וno reason להמם אותנו.

באמת?

מה למשל גילית בצפיות חוזרות שלא גילית בצפיה ראשונה? ואגב, המחלות זה הדבר הכי מסובך בסידרה הזאת..

Benjamin Turner

New member
לא כל כך, חלקן הנכבד עלו בהרצאה זו

או אחרת אצלנו
יש דברים בסדרה הרבה יותר מורכבים ודו-משמעיים מהמחלות. ומה גיליתי בצפיות חוזרות ונשנות? באיזה פרק? באופן עקרוני, בצפיה ראשונה אני מגבילה את עצמי לרמת ההנאה הבידורית מהשואו, מהעיניים הכחולות שמפזזות לי על המסך, מהאמרון/האדי/ג'יימס/האוסטייסי, מהאופנוע, דברים כאלה, והחל מהצפיה השניה ואילך מתחילה לנסות להוציא/לזכור א. פרטי מידע על הדמויות, ב. אוליגו-משמעויות של סצינות מסוימות (נניח, בthree stories, שתי הסצינות של האוסטייסי, או בlove hurts, סצינת ההאמרון), ג. קשרים בין הקליניק לPOTW לשם הפרק וכו' וגו'. כמובן שלא בכל פרק יש מורכבות שמצריכה כזו בחינה מדוקדקת, אולם לא חסרים פרקים שכן. ושוב, אני מניחה שרוב האנשים (בטוח שגל, למשל) קולטים את הדברים האלה כבר מצפיה אחת, אבל אני לא. אני קשה, כאמור.

Benjamin Turner

New member
חלקנו אכן מכורים כבדים, וToryMaster

יכולה להעיד על מידת אי השפיות שאופפת אותי בימים אלה עם יציאתה לאוויר העולם של העונה החדשה.

טוב אני בדרך ../images/Emo122.gif

העובדה שאני יושבת ב-5 בבוקר במחשב ומדברת על האוס, לא יכולה להעיד שאני שפויה במיוחד.. (אגב הגבתי לך בשירשור הזה של שלושת סיפורים)

למעלה