הפרק השבועי - 2X23

neurotica

New member
אז כמו שאמרתי -

לנצח בגןעדן (טוב, אולי האמא לא, תלוי איך מסתכלים על זה).

randomguy

New member
../images/Emo45.gif יצא בערך מה שאמרת, אבל זה

היה lucky guess
נראה לי שעדיין צריך לחשוב על הפרק, כי אולי יש עוד משמעויות לשם FOREVER שלא חשבנו עליהן.

randomguy

New member
ציינתי את זה שלמרות שלא ידעת את

הציטוט, נחשת בדיוק את התשובה הנכונה
היה לך גם מזל וגם שכל. אפילו האוס הרבה פעמים מצליח בעיקר בזכות מזל טוב, בכדורגל אומרים שהמזל הולך עם הטובים

shiiiran

New member
שאלות ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אתמול ראיתי בפעם השניה את הפרק כי חשבתי שאני אבין יותר.. זה לא קרה.. 1. למה האוס שיקר לנערה בנוגע לאבהות?
2. למה הוא אמר ל"אבא" שלה: אנחנו שווים?
3. מאיפה הדיסק עם המוזיקה הזה נחת? מי זה מדבר שם? סבא של הנערה? מה הקשר באמצע החיים?
ובגלל שראיתי רק את הפרקים האחרונים של העונה השניה של האוס אז אתם יכולים להגיד לי הסטוריה קצרה על הדמויות? הבנתי שלהאוס היתה חברה שעשתה לו את הטיפול ברגל ומאז הוא צולע והבנתי שהאוס ווילסון שותפים (הם עדיין שותפים?). ועוד משהו: האוס זה השם משפחה שלו?
אם כן.. מה שמו הפרטי? תודה מראש

randomguy

New member
תשובות

1,2 תקראי מה שכתבתי למעלה (די בתחילת השרשור הזה). 3. זה דיסק של סבא של הילדה. אולי קרנדל (החבר) נתן להאוס אותו (לא זוכר), הסבא מדבר ואומר שכלי הנגינה שלו (מה שזה לא יהיה) לא מכוון טוב, והאוס אומר שלפי הנגינה הכלי כן מכוון ויש לסבא הזיות שמיעה בגלל צבירה של ברזל, וזאת בעייה תורשתית שהאוס הבין שהילדה ירשה ולכן הורה להפסיק את ביצוע הביופסיה של הכבד. את כל מה שקרה להאוס בעבר, תוכלי לראות בשידורים חוזרים של העונות הראשונות. שמו הפרטי הוא גרגורי \ גרג. (לפי הפרק הזה מסתבר שהיה לו כינוי ג'י מן).

randomguy

New member
עדיין אין לי מידע רשמי לגבי שידורים

חוזרים, בהזדמנות אני אדבר אתם. אבל אני כמעט בטוח שהם ישדרו את העונות הראשונות בשידורים חוזרים כי ערוץ 3 תמיד עושה ככה. גם אחרי שידור העונה הראשונה היו שידורים חוזרים שלה בקצב של חמישה פרקים בשבוע. בכל מקרה אל תתפתי להצעות להוריד פרקים מהרשת כי הורדה מהרשת של פרקים היא עבירה על החוק המגן על זכויות יוצרים, בלי קשר לאיך מפרשים את החוק. וחוץ מזה האיכות של הפרקים מהרשת היא לכל היותר 17.5 אחוז מהאיכות של השידורים בטלוויזיה (בתמונה ובסאונד).

shiiiran

New member
עוד שאלה (אתה הבאת את זה על עצמך)

"בהזדמנות אני אדבר איתם"? עם מי? ועוד משהו: קמרון (אני מקווה שזה השם שלה) היא יהודיה? אם אני לא טועה יש לה שם משפחה כמו אדלשטיין או משהו כזה..

shiiiran

New member
לא זאת לא קמרון

ניכנסתי לקומונה שלך.. קמרון זו מישהי אחרת.. אז מי זאת האדלשטיין הזאת שרואים בכתוביות בשיר הפתיחה? (אני מנהלת דו שיח ביני לבין עצמי..)

neurotica

New member
ליסה אדלשטיין = ליסה קאדי

כן, יהודיה. אפילו היתה בביקור בארץ לא מזמן.

randomguy

New member
דיבנו הרבה על הביקור של ליסה בארץ

בפורום, זה היה לפני חודשיים נדמה לי. יש לה קרובי משפחה בארץ. כמו שכתבה מאיה, ליסה אדלשטיין היא יהודיה, וגם הדמות שלה בסדרה, ליסה קאדי היא יהודיה. אבל ג'ניפר מוריסון (משחקת את אליסון קמרון) היא לא יהודיה (נוצריה לצערנו)...בקומונה שלי יש תמונות יפות שלה (היא מאוד מאוד יפה), ושל החבר שלה ג'סי (שמשחק את צ'ייס). בדיוק התחלתי שירשור תמונות של ג'ניפר וג'סי בקומונה שלי. והתכוונתי שאני אתקשר בהזדמנות לICP, המפיקים של ערוץ 3 בכבלים ובלווין כדי לברר מתי יהיו שידורים חוזרים ומתי תתחיל העונה החדשה בארץ.

randomguy

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

דרך אגב, אם את מחבבת את ג'ניפר (קמרון) או ג'סי (צ'ייס) או שניהם, את מוזמנת לקומונה שבקישור בחתימה שלי

למעלה