הפרק השבועי - 2X23

Benjamin Turner

New member
ברור שלא, זה כל הכיף (הדו-משמעות,

שהיא יותר מכל לדעתי מאפיינת את האוס
)

lovely max

New member
רגע אז האוס גרם לחברה של קרנדל

לבגוד בו איתו? כדי שהם ייפרדו? כי היא היתה פסיכית? אוקיי. עכשיו הכל הגיוני.

randomguy

New member
אני לא הבנתי את זה ככה, לדעתי

האוס פשוט אמר לחבר שלו לא להתחתן איתה, והוא גם התנדב ללכת לדבר איתה כדי שהיא תיפרד מהחבר שלו (מה שהחברה ביצעה בהאוס לא קשור בעליל). אבל האוס הרגיש רגשי אשם על זה שבגללו החבר שלו לא התחתן עם הבחורה ההיא (למרות שלדעתו היה מוצדק מצידו להפריד בינהם, בגלל מה שכתבת). אבל ראיתי את הפרק רק פעם אחת, אז אני ממש לא בטוח שהבנתי נכון.

שאלהה:

מישהו יודע מי השחקן ששיחק את החבר הטוב של האוס? כי הוא ממש ממש מוכר לי!!!! (תודה לעונים
) מישהו יכול לכתוב את רשימת השירים שהיו בפרק היום?

את יכולה למצוא לי קישור מדויק?

או להסביר לי איפה זה בדיוק? כי אני לא רואה. כתוב שבפרק הזה אין:p.

Hieros Gamos

New member
גם באתר של פוקס לא מצויין שומדבר

אז כנראה שזה היה משהו רנדומלי לחלוטין, אין לי מושג

Koki Girl1

New member
מור../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif תתחברי למסג'ר!!../images/Emo2.gif והוא ש

יחק במה בנים רוצים ובלהתחיל מחדש

Hieros Gamos

New member
כאב לו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif השלמות

האוס מסומם ^^' זה כזה ליד-אין מצויין לפרק הבא...אם אתם מתעמקים בפרק הבא that is... אני אוהבת את הפרק הזה. ממש ממש ממש אבל כל כך לא מספיק ווילסון! וכזה unresolved tension בין האוס לקאדי..זה הפרק שדחף את ההאדיות שבי לעבור את ההאמרוניות כי עד שם זה היה די בשיוויון...מה שבטוח זה ששומדבר לא משתווה להאוס ווילסון

randomguy

New member
בגלל שהוא כל הפרק סבל מכאבים זה

הזכיר לי קצת את DETOX, כולל המסאג'סיטית!
והאוס\קאדי היה מדליק לגמרי

sacrament

New member
פרק חביב

ההאדי היה ממש ממש מגניב
חי חי "חשבתי שפגשתי כבר את כל החבר האחד שלך" את המטופלת השבועית לא אהבתי. לא רק אותה, אלא את כל העלילה. הקליניק היה ע=נ=ק=! והילד היה ממש בונבוניירה (וגם הזכיר לי ילד דומה מאיזה סרט, אבל הסרט היה מזמן, אז כנראה לא הוא).

shiiiran

New member
הילד היה דומה

לילד מסטיוארט ליטל שבו שיחק גם יו לאורי..

למעלה