הפרק השבועי - 2X23

sacrament

New member
התכוונתי לילד הזה

בלונדי עם משקפיים חמוד, הא? זה מהסרט ג'רי מקגוויר (טום קרוז) יש מצב שזה אותו אחד מסטיוארט ליטל???

lightanddark

New member
פרק מעולה!

אבל איכככככככככככככככסססססססססססססססס! מה זה צריך להיות הדבר הזה עם הu know מהפה.... אהבתי שהאוס לא סיפר לו את האמת ושיקר לילדה איזה חמוד! ומה קרה שפתאום כואבת לו הרגל? ולמה הוא לא שומר לי גם קצת מורפיום? למרות שאם הוא סיים עם הוויקודין.....

randomguy

New member
הבעיה עם זה שהוא שיקר לילדה ולחבר

זה מתישהו בעתיד הילדה יכולה לעשות שוב בדיקת אבהות ולגלות שהיא לא באמת הבת שלו, ואז המתנה שהאוס נתן לחבר שלו תאבד.

lightanddark

New member
למה שהיא תעשה את זה?

הרי האוס אמר לה שהוא עשה את הבדיקה וזה יצא שהוא באמת אבא שלה

randomguy

New member
תיאורתית, היא יכולה בעתיד לפקפק במה

שהאוס אמר, ולעשות בדיקה נוספת, אבל זאת סתם התפלספות מיותרת מצידי.

randomguy

New member
אני לא מבין בזה אבל נראה לי שהוא

שהוא כן צריך לאמץ אותה או להוכיח שהיא הבת שלו כדי שהיא תהיה מוכרת בתור הבת שלו לפי החוק. זה דיון מאוד OFF, בא נחזור לדבר על האוס

אעע!! ידעתי!!

ידעתי שהא שיקר לה! מהרגע שהוא אמר לה.. כזה תסריט האוסי... איך הוא תמיד יוצא כזה מלך.. במיוחד עם הקטע הזה עם זה שאמור לתרום לקאדי את הזרע.. חחח איזה מלך ההאוס הזה, איך הוא תמיד רואה דרך כל הבולשיט של אנשים.. נו שיעשה כבר לקאדי ילד וזהו.. (שיעשה לי ילד בעצם
)

Benjamin Turner

New member
get in line ../images/Emo3.gif

ומה לעשות, כשאתה מניח את הגרוע מכל לגבי אנשים, more often than not אתה עתיד לצאת צודק.

randomguy

New member
צפי שוב בפרק על Role Model כדי

לקבל את ההרצאה של הסנאטור שאומר להאוס שעדיף להאמין באנשים ולהתאכזב מדי פעם מאשר להיות צינים כל הזמן.

randomguy

New member
כדי לקבל את מלא האפקט צריך גם

להתאהב בקמרון, ואז הנחמדות שלה מדבקת

למעלה