הראיון השבועי

../images/Emo41.gifהראיון השבועי../images/Emo41.gif

וכרגיל הכללים לכל המצטרפים החדשים... כל שבוע מישהו מהפורום ירואיין ע"י כל הפורום, הראיונות נועדו ע"מ שנכיר אחד את השני טוב יותר. בכל שבוע יפתח ראיון חדש , כל אדם רשאי לשרשר שאלות לראיון. אנא נסו לשמור את שרשורי הראיון ממוקדים במרואיין. אם אתם מעוניינים לפתח שיחה על אחד הדברים שנכתבו בראיון, אנא פתחו שרשור חדש אם אתם מעוניינים לשאול שאלה על מהות הראיונות או לברר פרט טכני אנא עשו זאת במסרים אלי. אנא שימרו על הראיונות חיובים, אל תשאלו שאלות מביכות, כאלה שנועדו לפגוע במרואין או ליצור ויכוח מיותר. כמובן שאף מרואין אינו מחויב לענות על שאלות שאינן נעימות לו. עם זאת, נבקש להתיחס לכל השאלות, גם אם רק במילים "אעדיף שלא לענות על זה", על מנת שלא תווצר הרגשה לא נעימה של דילוג על חלק מהאנשים. כל מרואין בוחר את המרואין שיבוא אחריו. במהלך הראיון יש לשלוח מסר לאדם שתרצו לראיין אחריכם ולשאול אותו אם הוא מעונין בכך. אם התשובה חיובית, שילחו לי את השם שלו והראיון איתו יתחיל מיד בסיום הראיון איתכם. אם התשובה שלילית, המשיכו לחפש. אם לא הצלחתם למצוא אדם שמעונין להתראין אחריכם, פנו אלי ואנסה לעזור לכם למצוא מישהו. נא לא לפנות אל אנשים שרואיינו כבר ,מצ"ב לינק לראיונות שכבר היו. והשבוע..[תופים...] אנו נראיין את חברתנו היפה הוותיקה בפורום, הנשואה באושר לג'ון לנון, הלא היא סינתיה לנון! קבלו אותה!!

סין!!!

תה או קפה? (מה יש לי מהשאלה זאת לעזאזל?...) בתיה או ג'ון? אוהד או הברווזון? מצה או לחם? צבע עיניים? מתי את מספיקה לראות את כל הדיוידי שלך?? היית בלונדון כבר? ו..זהו לבינתיים, עוד יבואו שאלות שפויות יותר...

100police

New member
סין!!!!

מי הם הביטלס? 2+2=? (רמז: 1+1=5) גיל? מיקום? את מי את הכי פחות מחבבת בביטלס?

פוליס100! ../images/Emo11.gif

1. הביטלס הם להקה בריטית, לא מוצלחת במיוחד, ששיגרה לעולם מספר לא מבוטל של להיטים וזכתה להערצה חסרת תקדים, בעיקר בקרב נערות צעירות שופעות הורמונים ופצעי בגרות למיניהם. (ובנימה יותר אישית- הביטלס הם בסופו של דבר, הלהקה האהובה עלי.) 2. 2+2? סביר להניח ש-22. 3.גיל: 24. 4. מיקום: קיבוץ פסטורלי במרכז הארץ. 5. אני מחבבת את כולם. אף על פי, שאני עדיין חושבת שאלוהים חייך אל רינגו, ביום שהוא פגש את שלושת הגאונים האלה.

אליאור! ../images/Emo24.gif

קודם כל תודה על כל המחמאות (מחמאה = מרגרינה בטעם חמאה), למרות שאני לא כ"כ יפה ולא כ"כ וותיקה. ("וגם לא בת 16, אבל יודעת משהו על העולם הזה"...
) * תה או קפה? בדרך כלל תה. אם זה קפה רציני (אספרסו קצר או משהו כזה), אני אלך על הקפה. (אני מניחה שאתה קפופיל או תהופיל, כי יש לך 'פטיש' רציני לשאלה הזאת...). * נו באמת... עם בתיה היה לי סטוץ חד פעמי. ג'ון הוא אהבת חיי ונשמתי התאומה. (אבל בתיה יותר טובה במיטה). * אני נאלצת לבחור בברווזון. אני מאוד אוהבת ברווזים, בעיקר כשהם מוגשים לי לצלחת מעוטרים בשזיפים ותפוזים למיניהם. * לחם. ברור שלחם. (מצה היא מצב צבירה שונה של אבק.) * צבע עיניים שלי?!? ירוק. כמובן. * אני לא צריכה להספיק כי כבר ראיתי את כולם
. (בדר"כ 5 דקות לאחר הקנייה הם כבר בתוך המכשיר, ואני יושבת על הספה ובוהה בהם בהיפנוט). * הו, לא. אבל אני מתכוונת להיות בה בקיץ הקרוב. (המילגה שקיבלתי תשוגר בדיוק למימוש מטרה זו).

דיתוּש

New member
ס-י-נ-ת-י-ה !!!

מה שלומך חמודה?
למה את מאוהבת בג'ון לנון?
נכון שאת קראת את העדכון השבועי?
נכון שהוא יצא ממש מושקע?
נכון שאת אוהבת את העדכונים שלי?
נכון שהם ממש מועילים?
מה הגובה שלך?
קראת את הספר The cather in the Rye? (התפסן בשדה השיפון)
מה את מעדיפה, נשיקה או חיבוק? אז קבלי את שניהם בכל-זאת

דיתוש! ../images/Emo20.gif

1. השבל לאל, יום יום. 2. כי הוא *שקסי* ויוצר מחונן. 3. וודאי שקראתי את העדכון השבועי. אני מקפידה לקרוא אותו מדי שבוע. 4.העדכונים שלך הם: מושקעים/מועילים/אהובים. (מחק את המיותר). 5. הגובה שלי? 1.64. 6. קראתי את "התפסן בשדה השיפון". ספר גדול. הולדן קולפילד הוא אחת מהדמויות הספרותיות האהובות עלי ביותר. 7. מה שבא קודם...

דקלה9

New member
סין יקירתי!

1. מה שלומך? 2. האם קראת פעם את הביוגרפיה של סינתיה המקורית (לא שאת לא מקורית, היא פשוט נולדה לפנייך עם אותו השם) ואם כן- מה חשבת עליה? 3. למה את מעדיפה את ג'ון על פול? (שאלה היפותטית) 4. למה בחרת דווקא בשם סינתיה לנון? שלך,

דקלה! ../images/Emo9.gif

1. תשובה פולנית: "סוחבים"... 2. לא קראתי את הביוגרפיה המלאה. קראתי בזמנו ביוגרפיה וירטואלית שלה שמצאתי ברשת. מה חשבתי עליה? שהיא די מסכנה, למען האמת. קודם כל היא דמות די נשכחת בביוגרפיה של הביטלס, ושנית היא לא זכתה ליחס של מלכים לא מצד בעלה ולא מצד המקורבים אליו. בקיצור- תמיד דופקים את הבלונדינים. (רציתי להגיד את הבלונדיניות, אבל נזכרתי בערמת הקטינים שנמצאים בפורום.) 3. למה אני מעדיפה את ג'ון? המממ... מהרבה סיבות. א. כולם אוהבים את פול, ויש לי חיבה לאנדר-דוגים. ב. ג'ון הלך יותר רחוק עם היצירה שלו, ולכן הוא יותר מעניין בעיניי. ג. כי הוא בעלי, כאילו דה? קצת לויאליות! רבאק! 4. כשחשבתי לראשונה על כינוי ידעתי שאני רוצה משהו שקשור בג'ון. מכיוון שהנחתי שכינוי כמו "ג'ון לנון", הוא בערך הכינוי הכי משומש בעולם, החלטתי ללכת על מישהי שהוא אהב וקיים איתה יחסי מין (חחח.
). ומפני שיוקו, היא פקאצה וסוג מסויים של עורב, בחרתי את סינתיה.

מאור 87

New member
סין יקירתי..

מהו סוד יופייך?? (
)
מה יש לך נגד יוקו??
ועכשיו שאלות כלליות..
או
??
או
??
או
??
או
??

מאור! ../images/Emo140.gif

1. אתה לא יודע, שלא מגלים סודות בחברה?
2. מה יש לי נגד יוקו? המממ... חוץ מזה שהיא- גנבה לי את בעלי, הציקה לביטלס בחזרות, עשתה אמנות מכוערת, ותפסה את הבחור הכי שווה בעולם בשנות השישים- שום דבר. *חתול! *הקפה הקטן! *לחם! *לא זה ולא זה. (לא שותה אלכוהול....)

הו, סוד יופייה הרי ברור ../images/Emo9.gif

שינה עם תנינים, ומקלחות עם בואשים.
*מריח לסינתיה ב**ת*

סינתיה

בגלל שכבר שאלו אותך "תה או קפה?" אני אשאל-תה עם חלב או בלי? (אח..געגועים לאנגליה
) למה את עוד אוהבת להאזין מלבד הביטלס?

למעלה