הראיון השבועי

באדולינה! ../images/Emo8.gif

תה בלי חלב! אני שונאת חלב, איכס, פוי, יאק. (חוץ מ*עגל חלב* על מצע פירה בניחוח רוזמרין...
) *מלבד הביטלס, אני אוהבת מאוד, מאוד, מאוד את לד זפלין. חוץ משני אלה אני מתחברת ל"פינק פלוייד", ל"יס", ל"דלתות" (פששש- זה נשמע יותר גרוע אפילו מ"החיפושיות"), לבוב דילן ולעוד רבים וטובים.

אלרוס

New member
סינת יקירתי

האם חשבת פעם על הביטלס לא במובן תמים? האם פעם שקלת למה לא נשאת ליותם למרות ההצעה? האם את אוהבת את ג'ימי? נכון שמזג האוויר היום מעצבן? איך זה מרגיש כשחבר פורוום גורר אותך לפורום אחר באוזן?

אלרוס! ../images/Emo77.gif

* יותר מפעם אחת...
* המממ... הוא לא אהב אותי מספיק כנראה, כדי לנסות ולהחזיר אותי אליו.
* ג'ימי? אם אני אוהבת את ג'ימי? יקירי- אני *המצאתי* את האהבה לג'ימי.
* מזג האוויר דווקא נפלא ביותר.
* זה נעים באופן מזוכיסטי-סאדיסטי שכזה.

yo t a m

New member
*מכחכח קשות*

שקרנית
שתי תשובות (2 ו-3 למען האמת) הן שקר מוחלט.

yo t a m

New member
בכל מקרה,

סינתיה נטשה אותי לטובת פילגש. כך לפחות היא טענה לפניי. כאמור, כעת היא טוענת טענות אחרות, אבל אף אחד (לפחות אני ^^;;) לא באמת מקשיב לה

סליחה?!?!

אתה הצעת הצעות מגונות לג'ימי ו-לגניט. ליבי הענוג נשבר מצער, ולכן החלטתי לשוב לזרועותיה המנחמות של אשתי.

yo t a m

New member
ואת-

לא הצעת הצעות מגונות לגניט?! והאם הצעותיי המגונות לג'ימי לא היו באישורך? וחוץ מזה, מה שסיפרת לי היה שונה, והוא שאשתך לא הסכימה לנישואין ולכן בצער רב נאלצת לבטל אותם. זה די שונה ממה שאת אומרת עכשיו >_<

ליבה של אשתי אכן נשבר מצער...

וכשליבה נשבר- ליבי מתרסק ישר אחריו. הו, יותם! האם עודך אוהב אותי? האם עודני שמש הצלילים שלך? אהבת הבוסר שלנו נועדה להיות בלתי ממומשת. (וממוששת) *פרוול*

סינתיה...

תמיד רציתי לדעת את זה וסוף סוף יש לי הזדמנות... טאם טאם טאםםם!!!
איך את אוכלת את הקרמבו שלך
איך את אוכלת את המילקי שלך

100police

New member
לסינתיה

פההההה!!!! איך קימבנתי אותך!!! 2+2 זה 3.8, נו באמת, ממך ציפיתי ליותר!

ברווזה! ../images/Emo110.gif

* לאט ובזהירות.... {ומשאירה את העוגיה (
) לסוף}. * קודם את הקצפת ורק אחר כך את השוקולד, ולעולם (אבל לעולם!), לא מערבבת...

i am lucy

New member
../images/Emo24.gifסינתיה.....!

תורי לשאול!
מה השיר שהכי מרגש אותך?
איפה היית רואה את עצמך בעוד 10 שנה?
איפה היית רואה את עצמך בעוד 100 שנה?
מה הכי מרגיז אותך?
מי הבן אדם שאת הכי הכי אוהבת?
אם היה לך 5 דקות עם ג'ון, מה היית אומרת לו?
מה החלום שלך? אה ו... קולה או ספרייט?? זהו להיום!

לוסי! ../images/Emo141.gif

* יש הרבה כל כך... "For No One" מצליח להדהים אותי כל פעם מחדש. * עובדת בצ'כיה כסוכנת מוסד מצליחה. * לצערי- בקבר. * אנשים שקרנים וצרי עין. * אמא.
* ג'ון לנון- תעשה לי ילד!!!, בעצם למה להסתפק באחד? ג'ון לנון- תעשה לי שלישייה!!!, בעצם למה להיות קמצנים?!?! ג'ון לנון- תעשה לי גוי ועם גדול!!! * להופיע על במה. (לשיר, לרקוד ולשחק). * קולה. יאמי....

ברווז3

New member
../images/Emo6.gif סינטה!

משחק השאלה הלא רלוונטית (איפה |יאסר| כשצריך אחד?) סחף גם אותי, והחלטתי לתרום את חלקי הצנוע למאמץ המלחמתי.
פרה או תרנגולת? (התשובה איננה ברווז!)
שפינוזה או הרמב"ם?
קיבוץ או נדל"ן?
סין או יפן?
בנץ או אריק? (שאלה מכשילה, ווץ' דה סטפ)
מה קשור ביטלס באמצע החיים? ומי זה הברווז הזה בכלל? (אפשר לרמות 2 ב1?) ומי זה גור?
לקינוח, אחד ברווז: מטוגן, מבושל או מוקפץ? בתיאבון!

Another Girl

New member
נאה נאה לנו ../images/Emo3.gif

אמרתי לך שצדקתי. אפילו אותי לא שאלת כלום בראיון.

ברווז! ../images/Emo18.gif

* פרה! (אנטריקוט 500 גרם. יאמי...) * הרמב"ם!!!
* קיבוץ, איזו שאלה?... * המממ... סין? * בנץ. הקוצים שלו עושים לי את זה...
* הביטלס קשורים בהכל. אין יום שעובר מבלי שאני מאזינה להם. "הברווז" הוא יצור חביב, שעוזר לי להעביר שיעמום שנובע מחלונות במערכת הלימודים שלי. ברווז- *גור* לך... * ברווז מוקפץ ומעוטר בקצת סויה ודבש...

למעלה