סינתיה לנון
New member
גרמה! ../images/Emo24.gif
0. נולדתי בפברואר שנת 80' וכך התחילה לה תקופת האייטיז הסוערת. גדלתי בקיבוץ כל חיי, מה שאומר שאני מאוהבת לחלוטין במקום הזה. סיימתי תיכון בקושי רב (זכיתי בתואר המפוקפק "מבריזנית השכבה"), והתגייסתי לצבא הכיבוש לישראל, בנובמבר 98'. שירתתי כמש"קית חווי"ה (= משק"ית חינוך), ביחידה מגניבה ופסטורלית. כשהשתחררתי, עבדתי כשנה ואח"כ טיילתי 4 חודשים בארה"ב, עם המכונה "רונץ'" (
). כשחזרתי, נרשמתי ללימודיי באוניברסיטה ומהשלב הזה (פחות או יותר), אתם כבר מכירים אותי. 1. להפיל פסנתר! (בייחוד על ראשו של אח של אדי וואלינט- ע"ע "מי הפליל את רוג'ר רביט".) 2. 6200 ש"ח. 3. אני מאוד מקווה שלא. (כ"דוסית בלב", אני מאמינה לגמרי בקיומו של אלוהים). 4. אני זוכרת, בעע. מתישהו "יצחק" (או כל אחד משלושת האבות האחרים)- יגיע אליך. 5. כנראה בודהיסטית. אבל היהדות שלי, היא אחד הדברים הנפלאים בעיני. 6. לפורום הזה נפל בורג, זה בטוח, אבל שמעתי את זה כבר בעבר. 7. עיר האורות והפשע?!? המממ..... אני מקווה. 8. במקרה שלי *בטוח* שחיבקתי. (במיוחד אם זה עץ אלון
, זה העץ הכי *שקסי* שיש)! 9. בעתיד הרחוק (מאוד!)- וודאי שאני רוצה. אני רוצה שניים: בן ובת. במקרה שלך ושל בתיה, אני מוכנה להתחיל במלאכה כבר עכשיו...
10. הו. על הרבה דברים. כאן זה לא המקום לפרט. 11. ברגע שראיתי אותו. (זו הייתה אהבה ממבט ראשון...) ולסיום במיוחד בשבילך- בעע!!! ))
0. נולדתי בפברואר שנת 80' וכך התחילה לה תקופת האייטיז הסוערת. גדלתי בקיבוץ כל חיי, מה שאומר שאני מאוהבת לחלוטין במקום הזה. סיימתי תיכון בקושי רב (זכיתי בתואר המפוקפק "מבריזנית השכבה"), והתגייסתי לצבא הכיבוש לישראל, בנובמבר 98'. שירתתי כמש"קית חווי"ה (= משק"ית חינוך), ביחידה מגניבה ופסטורלית. כשהשתחררתי, עבדתי כשנה ואח"כ טיילתי 4 חודשים בארה"ב, עם המכונה "רונץ'" (