הראיון השבועי

fenriz

New member
השאלה הכי חשובה שלא נשאלה !

איך את עדיין כל כך מאוהבת בג'ון אחרי שהוא עזב אותך ועבר ליפנית המוזרה הזאת??

100police

New member
סינתיייייי!!!!!!!

מה... מה... מה הקטע המפחיד\מבדר הזה בינך למ ק ר ט נ י?

פנריז! ../images/Emo150.gif

אהבת אמת לא מחליפים כמו גרביים (פעם בחצי שנה). ג'ון החליף אותי בעורב השחור, אך זה לא מנע ממני להמשיך ולאהוב אותו.

Another Girl

New member
אהובתי ../images/Emo99.gif*מתחבאת מפני שולה*

איזו מחמאה..יותר טובה במיטה מג'ון! עשית לי אתה היום
מה את רוצה להיות כשתגדלי?
איזו חוויה שינתה את חייך?
מה הכי מצחיק אותך בכל העולם?
ומה הכי מעציב?
האם את מאמינה באהבת אמת אחת ויחידה? (שהיא לא ג'ון/שולה...
)
האם כשאת אומרת שאת מכוערת ונראית זוועה את בעצם מודעת לכך שאת מהממת ומדהימה?
את מי היית עושה מהפורום? (חוץ ממני,כמובן..חיחי
)
והאם תבלי עימי לילה סוער נוסף של תשוקה?

בתיה! ../images/Emo25.gif

* כאמור- סוכנת מוסד. (או סופרת). * מותו של בן כיתה שלי והחבר הכי טוב שלי, שנפל מצוק בטיול שנתי של כיתה י"א.
(יהי זכרו ברוך). * החמישייה הקאמרית. * לראות אנשים סובלים, שאני לא יכולה לעזור להם. * אהבת אמת אחת? המממ... אני מאמינה שכל אחד צריך לעבור לפחות שתיים לפני שהוא מתחתן. וכן. בסופו של דבר יש שותף לחיים, אי שם בעולם. * אני רחוקה מלהיות מדהימה או מהממת, במובן הליטרלי והמטאפורי של המילה. * אני מניחה שאת דקלה. * בשמחה רבה! (שששש! אבל בחשאיות, כן?)

Speed King

New member
אני רואה שהחלטתם לצאת מהארון...../images/Emo5.gif

טוב ולשאלות: מהו האלבום האהוב עלייך ביותר של הביטלס? את יודעת לנגן? ואם לא על מה היית רוצה? ושאלה לא ממש קשורה:מהו השיר האהוב עלייך של לד זפלין? (חוץ מהמדרגות...)

nowhere woman

New member
בעקבות שאלתך האחרונה...

לי יש שאלה נוספת: סטיירוואי זה השיר האהוב עליך של לד זפ?.. וגם: מה האלבום האהוב עלייך של לד זפלין?

אשת שומקום!

*ג'ימי פייג'- תעשה לי ילד בעודך מנגן על הגיטרה* 1. עניתי על זה כבר לנדב. 2. לד זפלין 4.

נדב! ../images/Emo142.gif

1. התלבטות קשה ומייסרת בין "אבי רואד" ל"ריבולבר". 2. אני לא יודעת לנגן על כלום. (חוץ מעל העצבים). הייתי מאוד רוצה לדעת לנגן על גיטרה. ככה תמיד יש מה לעשות בקומזיצים וכל הכוסיות רודפות אחריך...
3. ייתכן ו- Dyre Maker.

nowhere woman

New member
סינתיה...../images/Emo13.gif

מה שלומך?..:) ממתי את אוהבת את הביטלס, ואיך "גילית" אותם? 3 תכונות שהכי מאפיינות אותך(אני מתכוונת לעינב ולא לסינתיה
)? 3 תכונות שהכי מאפיינות את ג'ון, לפי איך שאת רואה אותו? האם את בתאדם של שגרה? איזו תשובה שתבחרי בשאלה הנ"ל- האם כזו את רוצה\אוהבת להיות? איזו מתנה (שקיבלת עד היום) את הכי אוהבת\ מעריכה? ולסיום: יש לך חתול?

אשת שומקום! ../images/Emo13.gif

* הם תמיד היו שם, אבל רק בשנה האחרונה התאהבתי בהם אופן מוחלט. * 1. סקרנות. 2. טוב לב. 3. רגישות. * ג'ון: 1. חוש הומור 2. ציניות 3. אסרטיביות. * לא הייתי רוצה להיות בנאדם של שיגרה, אך ככלשהימים נוקפים אני חשה שאני הופכת לאחד כזה... * הו! יש הרבה. אני מאוד נהנית מהמיטה שקנו לי הורי לפני כשלוש שנים. (במובן הישנוני ולאו דווקא הפאקופלי! חבורת סוטים שכמוכם!
). * היה לי. :(( קראו לו אסד. עתה הוא חי ב"טרנקילו" ומשמין מנחת אצל חברים שלי. ויש כמובן את 'שוש', שהיא חתולתם הענוגה והמרשעת של הוריי (שוש!
).

SmallVille Girl

New member
סין!!!

היי מה שלומך ?
את מי את מעדיפה סטארסקי או את האץ ? (כמובן אם את מכירה את הסרט או הסדרה
)
שוקו ? תה ? קפה ?
השלמי את החסר ללא ---- חיי היו מושלמים אדיר מילר תוכנית = שרית חדד גרועה ? לא מתה עליה ? או סתם פקצה ?
ולסיום :

נערת סמולוויל! ../images/Emo39.gif

1. השבח לאל. 2. את הבלונדיני. (מי שזה לא יהיה). 3. תה. (יש לכם סטייה מוזרה למשקאות חמים פה בפורום...). 4. ללא-- *דאגות*--- חיי היו מושלמים. 5. אדיר מילר = תכנית ממוצעת וידידותית למשתמש. 6. שרית חדד? זמרת טובה, אבל לצערי (ובעיקר לצערה), עושה מוסיקה בלתי נסבלת.

גרמה

New member
גברת לנון !

דבר ראשון... אני רוצה למחות! העובדה שאת בחורה מושכת הביאה לכך ששאלו אותך יותר שאלות מאשר אותי וגם השאלות איכותיות יותר. די לקיפוח. גם אנשים הם בני אדם. דבר שני... חשבתי שרק לי את מציעה להריח לך את ה**ת..והנה את מציעה לעוברים ושבים. החוצפה. ועכשיו לשאלות: 0. תני ביוגרפיה. 1. מה עדיף, להפיל פסנתר או לפסנתר פיל? 2. מה היה הסכום המלא של מלגת ההצטיינות שקיבלת?? 3. לדעתך, דתי ילך עם כיפה שסרוג עליה: "אין אלוהים"? (כל הזכויות שמורות) 4. האם את זוכרת שהבטחת לי יצחק?? (נראה לי שזה היה שמו...) 5. אם לא היית יהודיה, היית? 6. האם תמיד אמרו לך שאת יפה או שרק לפורום הזה נפל בורג? 7. את באה לחיפה? 8. אם חיבקת עץ ביער ואף אחד לא שמע..האם באמת חיבקת? 9. את רוצה ילדים? כמה? ומתי נתחיל לעשות אותם? (יחד עם ארוסתי כמובן...) 10. על מה את מתחרטת? 11. מתי התאהבת בג'ון? זהו בנתיים...מרוב חיבקו עצים כבר לא רואים את היער. בעע.

למעלה