השיחה של אתי ואיתן

CARMELITO7

New member
לא ראות אותם יוצאים בזמן שאתי עשתה את

ההצגה בחצר המצלמה עברה לסלון וראו אותם יושבים ומדברים בניחותא על קטע שראו את ענבר אצל איריס ואז הם קיבלו סמס מענת על אתי והשידור הופסק

CARMELITO7

New member
בפייס של התכנית רשום שצוות רפואי בדרך

לווילה אז כל התכניות בטח לא יצאו לפועל

niva99

New member
../images/Emo12.gif ממש הזעיקו צוחות רפואי ? ../images/Emo101.gif../images/Emo193.gif

פששש...איזו שחקנית האתי הזו ... ממש ליגה...

../images/Emo122.gifאתי הזאת הורסת אותי

1. לא היה שום דבר פוגע בשיחה עם איתן. 2. נגיד ונפגעת, השיחה הייתה בצהריים, עכשיו נזכרת לבכות? 3. אין יותר שקוף ממה שהיא עושה עכשיו. בשניה שהם נאלצו לצאת לחצר, והתחילו להקרין לענבר ואיתן את הוידאו.. היא פרצה בבכי. נו באמת!!! תירוצים!

sivan513

New member
לדעתי זה הכל ביחד

ההדחה, איתן, ענת, הקטע וידאו אני דיי מרחמת עליה

זה התחיל מההדחה

זו התפרקות של : הקרקע נשמטת לה מתחת לרגליים. היו מועמדות להדחה, בעוד שהשנואה קיבלה חסינות, והשאר הקהל העדיף. זה המשיך עם השיחה עם איתן שלא אכל את הבולשיט שלה. וכמובן קטע הוידאו שיחשוף אותה במערומיה.

dindan84

New member
תענוג לראות את אתי בוכה במקום את ליז../images/Emo9.gif

שתיקח קצת אחריות על מה שיוצא לה מהפה

בהחלט

היום בצהריים היא באה לספר לענת דברים שהיא אמרה עליה.. לפני שענבר תראה את זה בוידאו. ואז הרעיפה עליה מחמאות.

niva99

New member
ככה זה כשנועצים בבלון../images/Emo102.gif סיכה קטנה

יוצא ממנו כל האויר והנפיחות שהייתה בה... אבל עדיין המוניפולציות נשארו - עוד איזו סדנת חינוך קטנה ובסוף תצא כמו חדשה

easternstar

New member
השאלה היא אם ההפקה תאכזב

ומכל הדרמה לא יראו כלום. כל הפואנטה לפקוח להם קצת את העיניים. ואם ההפקה תפשל גם הפעם נשבר לי מהם..

easternstar

New member
נראה עכשיו על הפרצוף של איתן

דבר אחד נכון על הצנון. היא לא שחקן דגול..

קשקשה9

New member
שבט הכאפרות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו../images/Emo127.gif

למעלה