חשבתי ש"בריכה מתחת למים" זה רק ל-VIP
ר רגע רק רגע Active member 4/8/11 #77 בדקתי באתר של אגד... אם אתי תזדרז... היא תוכל לתפוס את 840 שיוצא מתחנה מרכזית ת"א לטבריה. קדימה אתי... עוד 5 דקות הוא יוצא...
בדקתי באתר של אגד... אם אתי תזדרז... היא תוכל לתפוס את 840 שיוצא מתחנה מרכזית ת"א לטבריה. קדימה אתי... עוד 5 דקות הוא יוצא...
ר רגע רק רגע Active member 4/8/11 #97 לא. אם לא הייתי שמה את השיר הזה... זה כמו לא לדעת מתי התרחשה מלחמת ששת-הימים
M meytula New member 4/8/11 #91 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אתי הבייתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אתי הבייתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ל ליאורי13 New member 4/8/11 #118 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ר רגע רק רגע Active member 4/8/11 #90 חדי העין שבינינו... בטח שמו לב שלפני שהמצלמה עברה... אתי התחילה להקיא. הלחץ עלה לה לגרון (או שנגעלה מעצמה ) מעניין שאף-אחד לא הזכיר את האיום ששלחה לאיתן דרך יוני - "אם צריך... אני אביא לפה אנשים שיראו לו מה זה"
חדי העין שבינינו... בטח שמו לב שלפני שהמצלמה עברה... אתי התחילה להקיא. הלחץ עלה לה לגרון (או שנגעלה מעצמה ) מעניין שאף-אחד לא הזכיר את האיום ששלחה לאיתן דרך יוני - "אם צריך... אני אביא לפה אנשים שיראו לו מה זה"
ר רגע רק רגע Active member 4/8/11 #127 כן, אמרה גם אמרה. היה לי מוזר להיכנס ולראות שאף-אחד לא מתייחס לזה (יכול להיות שכולם כבר מבינים שאתי היא בגדר - דיבורים כמו חול).
כן, אמרה גם אמרה. היה לי מוזר להיכנס ולראות שאף-אחד לא מתייחס לזה (יכול להיות שכולם כבר מבינים שאתי היא בגדר - דיבורים כמו חול).
N NevaEva New member 4/8/11 #110 לפי ההבעות של הבנות, דווקא הבנתי שצעקו משהו אחר.. פחות נחמד.. אבל אין לי מושג |: