השיחה של אתי ואיתן

שריוקי

New member
טוב..אני כבר לא יודעת אם לצחוק או לבכות

מסתבר שמהויטארים סתם חששו..הראו להם קטעים של עינבר...כך הבנתי לפני שעברו לחצר. אז מה שלא עשו הקטעים עושה מי שצועקת בחוץ.....קצת לא נעים לכתוב ארבל נאמר משהו כמו...אתי י'..ז..ה....אתי המכשפה..אתי הביתה...יום מעניין וערב....נראה,בנתים סגרו הכל כי הגיע אמבולנס. טגב...לתופעה הזו של אתי יש שם...אוטוסגסיה...אנשים שמכניסים את עצמם לסוג של הפנוזה חרדתית גם אם הם לא מודעים...סוג של.מחלה נפשית קלה....או חמורה תלוי במצב.

איך אתם רואים משהו? השידור אצלי סגור

ובסוף לא הראו להם כלום? אולי הם סתם משקרים לשאר הדיירים? דידוש אומרת שצעקו לאתי שאוהבים אותה בכלל.

שריוקי

New member
בואי נגיד שתרמנו 45 שח' לנס קפה..שלא יחסר להם

לא נהייה קטנוניים בשביל כמה זוזים

שריוקי

New member
ממש לא....צעקו את מה שכתבתי,יש עוד משהו ששמע

וכתב למטה....היכן את רואה?כרגע גם אצלי סגור..ביום אני שומעת בעבודה דרך האתר....בבית...לצערי,הזמתי את ערוץ 29...יש דליי של כמה דקות בין המחשב לטיוי.

באינטרנט

אין לי את הערוץ ואני גם לא מתכוונת להזמין. אבל אצלי לא רואים כלום, רק את הסמל של התוכנית.

לונדרון

New member
סטטוסים מוואלה

20:55 - איתן מספר לבנים על הסרטון שראה עם ענבר הוא אומר להם שענבר ממש חמודה 20:43 - אתי בכתה ובכתה עד שקרסה - צוות רפואי מטפל בה ברגעים אלה אחרי שאיתן זרק לאתי מילה על ההתנהגות שלה, היא נשברה והתחילה לבכות בטירוף. אף אחד לא הצליח להרגיע אותה, ובסופו של דבר היא איבדה את ההכרה. החלמה מהירה, אתי!

רינתי77

Active member
יותר בכיוון של התקף חרדה..והיסטריה

אוטוסוגסטיה זאת אשליה עצמית בה משכנע אדם את עצמו שפני המציאות הם כפי שהוא מדמיין.

שריוקי

New member
משכנע או מתהפנט מהשכנוע

והיא לא משכנעת את עצמה שהמציאות שלה הדמיונית זו לא מציאות?בכל אופן..ברור שמשהו לא בריא אצלה בלשון המעטה.

למעלה